Şimdi Ara

Hangi sıvı yağı kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
15.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay aldığım aymar sıvı yağının dibinden bir kalıp çamurumsu tortu oluştu. Bu sıvı yağlara hiç güvenim kalmadı dostlar.. Bir tavsiye lütfen..

Siz hangi markanın hangi çeşit sıvı yağını kullanıyorsunuz?

• Zade mısırözü yağı, yada herhangi bir markanın sızma zeytinyağı..
  • mısırözü ayçiçekten daha mı iyi oluyor? zeytinyağları çok pahalı..
  • Ayçiçek yağı çok zararlıdır. Kullanıyorsanız zaten aspiratöre nasıl çıkmamacasına yapıştığını görmüşsünüzdür. Ayçiçek yağıyla hazırlanan yemekler daha hafif oluyor ama damarlar için zararlıdır. Mısırözü yağını tavsiye ederim.
  • Yağ diyorsan Trakya Birlik'in ürettiği Biryağ'dan şaşmayacaksın. Tavsiyem budur.
  • yudum hem sıvı hemde zeytinyağı kullanıyoruz
  • mısırözü yağı kullanıyoruz marka veremeyeceğim ama kalitesiz yağ almıyoruz belli markaları tercih ediyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi yağ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi bir markanın mısırözünü alıcam bundan sonra.. Yudum yada biryağ olabilir.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rørø -- 24 Nisan 2009; 2:14:43 >
  • Bende zeytinyagi kullaniyorum.Sadece kizartma için.Ama saglik için en iyi yag kanola yagi.Içinde omega 3,6 ve 9 bulunur.Diger yaglarin hepsi dengesizdir.Vücutta damarlarda yangi yapar,eklem agrilari,artroz,boyun,fitik ve kol agrilarina sebep verir. (ellebog)Bu benim seneler süren uzun arastirmam sonucudur.Birde balik yagi(omega 3)birazda keten tohumu yagi salatalariniza katabilirseniz.Bütun kalp ve damar hastaliklarindan ve diger eklem agrilarindan kurtulursunuz.
  • Zade
  • mısır özü ülker

zetin yağı tariş

ayçiçek (sadece kızarma için) biryağ
  • Bir yağ kullanıyoruz kaç yıldır, memmunuz da
  • aycicek yagı
  • Zeytin yağı, ayçiçek yağı, fındık yağı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRaMbLeN

mısırözü yağı kullanıyoruz marka veremeyeceğim ama kalitesiz yağ almıyoruz belli markaları tercih ediyoruz

mısır yağı ve zeytinyağı kullanıyoruz

salatalara ayçiçek yağı dökenlere
  • Markasız zeytinyağı forever
  • üretici köylüden aldığım sızma yağı kullanıyorum. üreten kişileri, hatta zeytinliklerine kadar biliyorum. bir de ayçiçek yağı kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

Bende zeytinyagi kullaniyorum.Sadece kizartma için.Ama saglik için en iyi yag kanola yagi.Içinde omega 3,6 ve 9 bulunur.Diger yaglarin hepsi dengesizdir.Vücutta damarlarda yangi yapar,eklem agrilari,artroz,boyun,fitik ve kol agrilarina sebep verir. (ellebog)Bu benim seneler süren uzun arastirmam sonucudur.Birde balik yagi(omega 3)birazda keten tohumu yagi salatalariniza katabilirseniz.Bütun kalp ve damar hastaliklarindan ve diger eklem agrilarindan kurtulursunuz.

kesinlikle kanola yağı cok faydalıymiş lakin o kadar kötü kokuyor ki pişince yemek yenmiyor o koku yüzünden bende almıştım kanola yağını lakin kullanamayıp atmak zorunda kaldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.