Şimdi Ara

Hangisi Daha İyi(Savaşçı,Sura,vb...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar ne zamndır düşünüyorumda hangisi daha iyi sözemedim ben herzaman savasçı oluyorumda artık savaşçıya o kadar katılım yok sura daha çok tercih ediliyor acaba sizce hangisi daha iyi savaşcı,sura,ninja veye şaman mı

• Ne konuda daha iyi olmasını istiyorsun? Söyle fikirimi söyleyeyim.
  • Bu seçim kişiye göre değişir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TiqeR-

Bu seçim kişiye göre değişir bence

Katılıyorum bu kasan kişiye görede değişir ama tavsiyem pvp ise şaman kas biliyorum şaçma
    AMA=== hem zevkli hem herkez yardimina ihtiyaç duyar ve en güzeli ise kolay kolay şaman savunması yapan yok
  • ya ben hem kolay kolay yatmayan hemde ii vuran ben hep pvpde filan savaşçı oluyorum üstüm efsunlu +5 taşlı bonus özellikli kraliyet elimdeki 476 atak +5 taşlı efsunlu bonuslu taklılarda aynı şekilde ama suralar anamı ağlatıyo be savaşçı ve ninjalar kolay oluyo ama işte sura ve şaman zor hele şaman az daha zorlasa tek bu adamlar nasıl bişey anlamıyom ki

• PvpLerde savaşcı karakter actıgımızda genelde saman savunması yapmayız. onları gucsuz goruruz ondan tek atarlar savunma yok bıse yoq
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastasıyız_dede

ya ben hem kolay kolay yatmayan hemde ii vuran ben hep pvpde filan savaşçı oluyorum üstüm efsunlu +5 taşlı bonus özellikli kraliyet elimdeki 476 atak +5 taşlı efsunlu bonuslu taklılarda aynı şekilde ama suralar anamı ağlatıyo be savaşçı ve ninjalar kolay oluyo ama işte sura ve şaman zor hele şaman az daha zorlasa tek bu adamlar nasıl bişey anlamıyom ki

Bu arada suraların skil avantajı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenyilmaztr -- 17 Ağustos 2011; 12:47:03 >

• PVP oynayacaksan büyülü silah olup kasacaksın 90-95'e. Sonra eline kutsalı alıp karabüyüye döneceksin. Olay bu.
  • quote:

quote:

ya ben hem kolay kolay yatmayan hemde ii vuran ben hep pvpde filan savaşçı oluyorum üstüm efsunlu +5 taşlı bonus özellikli kraliyet elimdeki 476 atak +5 taşlı efsunlu bonuslu taklılarda aynı şekilde ama suralar anamı ağlatıyo be savaşçı ve ninjalar kolay oluyo ama işte sura ve şaman zor hele şaman az daha zorlasa tek bu adamlar nasıl bişey anlamıyom ki

ya şimdi benim pvpde yeni adam açcam şaman açsam yani gözlemlediğime göre hem savunması hemde saldırısı iyi ama sura da milleti baya canından bezdiriyor

• quote:

quote:

quote:

ya şimdi benim pvpde yeni adam açcam şaman açsam yani gözlemlediğime göre hem savunması hemde saldırısı iyi ama sura da milleti baya canından bezdiriyor

Hangi karakteri acmak istedigın sana baglı. bence saman acma.Oynarken Sıkılırsın. Surekli savascı karakterler sana serbest yapıp dalar.
    Bence sen sura ac

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

PVP oynayacaksan büyülü silah olup kasacaksın 90-95'e. Sonra eline kutsalı alıp karabüyüye döneceksin. Olay bu.

Katılıyorum,bende 1,5 yıl önce oyunu bıraktım , ismini unuttum ama o etrafında dönen ateş M7 olmuştu.Ve tanımadığım birine verdim gitti =) Büyülü silahla kasacaksın,sonra karabüyüye dönüceksin =) Savaşçıda seni nasıl yeniyorlar? Benimde savaşçım vardı öfkeni fulle , hava kılıcınıda M7 filan yap .Karşındaki şuranın mana sı o kadar hızlı biter ki.Bütün özellikleri kapanır :D Hatırlıyorumda ne günlerdi be :D Durmadan sende hile var videonu çektim derlerdi :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.