Şimdi Ara

Hangisi daha mantıklı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kısaca ben lcd yada plazma almayı düşünüyorum.42'lik bi tv düşünüyorum.1200 liraya plazma alıp standart yayınmı izleyeyim?yoksa cok daha ucuza lcd alıp bi tanede hd uydu alıcı alıpmı izlemek daha mantıklı olur?

• hd bir uydu alıcısı aldığında sanmaki bütün kanlları HD seyredeceksin. HD kanallar sınırlı sayıda henüz tamamiyle HD yayın oturmuş değil.
    Maç izlemeyi seviyorsan belgesellerle de aram iyi dersen o zman alabilirsin .

Ama standart kanlları izlemeyi planlıyorsan bütçene uygun olan tv yi almanda fayda var. sonuç olarak söylemem gerekirse ihtiyaçların doğrultusunda bir tv almanda fayda var.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • zaten büyük ihtimalle standart yayın veren mevcut uydu alıcımla devam etcem.maçlar digitürkwebtv den izliyorum işte bilgisayarımı baglayarak izleyecem.onun dışında diyelim ki hd uydu alıcısını aldım hiçbir platforma üye olmadım(dsmart veya digitürk gibi) neyse normal kanalları izlerken kanal d olsun star olsun bunları izlerken standart yAyın veren receiverla hd receiver arasında cok büyük fark oluyomu ??
  • HD uydu alıcısı aldığında turksat uydusundaki kanalları hd seyredemessin diye biliyorum.
    zaten şöyle söyliyim HD reciever ile standart arasında fark olmuyor standart yayın izleyeceksen normal bir reciever ile seyret.Fazla para vermenin bir anlamı yok.
  • tamam anladım ben düşünüyodum ki hd uydu alıcı alıp türksat kanallarında baya bi kalite farkı olabilirmi diye.ben zaten mevcut receiverımdan cok memnunum bakalım artık...
    quote:

Orijinalden alıntı: gencay53

HD uydu alıcısı aldığında turksat uydusundaki kanalları hd seyredemessin diye biliyorum.
    zaten şöyle söyliyim HD reciever ile standart arasında fark olmuyor standart yayın izleyeceksen normal bir reciever ile seyret.Fazla para vermenin bir anlamı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce mantıklı olan hangisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.