Şimdi Ara

Hangisi Nokiac5/c3 Samsung wave/monte

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır özelliksiz ve düşük modelli telefonlar kullanıyorum. telefonu yenilemem gerekiyor.yenilemişkende biraz özellikli olsun istedim. orta düzey.özelliklerdende fazla anlamam. bugün birkaç telefoncuyu dolaştım aşağıdaki telefonları önerdiler. Ben özellikle kullananlardan tavsiye bekliyorum.
    Bu dört telefondan hangisi sizce?
    Kullanım kolaylığı ve sorunsuzluk açısından ne dersiniz?
    Nokia C5-03
    http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-c5-03
    Nokia C3-01
    http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-c3-dokun-ve-yaz
    Samsung wave 525
    http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/fashion-entertainment/GT-S5253HKATUR/index.idx?pagetype=prd_detail
    Samsung s5620 monte
    http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/fashion-entertainment/GT-S5620DAATUR/index.idx?pagetype=prd_detail

bunlara denk tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz?
    Teşekkürler.

• Bütçe max ne kadar?
    Ona göre en iyi F/P cihazları önerelim.
  • 400 civarı düşünmüştüm. 450 yi geçmese iyi olur.
  • 490 olsun, Sony Ericsson x8 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

490 olsun, Sony Ericsson x8 al.

özellik olarak diğerlerinden pek bir farkı yok ama fiyat farkı var(100-120 tl). yanlız görüntüsü hoşmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frnc

quote:

özellik olarak diğerlerinden pek bir farkı yok ama fiyat farkı var(100-120 tl). yanlız görüntüsü hoşmuş :)

Özellik olarak fark olmaya bilir ama kalite olarak baya bi önde diyebilirim
  • S5253 veya s7233 alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bekledikçe kafam karışıyor. sony e. x8 burada bulamadım.
    bende gittim Samsung s5620 monte aldım.
  • quote:

quote:

Özellik olarak saydığın modellerin hepsinden üstündür.

quote:

bekledikçe kafam karışıyor. sony e. x8 burada bulamadım.

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 30 Mayıs 2011; 11:57:19 >

• quote:

bekledikçe kafam karışıyor. sony e. x8 burada bulamadım.

Nasıl bulamadın TeknoSA'da vardı , neyse hayırlı olsun
  • telefonumun sesi beni iyice rahatsız etmeye başlamıştı bugünlerde de çok konuşma yapmam gerekti. artık çileden çıkmıştım. telefoncuda bir arkadaş denk geldi o da aynı telefonu bir aydır kullanıyordu memnunmuş. bende daha fazla beklemeden aldım.
    buradaki teknosada ve telefoncularda x8 yoktu. internette görüntü güzeldi ancak elime alıp görmem lazım.
    herneyse aldık artık.
    değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
    yalnız bu bir gün içerisinde birkaç kez 5-10 saniyelik donma oldu. dokunmatiğinden olduğunu sanmıyorum çünkü diğer tuşlarıda işlev görmüyordu. acaba tuşlara hızlı bastığım için mi oldu? yoksa bu normal bir durum mu? malum dokunmatiği ilk defa kullanıyorum acemisiyim.
  • hayırlı olsun
  • quote:

telefonumun sesi beni iyice rahatsız etmeye başlamıştı bugünlerde de çok konuşma yapmam gerekti. artık çileden çıkmıştım. telefoncuda bir arkadaş denk geldi o da aynı telefonu bir aydır kullanıyordu memnunmuş. bende daha fazla beklemeden aldım.
    buradaki teknosada ve telefoncularda x8 yoktu. internette görüntü güzeldi ancak elime alıp görmem lazım.
    herneyse aldık artık.
    değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
    yalnız bu bir gün içerisinde birkaç kez 5-10 saniyelik donma oldu. dokunmatiğinden olduğunu sanmıyorum çünkü diğer tuşlarıda işlev görmüyordu. acaba tuşlara hızlı bastığım için mi oldu? yoksa bu normal bir durum mu? malum dokunmatiği ilk defa kullanıyorum acemisiyim.

Samsung'un yazılım güncelleme uygulaması olması lazım. Sitesinden indir. Telefonu bilgisayara bağlayarak yazılımını güncelle. Sorunlar ortadan kalkacaktır büyük ihtimal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.