Şimdi Ara

HANGİSİ GELECEK USTA TAHMİNDARLAR DAVETLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HANGİSİ GELECEK USTA TAHMİNDARLAR DAVETLİ

• yapay zeka gelir. bu arada ben sizi ünide sanıyordum çok benzer bir ismi görmüştüm

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

yapay zeka nasıl gelsin hocam 1600 kapattı gecen yıl

• ratsastaja kullanıcısına yanıt

ben bu yıl açılacak sandım onu bilmiyordum geçen sene olduğunu. itü ehm ya da cerrahpaşa tıp

• -30 kontenjan azaldigi icin düşük ihtimal bakıyorum

• Sıralamaları pek bilmiyorum da çok çeşitli bir liste olmuş xd
  • Mixed çerez tadında bir liste
  • Nedense içimden boun makine geçti hocam. Birde ctf türkçenin altına neden çapa yazmadınız sizce arada çok mu fark var ?
  • Tıpı yapabileceğinize emin olup listeye ekledikten sonra keşke hiç mühendislik karıştırmasaydınız listeye hocam. İTÜ EHB Ingilizce disindaki herhangi bir mühendislik gelirse ihtimali olanlardan, İTÜ Yapay Zeka da bence dahil buna, pişman edebilir.
  • mrckaraca24 M kullanıcısına yanıt

Niçin öyle düşünüyorsunuz

• Bu listeye göre tıpın gelme olasılığı neredeyse 0
    İTÜ ehb gelecek gibi duruyor
    Ctf daha gerilemez diye düşünüyorum o yüzden ehb gelmezse alttaki mühendisliklerden biri gelir yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalonPatlatann -- 5 Ağustos 2024; 8:37:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireLordZuko

Nedense içimden boun makine geçti hocam. Birde ctf türkçenin altına neden çapa yazmadınız sizce arada çok mu fark var ?

Tip okumakta kesin değildim okuyacaksam yeni binalarda yapmak istedim basitce. Capada daha kasvetli bir hava vardı bana sorarsan ama eğitim olarak vb fark olmadığını düşünüyorum (belki cerrahpasa daha kolay diyebilirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsastaja -- 5 Ağustos 2024; 8:39:1 >
  • ratsastaja kullanıcısına yanıt
    İki nedeni var
    1) Mühendis maaşları şu an doktor maaşlarının çok gerisinde, en iyi okullarda bile ortalamaya bakınca bu böyle. Tercih listenize olabilecek yerlere tıp yazdıysanız okuyup yapabileceğinizi düşünüp karar vermisinizdir diye düşünüyorum, bu kariyerin her aşamasında olacak maaş farkı ve hekimlikteki prestijin mühendisliklerde olmaması pişman edebilir.
    2) Mezunların yurtdışına gidiş oranı(çalışmaya, ms ya da phdye) yüksek bölümler değiller, burada da tıpa göre bir avantajları yok bana kalırsa. Bu bölümlerde yurtdışına gitmek için gerekecek eforu tıpta verirseniz orada da yurtdışına gidebilirsiniz, hem de daha garanti olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrckaraca24

İki nedeni var
    1) Mühendis maaşları şu an doktor maaşlarının çok gerisinde, en iyi okullarda bile ortalamaya bakınca bu böyle. Tercih listenize olabilecek yerlere tıp yazdıysanız okuyup yapabileceğinizi düşünüp karar vermisinizdir diye düşünüyorum, bu kariyerin her aşamasında olacak maaş farkı ve hekimlikteki prestijin mühendisliklerde olmaması pişman edebilir.
    2) Mezunların yurtdışına gidiş oranı(çalışmaya, ms ya da phdye) yüksek bölümler değiller, burada da tıpa göre bir avantajları yok bana kalırsa. Bu bölümlerde yurtdışına gitmek için gerekecek eforu tıpta verirseniz orada da yurtdışına gidebilirsiniz, hem de daha garanti olur.

Hayırlısı hocam bence cerrahpasa gelme ihtimali itu ehb ya da uçak gelme ihtimalinden daha yüksek

• Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.