Şimdi Ara

Hangisi? Jazz Joy I-Shift 33500, Yaris 1.33 MM 29600, Seat 1.6 DSG 31700, Polo 1.4 DSG 35000 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Jazz almaya karar verdik. Yalnız 34.000'e 2011 model mi, 33.000'e 2010 model mi alsak karar veremedik. Ne dersiniz?

Bu arada Yeni Focus Comfort 1.6i otomatik vitesin liste fiyatı 32.970'e düşmüş. Geçen ay 34.715'ti. Belki pazarlıkla 32.000'e alınabilir, bu seçenek nasıl sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FREE_MIND -- 5 Temmuz 2010; 22:32:30 >
  • jazz doğru karar. 2010 33.000 iyi fiyat. 2011 olan aracın 2010 araçtan hiç farklı olmayacak. sadece ruhsatta 2011 yazması farkeder. hatta size aynı arabayı bile verebilirler. Ayrıca 2011 alırsanız aracınız en erken 10 ağustos gibi elinizde olur. Sonuç olarak kısa sürede satmam diyorsanız 2011 alın yaşlılığı fazla sırıtmasın. Kısa sürede satacaksanız 2010 alın fiyatı uygun olduğu için.
    Focus da iyidir ama jazzın içine girdiğimde ve kullandığımda kendimi çok güvende hissettim.
  • Az önce yaptığım araştırmadan sonra Focus'dan vazgeçtim. Benzini resmen içiyormuş otomatik viteslisi :) 10 litreden fazlaymış yakıt tüketimi.

Jazz bence de doğru karar. Arabayı 5-6 sene kullanmayı düşünüyoruz Allah nasip ederse, bu yüzden takıldım 2011 mi olsun diye. 1-2 hafta içerisinde getireceklerini söylediler, muhtemelen 2010 ile aynı araç olacak dediğiniz gibi.
  • hayırlısı olsun, 1-2 haftada getirirler aracı ama ruhsatta 2011 yazması için trafik tescile 1 ağustosta başvurulması gerekiyor. Artık trafik tescilden ne kadar zamanda çıkarsa 5 ila 10 ağustos arası araç elinizde olur.
  • Allah razı olsun. Ben de aynı seçim derdinden muzdaribim Aynı araçlar arasında gidip geliyorum. Bu başlık faydalı oldu.
  • Bir de şu soru aklıma takılıyor: Honda Jazz'ın en üst modeli (Fun) ile VW Polo'nun DSG Dizel modelinin fiyatı neredeyse kafa kafaya. Acaba bu yüzden dizel DSG Polo mu almalı?
  • arkadasar bır honda jazz almak ıstıyorum 2009 buldum acaba honda jazzlar suan istanbul sehıs ıcı trafıgınde nekadar yakıyor acaba _?
  • 1-Polo
    2-Seat
    3-Jazz
    4-Yaris
  • quote:

Orijinalden alıntı: auludag

Bir de şu soru aklıma takılıyor: Honda Jazz'ın en üst modeli (Fun) ile VW Polo'nun DSG Dizel modelinin fiyatı neredeyse kafa kafaya. Acaba bu yüzden dizel DSG Polo mu almalı?

vw polo da yan hava yastıkları perde hava yastıkları, esp, alaşım jant ..gibi önemli donanımlar başta olmak üzere bir çok donanım eksiği var. Eğer dizel alacaksanız da başka bir araç alın. Bomboş poloya o kadar para vermek yerine fiesta yaris i20 ibiza vs ne olursa alın. poloda yanılmıyorsam 2 hoparlör var. Resmen milleti kazıklıyorlar. O kadar donanım eksiğine rağmen 40bin tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

quote:

Bir de şu soru aklıma takılıyor: Honda Jazz'ın en üst modeli (Fun) ile VW Polo'nun DSG Dizel modelinin fiyatı neredeyse kafa kafaya. Acaba bu yüzden dizel DSG Polo mu almalı?

vw polo da yan hava yastıkları perde hava yastıkları, esp, alaşım jant ..gibi önemli donanımlar başta olmak üzere bir çok donanım eksiği var. Eğer dizel alacaksanız da başka bir araç alın. Bomboş poloya o kadar para vermek yerine fiesta yaris i20 ibiza vs ne olursa alın. poloda yanılmıyorsam 2 hoparlör var. Resmen milleti kazıklıyorlar. O kadar donanım eksiğine rağmen 40bin tl

teşekkürler.

bugün de yeni bir alternatif ile karşı karşıya kaldım. 2010 Opel astra Classic Full donanımlı (cosmo) Dizel Easytronic 1.3 fiyatı 39.500. Honda Jazz Fun+ ise 38.500. Bu durumda kimin tercihi ne olurdu, onunla ilgili olarak da, buradaki arkadaşlardan rica etsem ,görüşlerini paylaşır mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: auludag

bugün de yeni bir alternatif ile karşı karşıya kaldım. 2010 Opel astra Classic Full donanımlı (cosmo) Dizel Easytronic 1.3 fiyatı 39.500. Honda Jazz Fun+ ise 38.500. Bu durumda kimin tercihi ne olurdu, onunla ilgili olarak da, buradaki arkadaşlardan rica etsem ,görüşlerini paylaşır mı?

1.3 dizel Astra Easytronic araç için "Motor 2000 devrin altında sanki bagajda beton bloklar var ve de araç bunlardan dolayı gitmiyor" diyordu Auto Show test yıllığı. "Şayet aracı şehir içi ağırlıklı kullanacaksan (sıklıkla 2000 devrin altında kalınabileceği için) saç baş yoldurtuyor" diyor araç sahibi yakın bir arkadaşım. Uzun yolda sıkıntı yokmuş ama. Kendi test sürüşlerimde de bunu gözlemledim ben. Ama sonuçta Astram yok. Performans beklentiniz seçiminize yön verebilir. Dizel Astra kullanıcıları daha fazla bilgi vereceklerdir.

Jazz ise tam alınası bir araç bence. İç hacmi olsun, bagaj hacmi olsun, güvenlik donanımları olsun, birçok firmaya taş çıkartıyor.

Kararınız ne olursa olsun, hayırlı olsun.

Haluk

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orjinalden alıntı: auludag

1.3 dizel Astra Easytronic araç için "Motor 2000 devrin altında sanki bagajda beton bloklar var ve de araç bunlardan dolayı gitmiyor" diyordu Auto Show test yıllığı. "Şayet aracı şehir içi ağırlıklı kullanacaksan (sıklıkla 2000 devrin altında kalınabileceği için) saç baş yoldurtuyor" diyor araç sahibi yakın bir arkadaşım. Uzun yolda sıkıntı yokmuş ama. Kendi test sürüşlerimde de bunu gözlemledim ben. Ama sonuçta Astram yok. Performans beklentiniz seçiminize yön verebilir. Dizel Astra kullanıcıları daha fazla bilgi vereceklerdir.

Jazz ise tam alınası bir araç bence. İç hacmi olsun, bagaj hacmi olsun, güvenlik donanımları olsun, birçok firmaya taş çıkartıyor.

Kararınız ne olursa olsun, hayırlı olsun.

Haluk

Evet İstanbul trafiğinde, yoğun olarak şehir içi ağırlıklı kullanmayı planlıyorum, inşallah.

Allah razı olsun. Hayırlısı bakalım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

quote:

teşekkürler.

Dayımın vardı astra 1.3 cdti. Bir pazar düğünde 40-50km kullanmıştım. Az bir eğimli yerde kalkarken çok zor kalkıyor.Tam hareket ediyor devirlenecek sanıyorsun yine stop ediyor. Ayrıca küçük çaplı çok sorun da çıkarıyordu. Benim kullandığım 1 yaşındaki astranın kornası çalışmıyordu ve müzik sistemi de sorunluydu:) Ama hem yakıt olarak, hem de araç olarak tavsiye ederim. Jazz dan bir çok yönden daha iyi bir araçtır ama Astranın yenisi çıktı, eski model olduktan sonra ikinci el almış gibi oluyorsun. Çok bir fiyat avantajı olmadıktan sonra almazdım.

• bende senin gibi 0-2. el arası gitgel yaşıyorum.

şahsen B segmenti bu araçlara 30-35 bin verceğime

yine b segmenti 2006 corsa 1.3 cdti dizel otom. 30-40 bin km 22 bin vermeyi

C segmentinde focus 2006 civarı dizel-otom. giriş modeli yada cordoba 2007-2008 30-40 bin km arası dizel ama manuel full araçlara 24-25 bin

tercih ederim,

Bahsettiğin araçların 1-2 yaşında 2 el fiyatları görece değer kaybı yüksek. ...
  • Merhaba ,

Aldiginizin 2011 model olduguna nasil emin oluyorsunuz ?

Acil cevap lutfen .Ben yarin imzayi atiyorum!! Jazz fun ishift 38.500
  • Jazz'ın Fun+ diye bir donanım paketi vardı epeyi dolu geliyordu araba o paketle eğer yamulmuyorsam Tercih edilesi bir seçenek ama siz eğer sıfırda ısrarcı değilseniz ikinci elde Mercedes A150 lere bi bakın derim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.