Şimdi Ara

Hangisi ASUS TP200SA mı yoksa Acer R3-131T-C83Y mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınıf ortamında office ve internet az buçuk da video işleri için sizce hangisini almalıyım?
    Benim için taşınabilirlik çok önemli.Halihazırda Asus s46cb ultrabook kullanıyorum (1,95 kg) biraz hafifletmek için hangisini almalıyım.
    Asus'un dezavantajı hafızası 32 gb eMMC yani arttırmak mümkün değil fakat ultra hafif 1.2kg.
    Acer'in hafızası da 32 gb ama hdd var onun yerine ssd takmak mümkün + Ram de arttırılabiliyor ama dezavantajı 1,5kg oluşu.

Asus ---> Asus-tp200sa-fv0110ts
    Acer ---> Acer R3-131T-C83Y
    Bir de bunların dışında 2si 1 arada türünde laptop tavsiyeleriniz varsa memnun olurum.
    -1200-1300TL'ye kadar
    -14" ten küçük mümkünse 11,6"-13,3" gibi
    -Windowslu
    -Hafif

Tavsiye notu:Forumda notebook,tablet,ultrabook başlıkları var ama artık 2'si 1 arada laptoplar için de ayrı başlık olmalı bence.(ya da ben mi göremedim bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obsesoz -- 16 Aralık 2015; 19:26:08 >

• Asusun micro sd kart yuvası varmış.Oradan bir arttırım olabilir.Asus daha ön plana çıktı böylelikle.
    Yine de bunlar dışında tavsiyeleri bekliyorum.
    Bir de bu cihazlardaki Intel Dual Core Celeron N3050 işlemci nasıldır.Söylediğim işlemler için üzer mi?
  • Bu cihaz nasıl?
    http://www.teknosa.com/urunler/125032892/hp-stream-pc-11-p010nt-x360-convertible/?gclid=CjwKEAiA18mzBRCo1e_-y_KLpXISJACEsANG8NFD-xITFIzl80u2yLlfZc7OoEnJ7RGQ71K3JifumhoCp7Tw_wcB#url
    İşlemcisi n2840 nasıldır?
    N3050 daha mı kötü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten kötü ya. şu işlemcilerin olduğu bilgisayarlar da artık 1000 lira ediyor ya ona yanıyorum. yani indirim zamanı amazonda 150 dolara satılan hp stream mi ne buralarda 800-850'den aşağı değildi lanet olsun.
    şunu da getiremediler hala Türkiye'ye ya, olmadı verin 65 dolar gümrük ve kargo parasını, zaten amerika'dan ayakkabı sipariş etsen kargosu 40 dolardan aşağı değil takipli gönderiyse. Alın şunu, daha kullanışlı en azından.

http://www.amazon.com/Transformer-T100HA-C4-GR-10-1-inch-Touchscreen-Laptop/dp/B014854RGK/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1450407635&sr=1-1&keywords=asus+t100ha

Gümrük, garanti, ingiliz klavye uğraşamam derseniz ikinci el temiz bir Microsoft Surface Pro 2 falan alabilirsiniz. Babalar gibi i5-4200u işlemci, 4gb ram, ssd, full hd dokunmatik ekran. O klavyeli kapağına herkes hayran zaten. 1300-1400'e falan görüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 18 Aralık 2015; 5:00:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemciyi geçtim doğru düzgün 64GB model yok Türkiye'de.Neden böyle anlamadım.Bir tek Casper 64GB o da malum..
    Amazondan daha önce hiç alışverişim olmadı nasıl olur bilemiyorum.Amazondan alacak olursam çok güzel modeller var ama uğraşmak istemiyorum.
    Türkiye'deki modeller işlemci ve ram yönünden zayıf.Asus'un TF modellerinin çoğu 1GB ramli.
    Tablet ile notebook çizgisinde notebook'a daha yakın 2si 1 arada cihaz arıyorum.
    Surface çok ağır ve şarjı kısa.Yoksa on numara cihaz.
  • selam, ultra hafif dediğiniz cihaz 1.2 kg diye yazmışsınız ama 1 kg olan surface Pro 2'ye ağır diyorsunuz. Bir tablete oranla ağır ama buradaki örnek cihazlardan ince ve hafif toplamda. performans farkını ise söylemeye gerek yok. bir de Samsung'un vardı ativ serisinden sanırım 2'si 1 arada. onun da 2. elleri ucuzdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 18 Aralık 2015; 12:38:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış biliyormuşum bilgi için teşekkürler.Fiyatı çok yüksek olduğu için pek araştırmadım surface serisini.Ayrıca Türkiye'de de temini zor bir cihaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.