kırmızımı siyahmı alıyım abimi pcde wii motela oynarken abimi yenince hangisiyle yenersem iyi olur el hareketi çekersem hangisi güzel oturur kırmızı alıp beyaz nuncuk taksam türkiyeyi sevmem dışarı fışkırırmı bluetooth pcnin arkasında takılı birşey olurmnu pcde oynucam pmden cevap yazanız sizi biraz uğraştırsam olurmu bu arada oylama yapıcamda nası anket koyabilirim o modetörlere ait bi özellikmi kırmız siyah oylaması koya bilecek biri varmı kımızı diyenlersiyah diyenlerbeyaz diyenler koysa dağa renkli oplur kanımcave ka anımca
kırmızı renki süper
siyah ama Türkiyede var mı varsa ne kadar
ok i 1-1-0
siyahçok dehşet bişi
YEŞİL AL BEn almam onu napacam dersen Beyaz kalsın :D
ya bu arada ben senin yazdıgın herseyi okuyamıyorum hem duzgun bi anlatım biçimin yok hemde kelimeleri eksik yazıyon dikkat et biraz
anlatım bozukluğu hastalığım var napıyım
kırmızı al
2-2-1
SARI al , renk körüyüm napıyım
anlatım bozuk anlatıyuorsun ren körmüş desene
türkiyeye zor gelir bunlar
siyah al. ps3 ü andırıyor
tamam 2-3-1
siyah trde olmadınğından kırmızı alıcam biri konuyu kilitlesin
Abine deki abi benim anlatım bozuk Türkçem çok afedersin yerlerde sürünüyor beni servise gönderin de gelip alsınlar seni tamire ihtiyacın var.
Kumandanın rengi lila olsa ne farkeder parmaklardan çıkan Türkçeye bak "kırmızı alıp beyaz nuncuk taksam türkiyeyi sevmem dışarı fışkırırmı" yazmışsın fışkırmak az bile yavrum Türkçenden Türkiyeyi sevmen gün gibi ortada böyle güzel anlatımlarından ötürü sana nuncuk takıp fışkırtmak farzdır.
Siyah 10 numaraymış
quote:
Orjinalden alıntı: SPYdir
Abine deki abi benim anlatım bozuk Türkçem çok afedersin yerlerde sürünüyor beni servise gönderin de gelip alsınlar seni tamire ihtiyacın var.
Kumandanın rengi lila olsa ne farkeder parmaklardan çıkan Türkçeye bak "kırmızı alıp beyaz nuncuk taksam türkiyeyi sevmem dışarı fışkırırmı" yazmışsın fışkırmak az bile yavrum Türkçenden Türkiyeyi sevmen gün gibi ortada böyle güzel anlatımlarından ötürü sana nuncuk takıp fışkırtmak farzdır.
Katılmamak elde değil. En başta bu forumu okuyanlara saygısızlık...
ama anladı çocuk işte her topicde bunu yazmayın ona ilk uyarıyı ben yaptım hala yazıyor ama belki canı öle istiyor bakıyorum her topicde bu varya :S Postmu kasıyonuz napıyonuz abi