Şimdi Ara

hangi yayın dsmartmı digiturkmu teledunya veya uydumu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemka2012

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Beyler birisi alinti yaparak soyleyebilir mi acaba ?

Server olayi nasil calisiyordu sistem olarak ve neden oldu?

Normalde abone kartınız sizin cihazınızda takılı olur; receiverınız kart okuyucusundan şifreyi sorgular ve çözer. Yayını izlersiniz. Server olayında ise kart uzak bir cihaza takılıdır; cihazınız kendi kart okuyucusu yerine uzak cihazdaki kart okuyucuya internet üzerinden bağlanarak sorgulama yapar.

Server ile D-Smart izleyemezsiniz. Digitürk ise HD kanallarının ve SD olarak sadece Lig TV kanallarının izlenmesini engellemektedir. Teledünya veren server olmamakla beraber serverlı cihaz alırsanız 3-4 abone 36'lık full paketini aranızda paylaşabilirsiniz.

Ayrıca Teledünya'nın fransız belgeselleri Hotbird üzerinden Türkçe; National Türkçe ve BBC HD hotbirdden izlemeniz mümkün. Bunların yanısıra spor, adult, sinema, dizi yabancı içerikleri de izleyebilirsiniz. Server öldü diyen arkadaşların dünyaları Türkiye'den ibaret olduğundan server öldü diyorlar; ölen falan yok sadece Türk platformlarının birisi hiç; birisi de kısmen izlenemiyor. Yabancı platformlar tam gaz devam. (Sky Italia hariç, o biraz sıkıntılı).

Artı olarak hırsıza kilit de olmuyor. Maç yayınından dişine kan bulaşan kurtlar paylaşımla yapamadıklarını artık IP TV serverı kurarak yapıyorlar. Yeni nesil HD gerçek linux cihazlar ile de izleniyor. Bazı satıcılar rahatsız da olsa buradan Atlanta gibi gerçek Linux olmayan cihazları düşünmeyin diye boşuna demiyorum. Zaten dolar artmıştır bu vadesi dolmuş Atlanta ve benzeri cihazların dolardaki artışa rağmen fiyatı düşmüştür.

:) Türkiye'de yaşıyorsak tabii ki bizim için dünya Türkçe yayınlardan ibarettir. Eğer ingilizceyi belgesel kanallarında, film kanallarında anlayacak kadar biliyorsanız zaten problem yok. Fransa'da yaşıyor olsaydık dünya Fransızca'dan ibaret olurdu :) La havle...

Serverların fiyatı yıllık 200 TL ve üzerinde. 2 yıllık 400 TL yapar. arada bir kesilir vs.

gidin 538 TL'ye iki yıllık dsmart alın üstelik full paket, yetişkin kanalları da dahil...

Halen de ısrarla diyorum. iki yıl öncesine göre (dt ve ds iki platform, maçlar dahil full olarak yıllık 200 TLye izleniyordu) server olayı ölüdür. Bir anlamı yoktur. Astarı yüzünden pahallıdır.. Ölüdür....

Edit: Üstelik bu server fiyatlarına HD yayınlar dahil değildir. çünkü yerli platform serverları halen HD veremiyorlar...

Size öyle geliyor. SD açılan kanallar var; D-Smart aboneliği de 159 liraya kampanya ile modüllü olunuyor; uzatma zamanı 240 lira civarına da uzatılıyor 1 sene full. Şu an yapılabilecek en iyi sistem bir Vu+ alıp server + D-Smart modül kullanmak. İP TV üzerinden de Vu+ ile maçları da izlemek. Ayrıca size kim senelik 200'e server satıyor bilemiyorum ama ben 6 aylık 75-80-90 olmak üzere 3 ayrı yerden alabiliyorum. Seneliği de 150'ye gelir. Ki içinde dünyanın kanalı vardır.

Artı olarak D-Smart'ın yetişkin kanalı mı var? Bu ciddi bir soru; biliyorum bir kaç kanalı yetişkin kanalı diye satıyor ama bunlar günde 3-4 saat yayın yapan; yaptığı yayında bir şeye benzemeyen kanallar. Ne zaman ki bir platform IMDB listesine yüksek puanla girmiş; sinemasal değeri olan erotik film kanalı açacak o zaman o platformun yetişkin kanalı var derim. Hotbird full p.o.r.n.o.c.u; D-Smart ve Digitürk ise aynısının sansürlüsü. Yetişkin içerik diye hotbirdde de yerli platformlarda da bayağılığı kaktırıyorlar. Analog uydu zamanındaki Hotbird'de şifresiz yayın yapan bol reklamlı Venüs TV bile bunların yanında oldukça kaliteli idi. O yüzden o yetişkin kanalı dediğiniz kanallar benim için yok hükmünde, değersiz kanallardır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Beyler birisi alinti yaparak soyleyebilir mi acaba ?

Server olayi nasil calisiyordu sistem olarak ve neden oldu?

Normalde abone kartınız sizin cihazınızda takılı olur; receiverınız kart okuyucusundan şifreyi sorgular ve çözer. Yayını izlersiniz. Server olayında ise kart uzak bir cihaza takılıdır; cihazınız kendi kart okuyucusu yerine uzak cihazdaki kart okuyucuya internet üzerinden bağlanarak sorgulama yapar.

Server ile D-Smart izleyemezsiniz. Digitürk ise HD kanallarının ve SD olarak sadece Lig TV kanallarının izlenmesini engellemektedir. Teledünya veren server olmamakla beraber serverlı cihaz alırsanız 3-4 abone 36'lık full paketini aranızda paylaşabilirsiniz.

Ayrıca Teledünya'nın fransız belgeselleri Hotbird üzerinden Türkçe; National Türkçe ve BBC HD hotbirdden izlemeniz mümkün. Bunların yanısıra spor, adult, sinema, dizi yabancı içerikleri de izleyebilirsiniz. Server öldü diyen arkadaşların dünyaları Türkiye'den ibaret olduğundan server öldü diyorlar; ölen falan yok sadece Türk platformlarının birisi hiç; birisi de kısmen izlenemiyor. Yabancı platformlar tam gaz devam. (Sky Italia hariç, o biraz sıkıntılı).

Artı olarak hırsıza kilit de olmuyor. Maç yayınından dişine kan bulaşan kurtlar paylaşımla yapamadıklarını artık IP TV serverı kurarak yapıyorlar. Yeni nesil HD gerçek linux cihazlar ile de izleniyor. Bazı satıcılar rahatsız da olsa buradan Atlanta gibi gerçek Linux olmayan cihazları düşünmeyin diye boşuna demiyorum. Zaten dolar artmıştır bu vadesi dolmuş Atlanta ve benzeri cihazların dolardaki artışa rağmen fiyatı düşmüştür.

:) Türkiye'de yaşıyorsak tabii ki bizim için dünya Türkçe yayınlardan ibarettir. Eğer ingilizceyi belgesel kanallarında, film kanallarında anlayacak kadar biliyorsanız zaten problem yok. Fransa'da yaşıyor olsaydık dünya Fransızca'dan ibaret olurdu :) La havle...

Serverların fiyatı yıllık 200 TL ve üzerinde. 2 yıllık 400 TL yapar. arada bir kesilir vs.

gidin 538 TL'ye iki yıllık dsmart alın üstelik full paket, yetişkin kanalları da dahil...

Halen de ısrarla diyorum. iki yıl öncesine göre (dt ve ds iki platform, maçlar dahil full olarak yıllık 200 TLye izleniyordu) server olayı ölüdür. Bir anlamı yoktur. Astarı yüzünden pahallıdır.. Ölüdür....

Edit: Üstelik bu server fiyatlarına HD yayınlar dahil değildir. çünkü yerli platform serverları halen HD veremiyorlar...

Size öyle geliyor. SD açılan kanallar var; D-Smart aboneliği de 159 liraya kampanya ile modüllü olunuyor; uzatma zamanı 240 lira civarına da uzatılıyor 1 sene full. Şu an yapılabilecek en iyi sistem bir Vu+ alıp server + D-Smart modül kullanmak. İP TV üzerinden de Vu+ ile maçları da izlemek. Ayrıca size kim senelik 200'e server satıyor bilemiyorum ama ben 6 aylık 75-80-90 olmak üzere 3 ayrı yerden alabiliyorum. Seneliği de 150'ye gelir. Ki içinde dünyanın kanalı vardır.

Artı olarak D-Smart'ın yetişkin kanalı mı var? Bu ciddi bir soru; biliyorum bir kaç kanalı yetişkin kanalı diye satıyor ama bunlar günde 3-4 saat yayın yapan; yaptığı yayında bir şeye benzemeyen kanallar. Ne zaman ki bir platform IMDB listesine yüksek puanla girmiş; sinemasal değeri olan erotik film kanalı açacak o zaman o platformun yetişkin kanalı var derim. Hotbird full p.o.r.n.o.c.u; D-Smart ve Digitürk ise aynısının sansürlüsü. Yetişkin içerik diye hotbirdde de yerli platformlarda da bayağılığı kaktırıyorlar. Analog uydu zamanındaki Hotbird'de şifresiz yayın yapan bol reklamlı Venüs TV bile bunların yanında oldukça kaliteli idi. O yüzden o yetişkin kanalı dediğiniz kanallar benim için yok hükmünde, değersiz kanallardır.

Yazdıklarınızın çoğuna katılmıyorum. Siz öyle düşünüyorsunuz, ben böyle. Yapacak bişey yok :)

Katıldığım tek nokta yerli platformlardaki p.o.r.n.o kanallarının tırt olmasıdır.

Zaten adları soft p.o.r.n olarak geçiyor. 70 li yıllardaki türk filmleri gibi... Çakma icraat var, yersen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokesta

Arkadaşlar Evleneceğimden dolayı taşındığım yerde internetim yok sadece ortak uydu anteni var.D-smart ın Aylık sınırsız 8mb internet + maxi paket ile birlikte 65 tl olan bir kampanyası var.Sizce almak mantıklı mı?

d smartta futbol izleyemezsin.ben avrupa futbolu izliyorum diyeceksin.premier lig fransa ligleri digitürkte.zaten en baba ligler.la liga da hd yayını sadece digitürkte yapıyor.futbol digitürkte izlenir yani.
  • quote:

Arkadaşlar Evleneceğimden dolayı taşındığım yerde internetim yok sadece ortak uydu anteni var.D-smart ın Aylık sınırsız 8mb internet + maxi paket ile birlikte 65 tl olan bir kampanyası var.Sizce almak mantıklı mı?

Bende sen gibi araştırdım bahsettiğin kampanya mantıklı değil.TTnet 24 ay taahutle ilk 12 ay49 tl sonra 59 tl diyor bunun gibi çeşitli tarifeleri var ki Dsmart Hd yayını digitürk gibi değil daha kalitesiz digiturkde 23 tl hd + keyif paketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: evetben

quote:

Bende sen gibi araştırdım bahsettiğin kampanya mantıklı değil.TTnet 24 ay taahutle ilk 12 ay49 tl sonra 59 tl diyor bunun gibi çeşitli tarifeleri var ki Dsmart Hd yayını digitürk gibi değil daha kalitesiz digiturkde 23 tl hd + keyif paketi

İçeriği de söyleseniz? D-Smart'ta kanal içeriği Dizi kanalları ve yerli ve yabancı Sinema kanalları kampanyalı modüllü abonelikle eğlence paketi 159 lira senelik; uzatma zamanı da 240-250 liraya senelik full paket oluyor. Digitürk'te benzer içeriği (Türk Sineması kanalı olmadan D-Smart'ta 2 tane) Dizi, Belgesel ve Sinemayı ENGELLİ İNDİRİMİ ile %50 İNDİRİMLİ olarak ancak 33 liraya alıyorsunuz. Normal indirimsiz fiyat ise 60 lirayı buluyor. 4 aylık Digitürk parasına 1 sene D-Smart izlenirken hele hele bu internet kampanyası ile daha da ucuza gelirken D-Smart yerine Digitürk önermek makul ve de mantıklı bir öneri olmuyor. Ayrıca da engelli indirimli 33'e gelen fiyatta da HD yayın izlemek isterseniz üstü örtülü yayın parası alınıyor HD cihaz farkı adı altında. Digitürk tok satıcıdır; ben şahsen onlardan hizmet almam. Özellikle yeni paket sistemleri tam bir para tuzağı. Çizgi film paketi bile ek para ile. D-Smart'ta böyle saçmalıklar da yok.
  • quote:

quote:

quote:

İçeriği de söyleseniz? D-Smart'ta kanal içeriği Dizi kanalları ve yerli ve yabancı Sinema kanalları kampanyalı modüllü abonelikle eğlence paketi 159 lira senelik; uzatma zamanı da 240-250 liraya senelik full paket oluyor. Digitürk'te benzer içeriği (Türk Sineması kanalı olmadan D-Smart'ta 2 tane) Dizi, Belgesel ve Sinemayı ENGELLİ İNDİRİMİ ile %50 İNDİRİMLİ olarak ancak 33 liraya alıyorsunuz. Normal indirimsiz fiyat ise 60 lirayı buluyor. 4 aylık Digitürk parasına 1 sene D-Smart izlenirken hele hele bu internet kampanyası ile daha da ucuza gelirken D-Smart yerine Digitürk önermek makul ve de mantıklı bir öneri olmuyor. Ayrıca da engelli indirimli 33'e gelen fiyatta da HD yayın izlemek isterseniz üstü örtülü yayın parası alınıyor HD cihaz farkı adı altında. Digitürk tok satıcıdır; ben şahsen onlardan hizmet almam. Özellikle yeni paket sistemleri tam bir para tuzağı. Çizgi film paketi bile ek para ile. D-Smart'ta böyle saçmalıklar da yok.

Bencede durum aynen bu sekilde olayi ozetlemissin...

Arkadaslar firma funboy olmayin artik, en ucuz nasil izleyeceginize gore tercih yapin, digiturk gercekten tok saticidir...dsmart kampanya vs. Denk getirince gercekten uygun fiyata aliniyor...

Ama digi bu birsuru paketle kafa karistiriyor , aynen turkcell vodafone avea gibi alternatif cogaltip kafa katistiriyor, yok ligtv alcaksan yaninda 3 paket daha alacaksin diyor , ben mesela bana digiturkten bir tek ligtv hd kanali lazim, ama boyle bi paket yok:) turksat paketi var ama HD degil, onu HD yapsaydi bari onu alsaydim:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Birde engelli kampanyası olmazsa 66 lira oluyor. Şu anda ligin tadı da kaçtı zaten, Digiturk için para vermeye gerek yok gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gD

quote:

quote:

quote:

Birde engelli kampanyası olmazsa 66 lira oluyor. Şu anda ligin tadı da kaçtı zaten, Digiturk için para vermeye gerek yok gibi geliyor bana.

Yok 66 olmuyor, ilk fiyatı yanlış vermişim 31 lira olacak. Herbiri 19 lira olan dizi ve sinema 9.5 liraya alınıyor aylık. 3 keyif paketi de 12 liraya alınıyor. Normalde ise 12 lira giriş ücretine ilave olarak keyif paketlerinin her biri 4 lira. 3 keyif paketi 12, giriş paketi mecburi 12, dizi + sinema paketi 38 lira toplamda 62 lira oluyor. Üzerine spor digitürktür diyen arkadaşlara uyup da bir de Lig TV paketi alınırsa toplam fiyat 116 lira oluyor. Ki bu SD yayın veren cihaz verildiğinde fiyatı; HD+ cihaz için de ayrıca cihaz kirası var ilave. Onun fiyatını sitelerinde bulamadım; indirimlisi var mı bilmiyorum. Herhalde sürpriz olsun diye fiyatı yazmamışlar.

Digitürk; tatlı(!) bir sürpriz...

hangi yayın dsmartmı digiturkmu teledunya veya uydumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 19 Haziran 2012; 22:50:14 >
  • Aslinda soyle bir dusuncem var ama digiturke guvenmiyorum...

Ben engelli uyelik alayim diyorum, ve kuzen veya arkadasima da yan odaya uyelik alayim diyorum, simdi engelli uyelikde ligtv 50 civarina gelse +5 tl hd kirasi , 55 tl diyelim, yan odaya tipatip ayni paketi alsak onun fiyati 27.5 tl mi olacak? Yani bunu netlestirirsek ben kuzenle veya bir arkadasimla ortak alacagim ve fiyati toplayip 2 ye bolup kullanmayi dusunuyorum , ama iste digiturk yan odaya olayinda liste fiyatindan %50 yaparsa engelli kampanyasindali fiyatla ayni oluyor , bu durumu cozmek lazim...

• Arkadaslar selamlar,

Arkadasta Atlanta Hd mevcut evlilik hazirliklari var hediye etti simdi ben bu cihazda atv star kanald hdleri izlemek icin ne yapmam gerekiyor.Olmaz derseniz sadece galatasarayin maclari ve belgesel ve ulke kanallari icin digiturkte nasil bir yol izlemeliyiz.

• şu IP tv olayı nedir bilen veya forumda konu linki olan paylaşabilirmi tşk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: priosusss

Arkadslar yeni evlendim hangi digital yayını almamı önerirsiniz fiyat en onemli unsur ucuz olması acısından ben dsmart dusunuyorum aynı zamanda sınırsız internet + dsmat 50 kusur bir kampanya var. digiturku netten alabliyoruz sonuc olarak

arkadaşım...digitürk...d-smart...teledünya...uydu yayın hepsini tavsiye edebilirim...saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy35

Arkadaslar selamlar,

Arkadasta Atlanta Hd mevcut evlilik hazirliklari var hediye etti simdi ben bu cihazda atv star kanald hdleri izlemek icin ne yapmam gerekiyor.Olmaz derseniz sadece galatasarayin maclari ve belgesel ve ulke kanallari icin digiturkte nasil bir yol izlemeliyiz.

D-Smart modülü alıp, atlanta'ya takarsan dediğin kanalları HD izlersin. Lig izlemek istiyorsan, digiturk e üye olmalısın ve elindeki cihaz boşa çıkar.
  • quote:

quote:

Hesabı sen yap; internet 55 lira d-smart 10 liraya geliyor.

Almamak mantıklı değil. Tabi siz şimdi interneti farklı kampanyalarla alsanız daha ucuza gelir onu da hesaplayın.

59 TL den aşağı internet yok ki ?

65 TL hd maxi + 8mbs e kadar limitsiz 50 gb akn + hd kutu(kullanıma veriliyor sadece)
    Yani kampanya mantıklı değil mi diyorsunuz kısacası ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 2 Temmuz 2012; 17:09:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

quote:

quote:

Almamak mantıklı değil. Tabi siz şimdi interneti farklı kampanyalarla alsanız daha ucuza gelir onu da hesaplayın.

65 TL hd maxi + 8mbs e kadar limitsiz 50 gb akn + hd kutu(kullanıma veriliyor sadece)

Almamak mantıklı değil demişim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

quote:

quote:

Almamak mantıklı değil demişim.

Evet doğru ama yine suç sizin :)

Olumsuz şekilde kullanmak yerine
    Almak mantıklı yazsaydınız bizim gibi güneş ve sıcaktan sucuk haline gelmiş insanlar bakar kör olmazdı :)
  • arkadaşlar ne olursa olsun ben bu firmaların taahhütlü verdiği selamı bile almam diyerek d smart hakkında birşey sormak istiyorum.

Son kampanyada D Smart 299 TL 2 yıl HD giriş paketi diyor.
    Ve paket yükseltme isterseniz 1 yıllık Full paket +99 TL. 2 yıllık Full paket +199 TL. diyor.

Yani ben fatura matura derdi olmadan toplamda 498 TL ye 2 yıl D Smart Full Paket HD izliyebiliyorum değil mi ? Buna 40 TL iç kurulum dan başka bişey ödemeyeceğim yani.

D Smart tecrübesi olan arkadaşlara soruyorum, başka bi sürpriz çıkarmazlar değil mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 7 Temmuz 2012; 4:42:25 >
  • hem digi hem dsmart müşteriyi yolmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. uğraşabilecekseniz dreambox gibi aletler en mantıklısı bence
  • Digiturk
  • en iyisi uydu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.