kırmızımı siyahmı alıyım abimi pcde wii motela oynarken abimi yenince hangisiyle yenersem iyi olur el hareketi çekersem hangisi güzel oturur kırmızı alıp beyaz nuncuk taksam türkiyeyi sevmem dışarı fışkırırmı bluetooth pcnin arkasında takılı birşey olurmnu pcde oynucam pmden cevap yazanız sizi biraz uğraştırsam olurmu bu arada oylama yapıcamda nası anket koyabilirim o modetörlere ait bi özellikmi kırmız siyah oylaması koya bilecek biri varmı kımızı diyenlersiyah diyenlerbeyaz diyenler koysa dağa renkli oplur kanımcave ka anımca
kırmızı renki süper
quote:
Orijinalden alıntı: WizMellin
kırmızı renki süper
siyah ama Türkiyede var mı varsa ne kadar
quote:
Orijinalden alıntı: magicool
siyah ama Türkiyede var mı varsa ne kadar
Alıntıları Göster
ok i 1-1-0
siyahçok dehşet bişi
quote:
Orijinalden alıntı: .:Solid Snake:.
siyahçok dehşet bişi
YEŞİL AL BEn almam onu napacam dersen Beyaz kalsın :D
quote:
Orijinalden alıntı: huntercem
YEŞİL AL BEn almam onu napacam dersen Beyaz kalsın :D
Alıntıları Göster
ya bu arada ben senin yazdıgın herseyi okuyamıyorum hem duzgun bi anlatım biçimin yok hemde kelimeleri eksik yazıyon dikkat et biraz
ya bu arada ben senin yazdıgın herseyi okuyamıyorum hem duzgun bi anlatım biçimin yok hemde kelimeleri eksik yazıyon dikkat et biraz
Alıntıları Göster
anlatım bozukluğu hastalığım var napıyım
quote:
Orijinalden alıntı: Cango Mango
anlatım bozukluğu hastalığım var napıyım
Alıntıları Göster
kırmızı al
quote:
Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi
kırmızı al
Alıntıları Göster
2-2-1
quote:
2-2-1
Alıntıları Göster
SARI al , renk körüyüm napıyım
quote:
Orijinalden alıntı: power512
SARI al , renk körüyüm napıyım
Alıntıları Göster
anlatım bozuk anlatıyuorsun ren körmüş desene
quote:
anlatım bozuk anlatıyuorsun ren körmüş desene
Alıntıları Göster
türkiyeye zor gelir bunlar
quote:
Orijinalden alıntı: WizMellin
türkiyeye zor gelir bunlar
Alıntıları Göster
siyah al. ps3 ü andırıyor
quote:
Orijinalden alıntı: JAM3Z
siyah al. ps3 ü andırıyor
Alıntıları Göster
tamam 2-3-1
quote:
tamam 2-3-1
Alıntıları Göster
siyah trde olmadınğından kırmızı alıcam biri konuyu kilitlesin
quote:
siyah trde olmadınğından kırmızı alıcam biri konuyu kilitlesin
Alıntıları Göster
Abine deki abi benim anlatım bozuk Türkçem çok afedersin yerlerde sürünüyor beni servise gönderin de gelip alsınlar seni tamire ihtiyacın var.
Kumandanın rengi lila olsa ne farkeder parmaklardan çıkan Türkçeye bak "kırmızı alıp beyaz nuncuk taksam türkiyeyi sevmem dışarı fışkırırmı" yazmışsın fışkırmak az bile yavrum Türkçenden Türkiyeyi sevmen gün gibi ortada böyle güzel anlatımlarından ötürü sana nuncuk takıp fışkırtmak farzdır.
quote:
Orijinalden alıntı: SPYdir
Abine deki abi benim anlatım bozuk Türkçem çok afedersin yerlerde sürünüyor beni servise gönderin de gelip alsınlar seni tamire ihtiyacın var.
Kumandanın rengi lila olsa ne farkeder parmaklardan çıkan Türkçeye bak "kırmızı alıp beyaz nuncuk taksam türkiyeyi sevmem dışarı fışkırırmı" yazmışsın fışkırmak az bile yavrum Türkçenden Türkiyeyi sevmen gün gibi ortada böyle güzel anlatımlarından ötürü sana nuncuk takıp fışkırtmak farzdır.
Alıntıları Göster
Siyah 10 numaraymış
quote:
Orijinalden alıntı: SPYdir
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SPYdir
Katılmamak elde değil. En başta bu forumu okuyanlara saygısızlık...
quote:
Orijinalden alıntı: korayme
quote:
Orjinalden alıntı: SPYdir
Katılmamak elde değil. En başta bu forumu okuyanlara saygısızlık...
Alıntıları Göster
ama anladı çocuk işte her topicde bunu yazmayın ona ilk uyarıyı ben yaptım hala yazıyor ama belki canı öle istiyor bakıyorum her topicde bu varya :S Postmu kasıyonuz napıyonuz abi