Şimdi Ara

Hangisi Daha İyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar e6600 dual core 3.6 ghz 2 mb cache işlemcimi daha iyi e6750 core 2 duo 2.66 ghz 4 mb cache mi?

• e6600 3.6 GHz değildir.

Bilgileriniz doğru değil ama ikisinden tabii ki e6750 iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

e6600 3.6 GHz değildir.

Bilgileriniz doğru değil ama ikisinden tabii ki e6750 iyidir.

3.06 dual core bunu demek istedim.

peki core 2 duonun cachde 2 mb olsa idi yine core 2 duomu daha iyi olacakdı?
  • Dual Core yazıyorsa kesin Pentium D falandır. e6750 daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

Dual Core yazıyorsa kesin Pentium D falandır. e6750 daha iyi

pentium d değil o kadar biligisiz değilim:D
    http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/intel-e6600-pentium-dual-core-e6600-3.06ghz-2mb-cache-1066fsb-45nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=42557
  • e6600 ile daha iyi performans alırsınız.aralarında çokta büyük bir fark yok ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

e6600 ile daha iyi performans alırsınız.aralarında çokta büyük bir fark yok ama..

hep kafamı karıştırıyor bu durum
    dual core nin ghz daha yüksek cachei daha yüksek diyelim ama bi üst sürüm core 2 duo nun ghz ve cache düşük hangisinin daha iyi oldugunu anlamıyorum:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacmasapanad

quote:

e6600 ile daha iyi performans alırsınız.aralarında çokta büyük bir fark yok ama..

dual core nin ghz daha yüksek cachei daha yüksek diyelim ama bi üst sürüm core 2 duo nun ghz ve cache düşük hangisinin daha iyi oldugunu anlamıyorum:D

frekans hızı cache'ye göre daha önemlidir.( cache 1mb nin altına düştüğünde durum değişebilir bir kıyaslamada) ayrıca e6600 45 nm , e6750 65 nm dir.yani e6600 daha yeni bir sürüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sacmasapanad

quote:

frekans hızı cache'ye göre daha önemlidir.( cache 1mb nin altına düştüğünde durum değişebilir bir kıyaslamada) ayrıca e6600 45 nm , e6750 65 nm dir.yani e6600 daha yeni bir sürüm.

teşşekürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.