Anladığım kadarıyla 2. el fiyatları bunlar. O paralar verilmez bu kartlara şu an. En azından peşin verilmez... Yok illa birini alayım diyorsanız 1950xtx.
neden verilmez peki???
240 ylt peşin 2.el 8800 gts (alt-tab olayı yoktur gerçi ama belirtmekte yarar var.) 270 ytl sıfır HD3850 + taksit imkanı ...
3850 daha mı iyidir gts'den?? testlerde (toms hardware) çok daha düşük gbi duruyo... gerçi onlara pek güvenilmez diyo millet ama... offf kafam çok karıştı.... açıkçası elimde 1,5-2 senedir kullandığım msi 6800GS var. artık yaşlandı ve deiştrmek istiyom. önce x1950pro almayı düşündüm. soora bi miktar nakit ekleyim x1950xtx alayım dedim. şimdi de gene kararsız kaldım acaba biraz daha mı eklesem diye... sanırım sonunda 8800ultra alıp kurtulacam:):)
lütfen bi yardım......
quote:
Orjinalden alıntı: Tigra
3850 daha mı iyidir gts'den?? testlerde (toms hardware) çok daha düşük gbi duruyo... gerçi onlara pek güvenilmez diyo millet ama... offf kafam çok karıştı.... açıkçası elimde 1,5-2 senedir kullandığım msi 6800GS var. artık yaşlandı ve deiştrmek istiyom. önce x1950pro almayı düşündüm. soora bi miktar nakit ekleyim x1950xtx alayım dedim. şimdi de gene kararsız kaldım acaba biraz daha mı eklesem diye... sanırım sonunda 8800ultra alıp kurtulacam:):)
lütfen bi yardım......
8800 GTS daha performanslı bir kart fakat arada çok az bir fark var. Ayrıca alt-tab sorunlu kart alma şansın var.
1950XTX'in full kaldıramayacağı oyun yok şu an... (Crysis'i saymıyorum )
evet. pci-express onu satıyorum 100YTL'ye :) nasıl fiyat ama:) üzerine 90 ekleyip x1950xtx alsam 1-2 ay sonra pişman olur muyum?
quote:
Orjinalden alıntı: Tigra
evet. pci-express onu satıyorum 100YTL'ye :) nasıl fiyat ama:) üzerine 90 ekleyip x1950xtx alsam 1-2 ay sonra pişman olur muyum?
100'e satıp üzerine 90 daha koyup 1950xtx alabiliyorsan hiç durma al...
1-2 ay sonra kim öle kim kala... Pişman olma korkun varsa kartını sat, parayı bir kenara koy. Nvidia 9xxx serilerinin piyasaya girmesini bekle. Sonra karar ver.
Şu anda 1950xtx her oyunu çalıştırdığı için çıkacak oyunların gereksinimleri belirler pişman olup olmayacağımızı...
teşekkür ederim yardımın için, inşallah 1-2 içinde hallaedecem bu işi....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme