Şimdi Ara

Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar forumda bazı olaylar oldu benim açtıgım 2 konuyla ilgili babamla kriterleri felan yazacağım bu konuda ciddiyim.

Karar verilen arabalar;

GOLF 1.2 TSI 105 Ps Manuel 2013,Vw Jetta 1.6 TDI Primiline 2007-2010,Toyota Corolla 2008-2012,Seat Leon 2013 1.2 TSI Referance Manuel Bu araçlardan hangisini tavsiye edersiniz

KRİTERLER;

1- iyi bir ses yalıtımı(Motor sesi,Yol sesi,Lastik sesi girmeyecek)
    2-tok kapı sesi
    3-güvenlik
    4-yakıt tüketimi (benzinde fabrika verilerine göre 6.5 geçmesin LPG-DİZEL olur)
    5-yolda iyi gitmesi (Rahat 150-160 görmesi)

Tüm Yorum Yazan Arkadaşlara Teşekkür Ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cha7171 -- 28 Şubat 2013; 23:31:21 >

• Tok kapı sesi (golf)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla bu liste olucaksa jetta nın model yılını yazmamışsın ama dizel motor yüzünden 1. tercihin olmalı, golf eğer 7 . nesil ise yeni bir model olması ve motoru nispeten ideal bir kullanım (iddia ediliyor kullanmadım) sağladığı için tercih edilmeli, jettanın olduğu yerde corolla çok tercih edilmez şahsen bende etmem.Seat leon da golf 7 varken alınmaz. Çok kararsızlık yaşanacak bir liste değil dizel ve sedan jetta, yeni olacağı içinde golf 7 tercih edilir, ikinci el ise yine bu modeller tercih edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cha7171

Slm arkadaşlar forumda bazı olaylar oldu benim açtıgım 2 konuyla ilgili babamla kriterleri felan yazacağım bu konuda ciddiyim.

Karar verilen arabalar;

GOLF 1.2 TSI 105 Ps Manuel,Vw Jetta 1.6 TDI Primiline,Toyota Corolla 2008-2012,Seat Leon 2013 1.2 TSI Referance Manuel Bu araçlardan hangisini tavsiye edersiniz

KRİTERLER;

1- iyi bir ses yalıtımı(Motor sesi,Yol sesi,Lastik sesi girmeyecek)
    2-tok kapı sesi
    3-güvenlik
    4-yakıt tüketimi (benzinde fabrika verilerine göre 6.5 geçmesin LPG-DİZEL olur)
    5-yolda iyi gitmesi (Rahat 150-160 görmesi)

Tüm Yorum Yazan Arkadaşlara Teşekkür Ederim.

Tok kapı sesi ile tercihinizi yapmışsınız zaten tabi ki tercih meselesidir ama ben olsam boşline bir jetta yerine corolla D-4D elegant'ı tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 28 Şubat 2013; 23:19:51 >

• -Up
  • Golf diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parası ve yetkisi olmayan insanların konu açmalarına site yöneticileri el atsa iyi olacak , fasa fiso konu kaynıyor ortalık

kriterlere bak gülmekten kendimi alamıyorum , yaş kaç 9 mu ?
  • yav arkadaşlar lütfen insan gibi cevap verin ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.