Şimdi Ara

Hangi zeka grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mesala elma diyince aklima elmanin sekli degilde elma yazisi geliyo ayni sekilde Ataturk diyince tipi degilde imzasi aklima geliyor.Kafama her sey boyle yazisal olarak geliyor.Ama cevreme sordugumda herkes bana resim fotograf olarak geliyor diyor?bunun sebebi ney

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sözel - Dilsel Zeka

Bu zeka türü; sözcüklerle düşünme,doğru ifade ve anlatım,dildeki karmaşık anlamları anlama, değerlendirme, şiir-öykü okuma,akıcı anlatma,sözcüklerde benzerleri bulma ve kullanma, soyut düşünme,sembolik ifadeleri anlama, dili gramer özellikleriyle doğru ve aktif kullanma gibi son derece karmaşık bir beceriden oluşur.

Bu zeka türüne sahip bir birey,okuduklarını anlar, kolay hatırlar, ana fikri doğru anlar ve ifade eder.Doğru değerlendirilirse iyi bir hitabet yeteneği vardır.Kelime haznesi gelişmiştir,sözel olarak iyi bir iletişim kurar, karşısındaki insanları etkileyebilir,başka insanları ve konuşmaları taklit edebilir.Kelime oyunlarına ilgisi vardır. Gürültülü ortamlardan hoşlanmaz.

Kitap okumaktan keyif alır. Bu zeka türüne sahip kişiler yazar,şair, edebiyatçı,dil bilimci,hukukçu,siyasetçi olabilirler.

http://www.tugbacansali.com/coklu-zeka-kurami-nedir/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 31 Mart 2017; 2:7:42 >

• Herkesin farkli seyler aklina gelir. Benim mesela elma deyince aklıma direk cadinin pamuk prensese verdigi kipkirmizi elma geliyo daha dogrusu komple o sahne gozumde canlaniyo, ataturk deyince ilkokuldaki kara tahtanin ustundeki Atatürk resmi genclige hitabe istiklal marsi cerceveleri geliyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tm bolumunde okuyorum zaten dil bilgim cocuklugumdan beri superdi soyle aciklayayim 3.sinifta zarflari biliyordum.Siyasete ilgim cok buyuk felsefeyede oyle kitap okumayi seviyorum lakin bu daha cok felsefe ve tarih kitaplari oluyor

• Benim surekli yazi

• iPhone geliyor aklıma ehueheu
  • Ben sadece ornej verdim genel olarak tum kelimelerede boyle oluyor

• Peki ossuruk diyince koku mu geliyor yazimi?

Isik diyince ne geliyor?

Yada haporler diyince?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oksuruk diyince aklima oksuruk yazisi geliyor gene daha cok bunlar kendi yazimla geliyor tipi felan ayni bazen direj bur kagit yzerine degilse sadecenyazi olarak geliyor

Isik diyince yine isik yazisi geldi

Haporlordede oyle hatta yanlis yazmissiniz direk dogrusu aklina geldi

Yazi icin sindiden ozur dilerim telefondayim ve servisteyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.