Bildirim
Hangisi daha kullanisli ve uygun?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
evet arkadslar fikri olan yokmu (2. tel olarak alcam tipine aldanip almak istemiyorum yorumlarinizi bekliyorum) -
nokia 6288 olabilir özellikleri iyi ama bana biraz kaba kısaca takoz geldi bence samsung d900üde incele -
6280 kullanısı güzel simbiyan gibi yavaş deyil
ama simbiyan istiyosan da
n70 karizma kalıte -
dizayn olarak şüphesiz lg kat kat daha güzel fakat özellik olarak yeni modellerin altında.dizayna önem veriyorsan samsung modellerine de bakabilirsin.listelediğin modeller çok farklı özellikleriyle diğerlerine göre ön plana çıkıyor. -
gercekten bu telefonlar arasında secim yapmak zor ama bence secimini w810i veya 6288 den yana kullan.
veya listede olmayan 6233 modelini öneririm. -
ku800 ün 2.eli varmıda piyasada -
yorumlar icin tesekkürler arkadaslar, aranizda w810i yada ku800 kullananlar varmi? -
quote:
Orjinalden alıntı: KADOM
yorumlar icin tesekkürler arkadaslar, aranizda w810i yada ku800 kullananlar varmi?
w800i de güzel telefondur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X