Şimdi Ara

Hangisi: HTC One, S4, Note 2, Experia Z

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tahmin ediyorum ki bu forumda defalarca tartışılmıştır, netekim çoğunu okudum da.
    Ama yine de özel yardım istemeden edemedim.

3 yıllık iphone 4 kullanıcısıyım. Bir tane de şirketten verdiler. Evde de bir ipad var.

3 senedir aynı telefonu kullanmaktan sıkıldım açıkçası.

Başlıkta bulunan 4 seçenek arasında kalmış durumdayım.

Maliyet çok önemli değil.

Nasıl bir kullanıcıyım: Telefonla az konuşurum, müzik dinlemem, foto çekerim, oyun oynarım, işim gereği deli gibi mail kullanırım. Telefonumu gün içinde şarj edebilirim. Arabamda iphone bağlantısı var.

Fikirlerinizi ve sebebini iletebilirseniz sevinirim.

• Hocam ben de uzun süre araştırma yaptım ve HTC One'a karar verdim. Doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Şarj konusu biraz sıkıntılı ama tercihini One'dan yana kullan. Emin ol One'ı eline alınca diğerleri oyuncak telefon gibi geliyor. Telefonların inceleme videolarını izlemeni tavsiye ederim.
  • Valla ben S4 aldım gayet memnunum. (Eskiden iphone vardı) Valla rahat telefon iyiki almışım. 13 Mp kamerada var. Ben almanı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radius1997

Selamlar,

Tahmin ediyorum ki bu forumda defalarca tartışılmıştır, netekim çoğunu okudum da.
    Ama yine de özel yardım istemeden edemedim.

3 yıllık iphone 4 kullanıcısıyım. Bir tane de şirketten verdiler. Evde de bir ipad var.

3 senedir aynı telefonu kullanmaktan sıkıldım açıkçası.

Başlıkta bulunan 4 seçenek arasında kalmış durumdayım.

Maliyet çok önemli değil.

Nasıl bir kullanıcıyım: Telefonla az konuşurum, müzik dinlemem, foto çekerim, oyun oynarım, işim gereği deli gibi mail kullanırım. Telefonumu gün içinde şarj edebilirim. Arabamda iphone bağlantısı var.

Fikirlerinizi ve sebebini iletebilirseniz sevinirim.

Öncelikle "Experia" değil Xperia, şimdi hem Xz hemde One var ikisinide kullanıyorum bariz farklarını yazacağım , Xz şık bir cihaz güzel foto çekiyor su geçirmeme özellikleri iyi (benimki geçirdi ayrı konu) herhangi bir kasma vs. yaşatmıyor; One biraz daha hızlı belkide arayüz farkından, kamera kötü, muhteşem ses kalitesi ve şık bir cihaz. Gündelik kullanımda seni etkileyecek tek unsur kamera diyebilirim. Diğer seçeneklerdeki cihazları kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

• One al arayuz samsung ve sonyninkinden daha hos launchere gerek duymazsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım HTC öne çıkıyor bu durumda.

kaça kadar alırsam kazıklanmamış olurum:)
  • One..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • müzik dinlemiyorsan, foto çekmeyi seviyorsan, şarjı uzun gitsin ve kısa sürede şarj olsun istiyorsan s4 al. Malzeme kalitesi iyi olsun istiyorsan htc one al. Oyun performansları ise hemen hemen aynı. Yalnız şunu söyleyeyim, s4'üm var ve en son çıkan asphalt 8 oyununu kasmaktan doğru dürüst oynatmıyor, one da da galiba aynı olabilir. snapdragon 800lü telefonları beklemelisin oyun oynamayı çok seviyorsan. Mesela Galaxy note 3 çıkacak yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 24 Ağustos 2013; 19:49:48 >
  • Hangisini alırsan al pisman olmazsın

• Bende s4 var ablamda iphone bes arkadasimdada one var bana gore en jyi cihaz s4 ekran buyukligu kisa surede sarj asphalt 8de kasmadi benimki zaten 8 tane uygulama var toplam olarak touchwiz kasiyorsa yeni launcher ile duzeliyor marketteb indirebilirsin kamera harika zaten bana gore tek sorun suan rehber biraz gec aciliyor bide chromeda kasiyor uc browser yukledim ucuyor resmen benim gorusum bu

• HTC One
  • HTC one 1750 tl , S4 1550 tl bunları belirtmekte de yarar var diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.