Ben olsam mesela; 1-Accent 2-Rio 3-Marea 4-Clio 5-Albea derim ...
quote:
Orjinalden alıntı: soda23
quote:
Orjinalden alıntı: brujeria
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
son olarak marea;sayılan 3 araç ta b sınıfı olmasına rağmen;marea c sınıfı yani bir üst sınıf araçtır.yol tutuşu;konforu;performansı;güvenliği;aklına ne gelirse hepsinden daha iyidir.binilecek arabadır o fiyata.
marea c değil d sınıfıdır.
Marea d sınıfı ise passat e sınıfımı? C sınıf sedan olunca d sınıfmı sayılıyor :)
Marea D sınıfıdır, araştırın biraz...
Bu araçlar içersinde Mare'yı tercih ederim. Bildiğim kadarıyla Marea C sınıfı sedan bir araçtır.
2005 rio hb var kme lpg li gayet komforlu servis bakımlarıda ucuz, lpg de 200 rahat çıkıyor hatta 6.vites istyor ve arabam bana güven veriyor.
o paraya temiz bi marea bulursan kap gitsin :))) bide foto nasıl yüklenio???? daha yeniyim
quote:
Orjinalden alıntı: VoLKaN067
Bu araçlar içersinde Mare'yı tercih ederim. Bildiğim kadarıyla Marea C sınıfı sedan bir araçtır.
marea c sınıfı bir araçtır doğru ama c sınıfının en altında kalan bir araçtır. Konfor olarak accent ve cliodan üstündür fakat gel görki yakıt sarfiyatı ve servis masrafları mareadan soğutuyor insanı.(2004 Model liberty vardı) Şu anda 2005 model hyundai accent 1,6 sahibiyim. aracım 80.000 km de . 5 yıl (100.000km) garantili olmasına rağmen 40.000 den itibaren zaruri bakımlarını yetkili servis dışında yaptırdım. daha herhangi bir sorun çıkarmadı. beni yarı yolda bırakmadı. Yakıt tüketimi ve performansı oldukça tatminkar. Araçta tek beğenmediğim özellik yere yakın oluşu .Birde bagajı biraz ufak.
4 araçtan birini seçmek gerekirse Hyundai accent i öneririm. Kesinlikle parasını hakeden bir araç. Ama alternatif olarak ta Renault clio da düşünlebilir. ( Az yakıt tüketimi , piyasasının iyi oluşu , geniş bagaj hacmi )
clio kullandım kullanıyorum dahada kullanacagım
Hyundai accent mi parasını hakediyor?2002 baz modellerinde hidrolik direksiyon bile yok.Kaldıki 2004 accenti alıp 3 4 kullandıktan sonra dökülür o araç.İçlerinde alırsanız clio hb yada marea olur ama 13 14 den bahsediyosanız biraz daha zorlayıp ford focus golf gibi araçlarda olabilir kemikli konforlu yola oturan donanımlı araçlardır.1999 2000 modellerini bile 3 yıl sonra satarsınız piyasaları ölmez kolay kolay.
Bence içlerinde kullanırken en çok zevk alacağın araç mareadır. Ama bakım masrafları olarak en iyisi hyundaidir.
quote:
Orjinalden alıntı: Zayber
Hyundai accent mi parasını hakediyor?2002 baz modellerinde hidrolik direksiyon bile yok.Kaldıki 2004 accenti alıp 3 4 kullandıktan sonra dökülür o araç.İçlerinde alırsanız clio hb yada marea olur ama 13 14 den bahsediyosanız biraz daha zorlayıp ford focus golf gibi araçlarda olabilir kemikli konforlu yola oturan donanımlı araçlardır.1999 2000 modellerini bile 3 yıl sonra satarsınız piyasaları ölmez kolay kolay.
Kaçtane accent dağıttın?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme