Arkadaşlar USB bellek almayı düşünuyorum ama bir türlü karar veremedim 8gb alacam. Biraz araştırdım ve snuç şu şekilde; OCZ ATV 8gb okuma hızı 30-35 yazma hızı 10-15 diyor 70YTL Kingston 8gb okuma hızı 15 yazma hızı 5 gb diyor ama yurtdısı malı sanırm garantisi yok 42YTL ben ikisi arasındayım.aslında şifre koruması olsun istiyorum :) işte boyle kararsızım. Sizce ne almalıyım
Ocz Atv 8gb usb belleğini kullanıyorum. Oldukça memnunum.
Ayrıca kendi yazılımıyla şifreleme desteği de mevcut.
yani aradaki 30 milyonluk farka değer mi ?
şu verilere bakarsak bence değmez.ama kingstonda güzeldir.Biraz yavaş ama birkaç saniyede yavaş oksun yazsın ne olmuş sanki?ben sizin yerinizde olsam kingston alırdım.30 liralık fark gerçekten fazla.Ama dediğim gibi bu benim düşüncem
artık çok geç aldım bakalım umarım pişman olmam aslında daha önceleri hep ucuz olmasına önem verirdim ama galiba bu konuda iyi değilim çünkü sürekli birşeyleri garantiye yolla müşteri hizmetlerini ara gibi şeylerden çok başım ağrıdı ondan OCZ tercih ettim bakalım gelince görecez...
hayırlısı, güle güle kullan.
gelince bir kaç test yapar bizi de bilgilendirirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: ey44719
artık çok geç aldım bakalım umarım pişman olmam aslında daha önceleri hep ucuz olmasına önem verirdim ama galiba bu konuda iyi değilim çünkü sürekli birşeyleri garantiye yolla müşteri hizmetlerini ara gibi şeylerden çok başım ağrıdı ondan OCZ tercih ettim bakalım gelince görecez...
OCZ ise sorun yaşaman çok küçük bir ihtimal doğru tercih güle güle kullan
OCZ ise sorun yaşaman çok küçük bir ihtimal doğru tercih güle güle kullan
OCZ Rallay2 kullanıyorum...OCZ tavsiye ederim.
İkiside işini görürü ama bence kingston
Kingston bellek var ama DVD playerda takılma yapıyor.Tavsiye etmem
kesinlikle ocz. bende rally2 ve atv modelinin 4 gb lıklarından var. ikiside canavar gibi. bir arkadaşıma da rally2 aldırdım ama onun cihaz bi muddet sonra "usb aygıt tanınmadı" hatası vermeye basladı ve açılmadı. servise verdik ve hiç beklemeden yenisiyle değiştirdiler. servis olayıda süper kullanımıda çok iyi ben hız performans ve teknik servis açısından kesinlikle OCZ diyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme