Şimdi Ara

Hangisi? Volvo V40 & BMW 1 & Mercedes A (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Exotique

Volvo kullanıcıları mutlu gibi görünüyor, bmw genel tercih, mercedes kimse önermedi.

Bu arada, bmw nin ön kısmı çok uzun malum, şehir içinde bu sıkıntı yaratmıyor mu görüş ve park açısından?

Ben de surmeden once oyle diyordum ancak alisinca hic sorun olmuyor o uzun burun. Aksine daha da keyif veriyor uzun ve genisce olmasi. Araca binen turuna sasiriyor u donuslerinde falan. zaten araca yan profilden bakin, on aksin ne kadar onde konumlandirildigini (motorun da onunde) gorursunuz. O yuzden manevra ve kafadan park etmeler de vs. hic bir sorun yasanmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumdayım bende 1-2 aya değiştirmeyi düşünüyorum 1 serisi ile a serisi arasında kaldım, valla bmw favorim ama mevcut 1 in kasası nedense bana hiç güzel gelmiyor sürüşü zevkli ama a serisinde bir mercedes kalitesi olmamasına rağmen çok cazip geliyor ben herhalde tercihimi a dan yana kullanacağım sırf tasarımsal kaliteden ötürü.

Hangisi? Volvo V40 & BMW 1 & Mercedes A

• Eski bmw 1 serisi olsa düşünmeyin derdim ama makyajlısı gerçekten hoş görünüyor. M paket 116i veya 116d düşünebilirsiniz . dizel otomatik diye 110 bin c premium segment için pahalı da olsa sizin kararınız a180 düşünebilirsiniz. V40 ise R-design eğer içini beğeniyorsanız malzeme kalitesi hissiyat açısından kesinlikle digerlerinden aşagı degil. Hatta tip olarak bence en iyisidir. 2.el v40 ın çok iyi olduğu söylenemez eğer 3-4 senede araç degiştiriyorsanız bmw mercedesten yana kullanmak daha mantıklı olabilir.
  • Bana kalırsa ilk başta bmw sonra v40 gelir. Ancak ben bmw 1 serisinin içinde kendimi sıkışmış hissetmiştim, alacak olsam v40 alırdım o yüzden ama sizi bilemeyeceğim o yüzden ilk sıraya bmw yazdım. Ancak bmwnin kesinlikle makyajlı kasasını bekleyin. Şu anki kasa bmw gibi durmuyor.

Ek olarak neden a3ü listeye almadığınızı öğrenebilir miyim rica etsem? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

Bana kalırsa ilk başta bmw sonra v40 gelir. Ancak ben bmw 1 serisinin içinde kendimi sıkışmış hissetmiştim, alacak olsam v40 alırdım o yüzden ama sizi bilemeyeceğim o yüzden ilk sıraya bmw yazdım. Ancak bmwnin kesinlikle makyajlı kasasını bekleyin. Şu anki kasa bmw gibi durmuyor.

Ek olarak neden a3ü listeye almadığınızı öğrenebilir miyim rica etsem? Teşekkürler.

Bence hepsi icin bir test surusu yapmak gerek. Acikcasi benim aklimdaki sira v40- bmw 1 ve mercedes a seklindeydi ama dun o kadar cok bmw ve mercedes yonunde yorum geldi ki fikrim degisti gibi. Bmw bana da dar geliyor ama yeni makyajli denilen seri nisanda geliyor diyorlar. Bir ay daha beklenebilir, onun disinda a serisinin tipini ben de begeniyorum. Volvo nun ikinci elde cok deger kaybetmesi buyuk sikinti cunku ben en gec 4 senede arabayi yenilemeyi seviyorum. Audi a3 Dusunmememin sebebi o arabalarin biraz daha olgun yaslara hitap ettigini dusundugumden. Benim aralarinda kaldigim 3 arac biraz daha sportif ruhlu, ben oyle dusunuyorum, audiler ise tabiri caizse "satis muduru ve 2 cocuklu baba arabasi" :)

• Bmw 1 e... Bende hemde öne sığamadım... Bimmeye bile teşebbüs edemedim... Öylece baktım ve kapıyı kapadım. 1.85 boy. 90kg..
    Bence a3 Sportbacke muhakkak bakın. Zaten oturunca içine iş biter.. Zehirler adamı.. Premium algısı çok fazla..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakit sorunu yok ise V40 r Desing 1.6 180 bg

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Bmw 1 e... Bende hemde öne sığamadım... Bimmeye bile teşebbüs edemedim... Öylece baktım ve kapıyı kapadım. 1.85 boy. 90kg..
    Bence a3 Sportbacke muhakkak bakın. Zaten oturunca içine iş biter.. Zehirler adamı.. Premium algısı çok fazla..

Nasıl oluyor hocam bu iş. Benim boyum 188 c segmentinde sürücü olarak en rahat ettiğim araba 1 serisi. Ne a3 ne a serisi nede v40 ın koltuğu bu kadar aşağı inmiyor ve direksiyon bu kadar öne gelmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.