Bildirim
Hangi sıvı yağı kullanıyorsunuz?
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zade mısırözü yağı, yada herhangi bir markanın sızma zeytinyağı.. -
mısırözü ayçiçekten daha mı iyi oluyor? zeytinyağları çok pahalı.. -
Ayçiçek yağı çok zararlıdır. Kullanıyorsanız zaten aspiratöre nasıl çıkmamacasına yapıştığını görmüşsünüzdür. Ayçiçek yağıyla hazırlanan yemekler daha hafif oluyor ama damarlar için zararlıdır. Mısırözü yağını tavsiye ederim. -
Yağ diyorsan Trakya Birlik'in ürettiği Biryağ'dan şaşmayacaksın. Tavsiyem budur. -
yudum hem sıvı hemde zeytinyağı kullanıyoruz -
mısırözü yağı kullanıyoruz marka veremeyeceğim ama kalitesiz yağ almıyoruz belli markaları tercih ediyoruz -
İyi bir markanın mısırözünü alıcam bundan sonra.. Yudum yada biryağ olabilir.
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rørø -- 24 Nisan 2009; 2:14:43 > -
Bende zeytinyagi kullaniyorum.Sadece kizartma için.Ama saglik için en iyi yag kanola yagi.Içinde omega 3,6 ve 9 bulunur.Diger yaglarin hepsi dengesizdir.Vücutta damarlarda yangi yapar,eklem agrilari,artroz,boyun,fitik ve kol agrilarina sebep verir. (ellebog)Bu benim seneler süren uzun arastirmam sonucudur.Birde balik yagi(omega 3)birazda keten tohumu yagi salatalariniza katabilirseniz.Bütun kalp ve damar hastaliklarindan ve diger eklem agrilarindan kurtulursunuz. -
Zade -
mısır özü ülker
zetin yağı tariş
ayçiçek (sadece kızarma için) biryağ -
Bir yağ kullanıyoruz kaç yıldır, memmunuz da -
aycicek yagı -
Zeytin yağı, ayçiçek yağı, fındık yağı -
quote:
Orjinalden alıntı: TRaMbLeN
mısırözü yağı kullanıyoruz marka veremeyeceğim ama kalitesiz yağ almıyoruz belli markaları tercih ediyoruz
mısır yağı ve zeytinyağı kullanıyoruz
salatalara ayçiçek yağı dökenlere -
Markasız zeytinyağı forever -
üretici köylüden aldığım sızma yağı kullanıyorum. üreten kişileri, hatta zeytinliklerine kadar biliyorum. bir de ayçiçek yağı kullanıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: 2000watts
Bende zeytinyagi kullaniyorum.Sadece kizartma için.Ama saglik için en iyi yag kanola yagi.Içinde omega 3,6 ve 9 bulunur.Diger yaglarin hepsi dengesizdir.Vücutta damarlarda yangi yapar,eklem agrilari,artroz,boyun,fitik ve kol agrilarina sebep verir. (ellebog)Bu benim seneler süren uzun arastirmam sonucudur.Birde balik yagi(omega 3)birazda keten tohumu yagi salatalariniza katabilirseniz.Bütun kalp ve damar hastaliklarindan ve diger eklem agrilarindan kurtulursunuz.
kesinlikle kanola yağı cok faydalıymiş lakin o kadar kötü kokuyor ki pişince yemek yenmiyor o koku yüzünden bende almıştım kanola yağını lakin kullanamayıp atmak zorunda kaldım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X