BEN ANDROİD Lİ TELEFON ALMAYA KARAR VERDİM AMA DÜŞÜNE DÜŞÜNE AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİNİ ALACAĞIMI BULAMADIM... BİR DE SİZ BAKIN TAVSİYELERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ... TAVSİYENİZİ VE BUNU SEÇMENİZİN SEBEBİNİ DE YAZARSANIZ SEVİNİRİM...
'HUAWEİ' MARKA ÖNERMEYİN BABAM ASLA BANA HUAWEİ ALMAZ...
1-SAMSUNG GALAXY ACE 2-SAMSUNG GALAXY GİO 3-HTC WİLDFİRE 4-LG OPTİMUS ONE 5-SONY ERİCSON X10 MİNİ VEYA MİNİ PRO 6-SONY ERİCSON X8 7-GARMİN ASUS A10 8-SAMSUNG GALAXY FİT
SAMSUNG GALAXY GİO ve LG OPTİMUS ONE tavsiye ederim..
gio
Gio
Bu telefonların arasında Optimus One. 2.3 güncellemesi de çıktı.
quote:
Orijinalden alıntı: BU.TO.
BEN ANDROİD Lİ TELEFON ALMAYA KARAR VERDİM AMA DÜŞÜNE DÜŞÜNE AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİNİ ALACAĞIMI BULAMADIM... BİR DE SİZ BAKIN TAVSİYELERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ... TAVSİYENİZİ VE BUNU SEÇMENİZİN SEBEBİNİ DE YAZARSANIZ SEVİNİRİM...
1-SAMSUNG GALAXY ACE 2-SAMSUNG GALAXY GİO 3-HTC WİLDFİRE 4-LG OPTİMUS ONE 5-SONY ERİCSON X10 MİNİ VEYA MİNİ PRO 6-SONY ERİCSON X8 7-GARMİN ASUS A10 8-SAMSUNG GALAXY FİT
Listendeki telefonların bir çoğunu inceledim, yakın zamanda ben de Wildfire aldım
X10 mini ve mini pro çok fazla küçükler. X8 özellikleri biraz düşük gibi (128 RAM sanırım) GİO fena değildi ama pek içime sinmedi OPTİMUS ONE teknik özellik olarak gayet iyiydi ama eline aldığında o güven hissini vermedi. ACE flash player desteklemiyor WİLDFİRE'ın çözünürlüğü düşük ama bu küçük ekranda pek sorun yaratmıyor. ayrıca sistemi daha az yoruyor.
Ace ve Wildfire arasında kaldım. ikisini incelediğimde Ace, WF'ın yanında uyduruk durdu. wildfire kaliteyi daha çok hissettirdi.
incelediklerimin hepsini biraz saçma sebeplerle eldiğimi düşünebilirsin ama sana tavsiyem o telefonları inceleyip hangisinde bu bennim telefonum hissini duyarsan ona karar vermen. kolay gelsin.
HTC,LG den daha çok güven verir o yüzden HTC Wildfire
ayrıca yakın zamanda wildfire'ın üst modeli wildifre s gelecek onu da bekleyebilirsin aynı fiyet aralığında en iyi seçim olacaktır.
Gio yada optimus one
BENDE ŞU ANDA TAKILAN BİR 5800 IM VAR SİZCE BİRAZ DAHA BEKLEMELİ MİYİM ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mühendis Kafası
quote:
Orijinalden alıntı: BU.TO.
Listendeki telefonların bir çoğunu inceledim, yakın zamanda ben de Wildfire aldım
X10 mini ve mini pro çok fazla küçükler. X8 özellikleri biraz düşük gibi (128 RAM sanırım) GİO fena değildi ama pek içime sinmedi OPTİMUS ONE teknik özellik olarak gayet iyiydi ama eline aldığında o güven hissini vermedi. ACE flash player desteklemiyor WİLDFİRE'ın çözünürlüğü düşük ama bu küçük ekranda pek sorun yaratmıyor. ayrıca sistemi daha az yoruyor.
Ace ve Wildfire arasında kaldım. ikisini incelediğimde Ace, WF'ın yanında uyduruk durdu. wildfire kaliteyi daha çok hissettirdi.
incelediklerimin hepsini biraz saçma sebeplerle eldiğimi düşünebilirsin ama sana tavsiyem o telefonları inceleyip hangisinde bu bennim telefonum hissini duyarsan ona karar vermen. kolay gelsin.
Alıntıları Göster
ESTAĞFURULLAH HOCAM NE SAÇMASI ZATEN BENİM DE İÇLERİNDEN EN ÇOK HOŞUMA GİDEN WİLDFİRE OLDU AMA BEN WİLDFİRE S İ BEKLEMEYE KARAR VERDİM SAOLUN
yardımcı olabildiysek ne mutlu. ben wildfire ile (işlemcisi biraz zayıf olsa da) çok mutluyumçoğu siteden video izleyebiliyorum, basit oyunlar oynayabiliyorum, e ne kadar ekmek o kadar köfte, bir sonraki telefonunuz da kesinlikle htc olacak, hayırlı olsun şimdiden
TEŞEKKÜRLER HERKESE
galaxy ace veya wildfire öeneririm ama ace ilk tercihim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme