Şimdi Ara

HANGİSİ DAHA İYİ LÜTFEN BAKAR MISINIZ?............. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: budden

Lütfen davranış bozukluklarınızı "motor hararet yapar" gibi saçma bahanelerin arkasına sığınarak gizlemeyin, tedavi olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: budden

quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Trafik kurallarına uymayan motor almasın. 140-160 nereye yapıyorsun? Şehir içi 50, karayolu 90 otoban 120. STOP

Benim motosiklettede 280 kadran var napıcam şimdi?Senin dediğin gibi kullansam hararet yapar motor.
    Arkadaşa gelince o makinelerden apaçi racesi olur gibi 2. el bir Hyosung 250R alsan fena olmaz.

Bu nasıl bir cevap ya İlla son sürat mi gitmek gerekir?

Senin gerçekten motorum var mı? Varsa da kullanmayı bilmiyorsun demek.

Ben de CBF1000 kullanıyorum, kadran 260 ama otobanda ara hızlanma durumları dışında 100-120 aralığını hiç geçmiyorum.

Lütfen davranış bozukluklarınızı "motor hararet yapar" gibi saçma bahanelerin arkasına sığınarak gizlemeyin, tedavi olun.

Canım senin nasıl motosiklet kullandığını sormadık ama :) , ben yol bulursam 270 280 ne varsa giderim ha şehir içi sahil yolu gibi gezinti yolları olur hızımı bilirim yanımdan 125cc 200cc motosikletler geçer gider.Sen otobanda 120km aralığını bile geçmiyosan geçemiyosan o senin eksikliğindir beceriksizliğindir acemiliğindir.
    Altımda 16bin devir çeviren 4silindirli 600cc bir makina varken "Şehir içi 50, karayolu 90 otoban 120. STOP" diyen adama konusurum yanlış olmuş biraz bu yazı derim keşke kaale alıp demeseydim ama dedim bi sefer biz race motosiklet kullanırız race kullanan adamdan başkasınıda trafikte ve muhabbetde kaale almayız almıyorumda artık
    Yanlış anlaşılmasın tekrar , yol olursa giderim sokak arasında trafikte apaçilik yapmam.
    Ayrıca gidip sorun sabit hızda 40 50km ile yada aşırı trafikte race kullanmak motosiklete zarar verir mi vermez mi?Benim Suzuki GSXR 600 aşırı trafikte yazın 105 derece gösterir 80dereceden sonra radyatör fanı açar...araba gibi 90 derece değil max sınırı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayber -- 12 Eylül 2009; 18:37:42 >

• Beyler şimdi söyleyeceklerim herhangi birinizi hedef almaksızın geneldir keşke birbirimize karşı atışma yapmasak da motorlar hakkında sohbet etsek yok o hızlı gider bu gitmez boşverin bunları yaaa ne güzel motor sohbeti ediyoruz şurda işte peki ben cbr 125r 2500 civarı bulsam sizce güvenilir bir motor olur mu yada 2500 civarı bulabilir miyim çünkü biliyorum ki o motorların sıfırı 5000 tl falan.Madem ramzey olmaz diyosunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

Canım senin nasıl motosiklet kullandığını sormadık ama :) , ben yol bulursam 270 280 ne varsa giderim ha şehir içi sahil yolu gibi gezinti yolları olur hızımı bilirim yanımdan 125cc 200cc motosikletler geçer gider.Sen otobanda 120km aralığını bile geçmiyosan geçemiyosan o senin eksikliğindir beceriksizliğindir acemiliğindir.
    Altımda 16bin devir çeviren 4silindirli 600cc bir makina varken "Şehir içi 50, karayolu 90 otoban 120. STOP" diyen adama konusurum yanlış olmuş biraz bu yazı derim keşke kaale alıp demeseydim ama dedim bi sefer biz race motosiklet kullanırız race kullanan adamdan başkasınıda trafikte ve muhabbetde kaale almayız almıyorumda artık
    Yanlış anlaşılmasın tekrar , yol olursa giderim sokak arasında trafikte apaçilik yapmam.
    Ayrıca gidip sorun sabit hızda 40 50km ile yada aşırı trafikte race kullanmak motosiklete zarar verir mi vermez mi?Benim Suzuki GSXR 600 aşırı trafikte yazın 105 derece gösterir 80dereceden sonra radyatör fanı açar...araba gibi 90 derece değil max sınırı.

Arkadaşım bu devlette kanun var yasa var kimsenin hayatını tehlikeye atmaya hakkın yok. Aletin 280 kadrajı var diye sınırları zorlamak zorunda değilsin. Silah insan öldürebilir diye silahla önüne çıkanı öldürecek misin? Hız istiyorsan yarış istiyorsan git pist kirala..

• bulabilirsin oluyor paradan sıkışıp satan. 25000 e kadar yolu var o motorların. daha sonra rektefiye istiyor. hoş çok dikkatli ve bakımlı kullanırsan daha uzun yol da yapabilir. süpersporta kafayı takma. önce trafiği motora hakim olmayı öğren yol yap. cbf 150 alabilirsin. titreşim çok az konforlu güzel motor. arkadaşımda var arada alıyorum odukça iyi motor. 1 yıl kadar ybr 125 kullanmıştım. o da çok güzel sorunsuz motor ama cbf çok daha konforlu. ileride geliştirince kendini daha büyük hacme geçersin. çin malları pek iyi değil. eğer meraklı biriysen sorun olmaz. misal ben her sorununu kendim çözüyorum. parçaları parçacıdan alıp hallediyorum. ama servise muhtaçsan çok canını yakar çinliler. benim motor nisbeten sağlam 11000 de motorda sorun çıkarmadı , vida , rulman vs ile birkaç sorun çıktı. ama malum çinlilerde bir kalite standardı yok. kimi az problemli kimi çok sorunlu olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Trafik kurallarına uymayan motor almasın. 140-160 nereye yapıyorsun? Şehir içi 50, karayolu 90 otoban 120. STOP

+1 uzun soluklu motorsiklet kullanıcı olarak gönülden katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdülcanbaz

Nasıl yani 300 kadran olan araçlar şehir içi hız limitlerine hiç mi uymayacak? Komikleşmeyin. Ki ayrıca uygun vites ve devir aralığında kullanılan araç hararet yapmaz. (Tabi tecrübe meselesi. Kullanabiliyorsan hararet yapmaz )

Bizim millet illaki dibini görecek ondandır.300 var ya illaki yapacak kanunu kuralı kim takar
  • ramzey 125cc QM çift silindir kullanıyorum. servis ve yadek parça sorunu çok. (daha doğrusu servis ve yedek parça bulunamayacağı için yok sayılır.) ama makina 6 yıldır asfalt dağ taş demeden teklemedi bile. fiyat prfs. olarak bana en uygun şu an.

tabi satmak istediğinde de para etmiyor. çünkü piyasa yok
  • hocam bırak ıvır zıvırı honda yamaha japondan şaşmaaa

cbr 125 biraz parçası pahalı olur grenajlı oldugu için yedek parçada tek sıkıntı pahalı olması

cbf150 en mantıklısı bence yan sanayisi çok kuryeciler cok fazla kullandığı için parça ucuz ve kolay temin edilir
    emin ol parçaları ramzeye göre felan daha ucuz,zahmetsiz,ve uzun ömürlü bulursun :)
  • ben geçenhafta cbf 150 aldım 2 defa düştüm bence koruma demirleri ve full korumalı mont dizlikler ve iyi bir kask olmadan motor kullanma derim
    başlangıc için grenajlı motor bir masraflı olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.