Şimdi Ara

Hangisi Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar karar veremedim Digiturk veya D-smart arasında gidip geliyorum hangisi almalıyım sinema filmleri acısından hangisi daha zengin hangisini tavisye edersiniz?

• dalgamı geçiyorsun arkadaşım

d-smart star dijital gibi birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 10 Ağustos 2007; 2:58:44 >
  • arkadaşım eğer digitürk ün 9,90 lık paketi alcaksan alma kanal açısından bi zenginlik yok aile paketinden başlar digitürk güzel kanallara oda tuzlu 30 küsür milyon eğer verirsen adsl faturası öder gibi digitürk fatura tabikide digitürk yok ben 9,90 lık paketi düşünüyorum diyorsan bekle yeni kutularu çıksın ozman dsmart al(çıkmışta olabilir tam bi bilgim yok)
  • d-smart da pahalandi simdi..
  • eğer film izlemek istiyorsan digitürk daha iyi.

d-smart'ın film kanalları şu an için yetersiz.
  • bence digitürk

(Herşeye rağmen)
  • d-smart al derim yakında yeni kanallarda geliyor her ay para ödeme boşu boşuna
  • D-smart'ın şu anda tek yaptığı Yeşilçam tv'ye şifre koymak. Diğer kanalları çanağınla izlersin. Her ne kadar bazı filmleri 3.sınıf ve Show'un yayınladıkları olsa da Digi daha çok işini görür derim. Ama mukayese etmen açısından ikisini de bizzat gör. Son karar senin
  • DİJİTÜRK DİJİTÜRK GENE DİJİTÜRK!!!!!!!!!
  • tabiki d smart
  • aciklama yazmadan secenek bildirmek cok anlamsiz arkadaslar
    insanlar gerekcelerinizi merak ediyor, tercihlerinizi degil
    selamlar
  • sinema için alacaksan d-smart a boşuna para vermiş olursun.
  • her şekilde dsmart diyorum dijitürk almak bana mantıksız geliyo her şeye para istiyolar filme para maça para onlara para vermesende adam gibi izleyeceğin kanal yok.ilaki kral gibi yaşıcaksan 50 ytl civarı parayı bayılcan ayda.tabikide sinemada dijitürk daha iyi ama 50 ytl ye değmez bence....ayrıca dsmartda ağustos ayında süper filmler koyuyo ve yeni kanallar geliyo korku filmi kanalı gibi....

Bence dsmart
  • quote:

Orjinalden alıntı: satelite

her şekilde dsmart diyorum dijitürk almak bana mantıksız geliyo her şeye para istiyolar filme para maça para onlara para vermesende adam gibi izleyeceğin kanal yok.ilaki kral gibi yaşıcaksan 50 ytl civarı parayı bayılcan ayda.tabikide sinemada dijitürk daha iyi ama 50 ytl ye değmez bence....ayrıca dsmartda ağustos ayında süper filmler koyuyo ve yeni kanallar geliyo korku filmi kanalı gibi....

Bence dsmart

iyide digitürk napsın movimaxdeki gibi film getirmek kolay bişey mi sence yada lig tv yi satın almak aydın doğan alsa ne gibi bi para isteyecekti çok merak ediyorum 50 ytl az bi para değil elbette çok ama 50 ytl lik paket içinde değer yani maçları izle filmleri izle dizileri izle sonra para vermek isteme o zor biraz d-smarttada doğru düzgün bir kanal olduğunu düşünmüyorum kendi kanallarınında hepsinin görüntü kalitesi yetersiz zaten kaliteli bir yatırım için izleyenlerinde para yatırması gerekir dsmart ın tek amacı bedava diye aboneyi toplayıp izlediğin kadar öde ile parayı vurma düşüncesi şimdiki kanallari için söylemiyorum bunu tabikide gelecekteki kanallar için söylüyorum iyi olanlar için yani d-smart mı digitürk mü dersen 9,90 lık paketi düşünmeyip aile paketinden başlarım diyorsan kesinlikle digitürk d-smart mı uydu mu dersen ksinlikle d-smartyakında kabloluda digitale geçince 3 kişi olacak piyasada ve rekabet kızışacak türksata sordum digital yayını şuan yeni ve kaliteli kanallar için görüşmeler yapıyorlarmış en iyisi bence parayı öderim ama kaliteli yayın olsun 2,000 kanal ekleyipte bişi anlamamak bana çok saçma geliyor

• madem para alcak neden kredili yapmıyo her kanal açık herkes izledii kadar evine fatura gelcek adam anlaşma yapıo 50 ytlelik izlemesede ödüyo bana çok ters bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: satelite

madem para alcak neden kredili yapmıyo her kanal açık herkes izledii kadar evine fatura gelcek adam anlaşma yapıo 50 ytlelik izlemesede ödüyo bana çok ters bu

çok doğru
  • öyle bişey olamazda parasını verip istediğin kanalları açtırma olur bence çünkü digitürk para ödüyor o kanallara o zman mecburen de adamlar para istiyor ama kanalları biz seçip ona göre bi sepet oluştursak daha iyi olur dimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.