Şimdi Ara

Hangisi Mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maks 1.100.000 TL limitim var düşük km, satarken hızlı gidecek, çok üzmeyecek, yılda 2 kere uzun yol yapacağım otomatik araç istiyordum ve benim gözümde bütün oklar 1.6 Egea cross u gösteriyordu. Bugün otomatik olmasa da olur gibi bir düşünceyle araştırma yaparken manueller arasında şu seçenekler arasında kaldım;

1) 2020-2021 model Peugeot 2008 1.2 Puretech
    2) 2023 model seat arona 1.0 EcoTsi
    3) 2022 model VW T-Cross 1.0 Tsi

Sizce Otomatik 1.6 Egea mı yoksa bu manuel seçeneklerden birimi daha mantıklı? Bu seçeneklerden hangisini seçerdiniz yardımcı olur musunuz? 🙏 (Otomatik takıntım yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarışBaş -- 9 Mart 2025; 15:21:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1100 para verip manuel almakta sıkıntı geliyor bana. Satarken alıcısı çıkmıyor genelde. Düşük fiyata verirsen satılır o ayrı konu. Yakın zamanda satacam dersen manuel seçeneğini ele derim. Ama uzun seneler kullanacaksan içlerinden 2008 ya da arona derim.

Çok kritik bir para eşiği. Üzerine bir 300bin koyduğun zaman 2. El neredeyse sıfır olan 600-700 km uzun menzil Kia ev3 bile alınabiliyor ve çağ atlamis oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 9 Mart 2025; 15:30:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla 1.8 hybrid şirket fln varsa mtvyi vergiden düşmece oldu bitti

• Manuel alınacaksa 2020-2022 arası 1.0 turbo Renegade alın derim.Hem isminden kaynaklı prestiji var hem Fiat ile bir çok parça ortak yani uygun maliyet ile bir çok şeyi çözebilirsiniz hem arkalar bağımsız hemde listedeki araçlardan oturma pozisyonu daha Suv gibi tabi birde çok daha geniş ve ferah hissettiriyor.

Edit:Birde 950-1m bandına falan boyasız hatasız bulunabilir.Nispeten uyguna almış olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 9 Mart 2025; 19:2:43 >
  • 1 milyon verdikten sonra aracım manuel olsun diyen standart kullanıcı çok azdır, satarken hızlı gitmez.

• Alternatif olarak onerdiginiz aeaclar erkeklerin eslerine daha cok aldigi araclar. Bu araclar otomatik olmazsa satmasi oldukca zor olur. Dusunurseniz, 3 milyon potansiyel musteriniz var manuel oldugunda, yaslilar. Trafikli hayat yasayanlar ve bayanlar elendiginde musteri kitlenizin %90 ini kaybediyorsunuz. Hizli satis dediginiz icin bu aralarin manuelinden uzak durun

• Hocam 2. el manuel araba artık satmıyor geçen yıl iki manuel araç sattım kisinide vavacarsa verdim alıcı olmadığından

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bunların hangisi iyidir
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.