Şimdi Ara

Hangisi mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda 5800 kullanıyorum baya eskidi :( . Yeni telefon almak istiyordum , telefonda en çok oyun-uygulama isterim bunlarıda uzunca bir süre karşılayacak telefonların başında s3 geliyor gibi. (androidde ios ta kullanmadım) fakat sırf oyun oynamak için s3 te almak saçmalık olur. + oyunlarda app store farkı var.Bu yüzden ipod touch 5 e bakıyorum. Hangisini önerirsiniz ? (Yazdıklarıma bakılırsa sanki kararımı vermiş gibi görünsemde çok kararsızım. telefonda yapabileceklerimle ipod arasında sabit internet , arama gibi farklar var. fakat 5800 işimi görür burada da wifi hotspot falan olmadığı için bağlanamam. ipod da sim takılamıyor yani internet paketi vsvs olmuyor canımı sıktı bu da )

• iphone 4s de işini görür bana kalırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserde

iphone 4s de işini görür bana kalırsa

ipodla 4s yakın gibi zaten fakat 4s e 1700 vermem iphone almak istemiyorum zaten o yüzden s3 e yöneldim. amerikadan tamam fakat türkiyede iphone fiyatları çok abartılıyor o yüzden. ipod kullanıyorsan acaba internete facebooka sadece wifi sayesinde mi giriliyor?
  • evet bendede 5800 var ordan wifi yi açıyorum ipoddan da 5800 ın wifisini kullanarak internete giriyorum bide jeilbreak yapınca ibluever mıydı neydi o programla bluetooth üzerinden girebiliyosun
  • quote:

evet bendede 5800 var ordan wifi yi açıyorum ipoddan da 5800 ın wifisini kullanarak internete giriyorum bide jeilbreak yapınca ibluever mıydı neydi o programla bluetooth üzerinden girebiliyosun

5800 ın wifi sini kullanmak zorunda değilsin wifi ağı varsa ipod danda bağlanamazmısın zaten :S
  • tabi de ben dışarısı için dedim wifi olmayan yerlerde i
  • quote:

tabi de ben dışarısı için dedim wifi olmayan yerlerde i

yani internet paketin varsa yapabilirsin bu işi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangisi güzel
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet hergünde kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odisabi -- 28 Eylül 2012; 20:10:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.