Şimdi Ara

[Hangisi?]Astra hb-Megane sedan-Civic (audi a3 sedan alındı.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Katiliyorum 0 arac alayim dersem vw den baska arac bakmam foruma girince vw oyle bi kotueniyorki tamam distrbtr felan iyi degildirde kardesm kimse o adamlar gibi arac uretemiyorki fiyati uctu o ayri mesele ama golf vs segmentinde turkiyede kaliteli araclar 2. El hizli arabayi almadan bunu onemsemiyordm ama is ciddiye binince insan ikinci ele bakiyor sessiz malzeme kalitesi iyi passatin alternatifi felan varda golfun yok sinifinda en iyisi zaten burda onerilen araclarinda gercekte adi bile gecmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Yapmayın hocam, dizel parasına LPG atmosferik araç veriyorlar, üstelik meşhur sorunları da malum.

Bence de bu şartlar altında civic alanlar piyasası için alıyordur, veya tasarımı çok sevmiştir falan. Mantıkla yaklaşınca tercih edilesi değil.

Ben civic tavsiye etmedim, fiyatlarını bende pahalı buluyorum ama konu o değil.

Konu civicin forumda sürekli kötülenmesi.

Siz olsanız ne alırsınız peki? Civic donanımı, fiyatı, sundukları ortada. Alternatif ne önerirsiniz dizel olarak?
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın yazdığı fiyatlara göre saniye düşünmeden astra alırdım. Dizel otomatik Elantra elite plus+sunroof da alınabilir, hyundai iyi indirim yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Arkadaşın yazdığı fiyatlara göre saniye düşünmeden astra alırdım. Dizel otomatik Elantra elite plus+sunroof da alınabilir, hyundai iyi indirim yapıyor.

Astra hb kasa, civic sedan. İç hacim, bagaj gibi konularda bariz farklar var.

Donanım olarak civic daha dolu.

-Sunroof,
    -Led farlar,
    -Isıtmalı, elektirkli, deri koltuklar,
    -Navigasyon,
    -Geri görüş kamerası,
    -Katlanır ayna.

Honda 6 yıl garantili, astra 2yıl.
    İkinci el honda daha iyi.

İkisi arasında yine astra seçilebilir, bu biraz da gönül işi ama civic de forumdaki algı gibi mantıksız, kötü bir seçim değil kesinlikle. Astranın dengi bir civic seçilse muhtemelen fiyatı daha da uygun olacak. Örneğin elegance civic.

Elantra plus'da güzel seçim ancak cazip olması için uygun olması lazım. Bayii fiyatı önemli.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Astraya sunroof ve gelişmiş park pilotunu ekleyince civicten 1.500 lira daha pahalı oluyor ama donanım farkı biraz daha kapanıyor. Gelişmiş park pilotuyla, kendi kendine park edebilme, geri görüş kamerası, kör nokta uyarısı geliyor.

Ayrıca daynamic astrada ekstra olarak,
    -çarpışma önleme
    -trafik işareti tespiti
    -şerit ihlali önleme sistemi
    -takip mesafesi göstergesi
    -otomatik kararan ayna
    -17 jant
    -karartılmış arka camlar gibi donanımlar var.

Herşeyden önce de 136 beygir 320 torklu dizel motoru ve bence daha iyi bir şanzımanı var.

Zaten honda alanların çoğu satmak için alıyor, bu bir gerçek. Yoksa şu an baktım liste fiyatı 110 bin, kim o parayı 1.6 atmosferik bir araca verir.
  • Hocam o paraya Renault almanı pek önermem açıkçası markaya karşı biraz antipatim var. Astra ile civic eco'da da segment farkı var aslında... Ama ben bu seçeneklerden Civic derdim. Araca dışardan bakacak olursak tasarımı bana kalırsa mükemmel iç tasarımıda bi o kadar iyi. Donanımlarını da arkadaşlar zaten saymışlar onlardan bahsetmiyorum bile. Fabrika çıkışlı LPG olması benim içimi rahatlatan durumlardan biri. Ayrıca LPG girişi benzin dolumunun kapağının olduğu yerden yapılıyor ve araçta tek bir tuşla lpg'den benzine rahat bir şekilde geçebiliyorsunuz. Honda LPG'li aracıyla oldukça övünedebiliyor çünkü piyasada bulunan diğer LPG'li araçlara göre gücünden ödün vermiyor. Honda araçları ikinci elde de değer kaybetmez. Bana kalırsa hiç düşünmeden Civic Eco'ya geçin derim. Ne alırsanız hayırlı olsun şimdiden keyifli sürüşler

• beyler haftasonu aracımı alıyorum. peki bu üçünün arasindan hangi arabayı seçtim?? üçünü de seçmedim gittim ekim ayı başında audi kampanyasına yazildim. 110 bin liraya A3 Sedan 1.0 tfsi dynamic S-tronic aldım. İyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum şuan tek endiselendiren yakit tuketimi :D hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim adamsınız

• Litre olarak değilde %15 fark var. Hepsi aynıdır. Benimki farklı değildir. Araç 4.8 gösteriyor, gerçekte 5.5 ort çıkıyor. 4.00 gösterirken 4.60 oluyor. 5.20 gösterirken 6.00 oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RagnaroK19

beyler haftasonu aracımı alıyorum. peki bu üçünün arasindan hangi arabayı seçtim?? üçünü de seçmedim gittim ekim ayı başında audi kampanyasına yazildim. 110 bin liraya A3 Sedan 1.0 tfsi dynamic S-tronic aldım. İyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum şuan tek endiselendiren yakit tuketimi :D hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim adamsınız

Hayırlı olsun yakıt tüketiminden ziyade endişelenmeniz gereken esas şey şanzıman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.