Şimdi Ara

HANGİ YAZICIYI ALSAM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr yazıcı lmayı düşünüyorum veee....

Ben bir öğetmenim bu yazıcı ile günde ortlam 50 sayfa çıktı alıcam.

Normal kartuşlu bir makina ile ortalama 200 sayfa çıktı aldıgımı düşünürsem . Bana bir hafta yeter ki bu sonuç iyi

Fakat lazerli alırsam 2000 tane çıktı alabilirmiyim diye düşünüyorum.

Asıl sorun ise marka ben HP1018 almayı düşünüyorum 170 milyona falan geliyor. (30$) geri ödeme kampanyası ile.

sizin önerebileceğiniz bir marka var mı ?

• Hocam size kesinlikle Canon IP 3300'ü tavsiye ederim. Nedeni basit çünkü hem kartuşlarının fiyatı ucuz ki sadece 25ytl ve miktar olarakta diğer yazıcılara göre içindeki mürekkep fazla. Örneğin diğerleri 5 ila 13 ml arasında değişirken bu yazıcınınki 26 ml. çıktı sayısını siz düşünün artık. Dahası kartuşlarını kendiniz doldurabilirsiniz. İyi günler.
  • günde ortalama 50 sayfa çıktı alıyorsanız mürekkepli yazıcılara itibar etmemeniz gerekir.

size tavsiyem hp 1020 almanız. hp 1020 nin hp 1018 den farkı tam dolu tonere sahip olması ve daha hızlı olması...
  • Hocam kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama:

1. Sizin derdinizin ilacı kesinlikle laser'dir. Çıkış sayınız cok, ötekine bulaşmayın derim.

2. Forumları araştırırsanız, kullanıcıların tamamına yakınının fiyat/performans olarak SAMSUNG ML-1610'u tek geçtiğini görürsünüz. Sanırım sözünü ettiğiniz HP'den ucuz, tam dolu tonerle geliyor ve böylelikle 2000'in üzerinde çıktı veriyor.

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @mc@bey -- 19 Şubat 2007; 20:03:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    10 ay önce açıldı
    Hangi monitörü almalıyım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.