Bildirim
hangi yayın dsmartmı digiturkmu teledunya veya uydumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evet aynen ben de ne yapmam gerektiğini bilemiyorum
Direk uydu mu alsam yoksa dsmart + internet mi
yoksa digiturk ve ttnet mi
??????????????? -
Güzel bir uydu alıcı alın; modüllü de D-Smart.
Güzel de bir anten sistemi kurdurun; paket satanlara da fazla yanaşmayın. 100 liraya receiver + çanak falan derler onlara pek bakmayın. Güzel 3 tane çanak 4 tane 2'li veya 4'lü lnb ile ihtiyacınıza göre 2 veya 4 tv'ye kablo çekip 3 çanak ile 4 ya da 5 uyduyu izlersiniz rahatlıkla.
D-Smart mı Digitürk mü ona sonra bir daha bakarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 6 Haziran 2012; 20:58:13 > -
Modül, kart girişli bir tane kaliteli uydu cihazı sonrasını düşünürsünüz.
Ben atlanta kullanıyorum son yazılımla harika oldu. -
Samsung D6500 kullanıyorum, Dsmart kartı bu tvye olurmu yoksa harici receiver almam şart mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: edie
Samsung D6500 kullanıyorum, Dsmart kartı bu tvye olurmu yoksa harici receiver almam şart mı?
Modeli bilemiyorum. Dahili uydu alıcı ve CI yuvası varsa olması lazım. Panasonic'te sıfır sorun ve LG'de 2. dil seçeneğinde sorun ile D-Smart izleniyor. Samsung'da da muhtemelen sorunsuz olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mat35
Modül, kart girişli bir tane kaliteli uydu cihazı sonrasını düşünürsünüz.
Ben atlanta kullanıyorum son yazılımla harika oldu.
Güzel cihaz derken gerçek linux ve modül yuvalı almaları uzun süre verim almaları ve güncel yazılımla çok uzun süreler kullanabilmeleri açısından daha uygun olur diye düşünüyorum. -
Uydu + server
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzt_tr
Uydu + server
turkiye dışında iseniz bilemem ama türkiyede server olayı öldü. 2 yıl önceki malum kanallar ve platformlar yok. var olan serverlar hd yayınları bile veremiyorlar halen...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cemka2012
quote:
Uydu + server
turkiye dışında iseniz bilemem ama türkiyede server olayı öldü. 2 yıl önceki malum kanallar ve platformlar yok. var olan serverlar hd yayınları bile veremiyorlar halen...
Cici ve hotbird full acik..dzmart a ztn ihtiyac kalmiyor..cici hdlerin hotbird surumleride var..film kanallari derseniz çakma hd lerdi derim..Ya benim izledigim hd mkv ler baska birsey yada cici sinema kanallarinin hd leri upscaled dvd...onun disinda tum kanallari izleniyor...
Mac olayi belli olur seon baslayinca, en kotu web tv alinir yine en uygun cozum olur bu yöntem..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Evleneceğimden dolayı taşındığım yerde internetim yok sadece ortak uydu anteni var.D-smart ın Aylık sınırsız 8mb internet + maxi paket ile birlikte 65 tl olan bir kampanyası var.Sizce almak mantıklı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: kokesta
Arkadaşlar Evleneceğimden dolayı taşındığım yerde internetim yok sadece ortak uydu anteni var.D-smart ın Aylık sınırsız 8mb internet + maxi paket ile birlikte 65 tl olan bir kampanyası var.Sizce almak mantıklı mı?
Hesabı sen yap; internet 55 lira d-smart 10 liraya geliyor.
Almamak mantıklı değil. Tabi siz şimdi interneti farklı kampanyalarla alsanız daha ucuza gelir onu da hesaplayın. -
Maksi paket + 8mbit internet şuanda bence gayet mantıklı. Bende bugün yarın bu kampanyaya geçeceğim. -
sinema ,belgesel,şampiyonlar ligi, için d-smart çok ideal ve ekonomik. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cemka2012
quote:
Uydu + server
Cici ve hotbird full acik..dzmart a ztn ihtiyac kalmiyor..cici hdlerin hotbird surumleride var..film kanallari derseniz çakma hd lerdi derim..Ya benim izledigim hd mkv ler baska birsey yada cici sinema kanallarinin hd leri upscaled dvd...onun disinda tum kanallari izleniyor...
Mac olayi belli olur seon baslayinca, en kotu web tv alinir yine en uygun cozum olur bu yöntem..
Hem o kadar para verip hem de 9 takla atmanın bir anlamı yok bence. HDleri oradan izle. Diğerlerini buradan izle vs. :)
İki yıl öncesine kadar server olayı muhteşemdi. Kimsenin HD derdi yoktu üstelik. iki platformda emrine amade bir haldeydi ve risk almaya, aradaki ufak kesintilere katlanmaya değerdi. Ama bence şimdi bir anlamı yok. Ha, ingilizce biliyorsunuzdur. Belgeselleri vs şeyleri diğer uydulardaki HD kanallardan izlersiniz, ok. Ama türkçe yayın istiyorsanız en uygun fiyatlar Dsmartta, en kaliteli yayın ise Digitürkte. Ama fiyat performansa bakınca Dsmartın full paketi çok avantajlı. İki yıllık parayı yani 538 TLyi 3 taksitte ödüyorsun ve sonrasında fatura derdinde yok. Aylık 22.4 TL'ye geliyor.
Keşke yeni bir server çıksa, tek başına birini veriyor olsa bile full HD kanallar da açık olsa. Ama yine de aylık 20 TLden aşağı para istemezler. Hatta SD yayınlara bu parayı isteyenler var. HDler açık olursa dsmarttan daha pahallıya bile gelebilir :) -
Beyler birisi alinti yaparak soyleyebilir mi acaba ?
Server olayi nasil calisiyordu sistem olarak ve neden oldu?
Üçünü de kullandım, iyisi yok ama teledüya derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: jovanovic
Normalde abone kartınız sizin cihazınızda takılı olur; receiverınız kart okuyucusundan şifreyi sorgular ve çözer. Yayını izlersiniz. Server olayında ise kart uzak bir cihaza takılıdır; cihazınız kendi kart okuyucusu yerine uzak cihazdaki kart okuyucuya internet üzerinden bağlanarak sorgulama yapar.
Server ile D-Smart izleyemezsiniz. Digitürk ise HD kanallarının ve SD olarak sadece Lig TV kanallarının izlenmesini engellemektedir. Teledünya veren server olmamakla beraber serverlı cihaz alırsanız 3-4 abone 36'lık full paketini aranızda paylaşabilirsiniz.
Ayrıca Teledünya'nın fransız belgeselleri Hotbird üzerinden Türkçe; National Türkçe ve BBC HD hotbirdden izlemeniz mümkün. Bunların yanısıra spor, adult, sinema, dizi yabancı içerikleri de izleyebilirsiniz. Server öldü diyen arkadaşların dünyaları Türkiye'den ibaret olduğundan server öldü diyorlar; ölen falan yok sadece Türk platformlarının birisi hiç; birisi de kısmen izlenemiyor. Yabancı platformlar tam gaz devam. (Sky Italia hariç, o biraz sıkıntılı).
Artı olarak hırsıza kilit de olmuyor. Maç yayınından dişine kan bulaşan kurtlar paylaşımla yapamadıklarını artık IP TV serverı kurarak yapıyorlar. Yeni nesil HD gerçek linux cihazlar ile de izleniyor. Bazı satıcılar rahatsız da olsa buradan Atlanta gibi gerçek Linux olmayan cihazları düşünmeyin diye boşuna demiyorum. Zaten dolar artmıştır bu vadesi dolmuş Atlanta ve benzeri cihazların dolardaki artışa rağmen fiyatı düşmüştür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 17 Haziran 2012; 13:43:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: engunaydin
quote:
Normalde abone kartınız sizin cihazınızda takılı olur; receiverınız kart okuyucusundan şifreyi sorgular ve çözer. Yayını izlersiniz. Server olayında ise kart uzak bir cihaza takılıdır; cihazınız kendi kart okuyucusu yerine uzak cihazdaki kart okuyucuya internet üzerinden bağlanarak sorgulama yapar.
Server ile D-Smart izleyemezsiniz. Digitürk ise HD kanallarının ve SD olarak sadece Lig TV kanallarının izlenmesini engellemektedir. Teledünya veren server olmamakla beraber serverlı cihaz alırsanız 3-4 abone 36'lık full paketini aranızda paylaşabilirsiniz.
Ayrıca Teledünya'nın fransız belgeselleri Hotbird üzerinden Türkçe; National Türkçe ve BBC HD hotbirdden izlemeniz mümkün. Bunların yanısıra spor, adult, sinema, dizi yabancı içerikleri de izleyebilirsiniz. Server öldü diyen arkadaşların dünyaları Türkiye'den ibaret olduğundan server öldü diyorlar; ölen falan yok sadece Türk platformlarının birisi hiç; birisi de kısmen izlenemiyor. Yabancı platformlar tam gaz devam. (Sky Italia hariç, o biraz sıkıntılı).
Artı olarak hırsıza kilit de olmuyor. Maç yayınından dişine kan bulaşan kurtlar paylaşımla yapamadıklarını artık IP TV serverı kurarak yapıyorlar. Yeni nesil HD gerçek linux cihazlar ile de izleniyor. Bazı satıcılar rahatsız da olsa buradan Atlanta gibi gerçek Linux olmayan cihazları düşünmeyin diye boşuna demiyorum. Zaten dolar artmıştır bu vadesi dolmuş Atlanta ve benzeri cihazların dolardaki artışa rağmen fiyatı düşmüştür.
Cidden teşekkür ederim bilgiler için... -
quote:
Orijinalden alıntı: engunaydin
quote:
:) Türkiye'de yaşıyorsak tabii ki bizim için dünya Türkçe yayınlardan ibarettir. Eğer ingilizceyi belgesel kanallarında, film kanallarında anlayacak kadar biliyorsanız zaten problem yok. Fransa'da yaşıyor olsaydık dünya Fransızca'dan ibaret olurdu :) La havle...
Serverların fiyatı yıllık 200 TL ve üzerinde. 2 yıllık 400 TL yapar. arada bir kesilir vs.
gidin 538 TL'ye iki yıllık dsmart alın üstelik full paket, yetişkin kanalları da dahil...
Halen de ısrarla diyorum. iki yıl öncesine göre (dt ve ds iki platform, maçlar dahil full olarak yıllık 200 TLye izleniyordu) server olayı ölüdür. Bir anlamı yoktur. Astarı yüzünden pahallıdır.. Ölüdür....
Edit: Üstelik bu server fiyatlarına HD yayınlar dahil değildir. çünkü yerli platform serverları halen HD veremiyorlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 17 Haziran 2012; 18:20:01 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X