Bildirim
Hangisi sizce?
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Hangisi sizce?
(En Son Oy Tarihi: 22.7.2024)
Giriş
-
Banka ve sigorta düşündünüz mü -
Kolay iş bulabilen bölümleri araştırıyorum açıkçası
İşletme , iktisat , muhasebe , bankacılık vs. Bunları eledim. -
hemşirelik daha konforlu gibi size bağlı hocam insanlara yardım etmeyi seviyorsanız olabilir öbür türlü fabrikada teknisyenlik pek iyi değil arkadaşım her gün sövüyor -
iki yıllık lojistik düşünür müsünüz?
-
Aslında 4 yıllık lojistik düşünmüştüm. Ama el becerisi isteyen meslekler daha kolay iş bulur diye düşünüyorum. -
sanayi?
-
Ctisten iyidir doğru
-
Hacettepe de OSB nin içinde iki yıllık bölümleri var. Mezun olmadan dört staj yapıyosun. OSB içinde olduğu için staj bulmak çok kolay Elektrik, Makine gibi bölümler var onları da düşünebilirsiniz.
-
İstanbuldan başka şehire gitmek istemiyorum. -
hasta bakım yada evde hasta bakım gibi bir bölüm var. işe kolay gireyim derseniz düşünün derim.
-
Bana göre değil o bölüm. -
Up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X