Şimdi Ara

Hangisi? Volvo V40 & BMW 1 & Mercedes A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu anda forumun da desteğiyle Hyundai i30 kullanıyorum, benzin-otomatik, 2. yılımızdayız gayet memnunum hiç sorun yaşamadım diyebilirim, yılda ortalama 15bin km yapıyorum. Dolayısıyla az yakmasıyla çok bir ilişkim yok.

Şimdi başlıktaki otomobiller arasında kaldım, gönlüm her ne kadar V40'tan yana olsa da hepsinin artı ve eksileri var bilebileceğiniz üzere, o kadar para verip Volvo almaktansa her ne olursa olsun Bmw veya Mercedes almak mı? Volvo'nun ikinci el piyasasının biraz düşük olması da düşünüdğüm şeyler arasında.

Spor otomobil seviyorum, görünüş benim için çok önemli, arkasından uzun yolda konfor, performans gibi kriterlerim var. Benzin / dizel farketmez, sadece otomatik olmasına bakıyorum.

Sizce hangisi, neden?

• Dizel/Benzinli farketmiyorsa ve sadece otomatik dusunuyorsaniz 116i oneririm.Su anda F30 320iED kullanan birisi olarak soyluyorum ki bu araclar muadillerine gore konforlu araclar.Yakit konusunda 116i'nin sizi uzecegini hic sanmiyorum.Kendi sinifinda en cok satan araclardan bir tanesi.Yol tutusu,guvenligi zaten otoriteler tarafindanda onaylanmis durumda.Ben eger BMW'mi satmayi dusunursem gececegim tek marka Volvo'dur.Eger iciniz 116i'ye isinmazsa V40'a bakabilirsiniz.Ikinci el'de deger kaybedecektir ama oyle cok yuksek rakamlar olmayacaktir.Zaten guvenlikte 1 numara.Eger benzinli dusunurseniz V40 1.6 T4 180 HP Powershift'i oneririm.

A serisiyle ilgili cok bi bilgim yok fakat 1 serisi ve V40'in oldugu bir listeye eklemezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exotique

Herkese merhaba,

Şu anda forumun da desteğiyle Hyundai i30 kullanıyorum, benzin-otomatik, 2. yılımızdayız gayet memnunum hiç sorun yaşamadım diyebilirim, yılda ortalama 15bin km yapıyorum. Dolayısıyla az yakmasıyla çok bir ilişkim yok.

Şimdi başlıktaki otomobiller arasında kaldım, gönlüm her ne kadar V40'tan yana olsa da hepsinin artı ve eksileri var bilebileceğiniz üzere, o kadar para verip Volvo almaktansa her ne olursa olsun Bmw veya Mercedes almak mı? Volvo'nun ikinci el piyasasının biraz düşük olması da düşünüdğüm şeyler arasında.

Spor otomobil seviyorum, görünüş benim için çok önemli, arkasından uzun yolda konfor, performans gibi kriterlerim var. Benzin / dizel farketmez, sadece otomatik olmasına bakıyorum.

Sizce hangisi, neden?

Volvo bana soğuk geliyor halen. A serisi ise iç tasarımı sebebiyle bir Mercedes değil.
    Sunroof + Xenon yoksa almayın.

85 bin TL üstü bir bütçe ile 2010 Model 320d veya 2013 Model 116 M Paket

bulup alabilirsiniz. Boş arabalara para vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gizlen -- 2 Mart 2015; 12:44:36 >

• V40 pek de spor görünmüyor. Önden güzel ama arkadan standard pikniğe giden aile arabası.
  • Bence bu araçların arasında 1. Sırayı makyajlı 1 serisi alır. Motor olaraksa 1.6 litrelik 170 beygirli olanı tercih edin.

Ardından V40 geliyor... Mercedes A'yı hiç düşünmeyin bile.

• Makyajlı 1 serisi beklenmeli, İkinci seçenek V40.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Superb vs Mercedes C-Class
    9 yıl önce açıldı
    0 VW Passatmı 2.el BMW f30 mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Makyajlı kasa da 116 109hp olarak gelecek. Makyajlı 118 Mtech veya Mevcut 116 Mtech derim. İkisi de 136hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gizlen -- 2 Mart 2015; 13:49:11 >
  • A serisi cok keyifsiz hic dusunmeyin, surus pozisyonu da cok iyi degil 1 serisine gore. Spor otomobil seviyorsaniz, uzun burnu ve arkadan itis etmenleriyle size spor ruhunu hissedirebilecek, ayni zamanda konfordan odun vermeyecek olan 1 serisini tercih etmelisiniz.

• hocam benim tercihim v40 olurdu, gerçekte ne kadar yakar bilemiyorum ama fabrika verilerinde d2 17 krş görünüyor. Malzeme kalitesindeki homojen dağılımı göz önünde bulundurmak gerekir yani bir yerde çok üst düzey diğer yerlerde çok basit yerine her yerde orta üst düzey malzeme kullanıldığı konuşuluyor ayrıca güvenliği ile tanınmış bir markadır volvo. arka süspansiyon bozuk zeminlerde biraz sıkıntılıymış ama artılarının yanında görmezden gelinebilir.
  • 1 serisinin makyajlısı ne zaman gelecek bilginiz var mı peki? Bir de 1 serisi çok dar değil mi arkadaşlar, ben sıkışmış hissediyorum içindeyken, boyum 185.
  • Exotique kullanıcısına yanıt
    R design V40 sahibiyim (dizel otomatik)

Hocam aracı düşünmeden alın. Makyajlı 1 serisi hakkında yorum yapamam ama v40 ile a180'in karşılaştırılması bile komik?

A180e göre tek eksiği cam tavanın açılmaması

Şehiriçi tüketimi fabrika verisinde göre biraz fazla. Fakat uzunyolda çok ama çok uygun. Şanzımanı tatmin ediyor, performans ise ağırlığına göre oldukça ideal.

Kalite hissiyatı ve konfor olarak A180'den çok üstün. R design + R pac + Kırmızı/mavi renk alırsanız çok tatminkar bir spor tasarım elde esersiniz. Fiyatı dahi rakiplerine oranla verdiklerine bakınca uygun kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exotique

1 serisinin makyajlısı ne zaman gelecek bilginiz var mı peki? Bir de 1 serisi çok dar değil mi arkadaşlar, ben sıkışmış hissediyorum içindeyken, boyum 185.

eğer darlık konusunda arka taraftan bahsediyorsanız haklısınız ancak sürücü koltuğu için durum tam tersi. şöyle ki 1.90+ boylardaki kişiler için bile, koltuk ve direksiyon ayarlamalarıyla en fazla opsiyonu 1 serisi sunuyor. işin özü, en kısa boylusundan, en uzun boylusuna kadar, ideal sürüş pozisyonunu yakalamak çok basit.

çıkış tarihi ise nisan ayı gibi söyleniyor.
  • Dizel otomatik v40 kullanıcısı olarak şunları yazabilirim, şehir içi kullanıma çok uygun bir araç değil. sınıfı için çok iyi bir yol tutuşa sahip ancak bunu yaparken konfordan ödün veriyor. uzun yolda sıkıntı çıkmasa da malum şehir içi tüm sokaklar köstebek yuvası gibi.
    Dış tasarımını beğeniyorum, özellikle arka kısım gayet iddaalı.
  • Volvo kullanıcıları mutlu gibi görünüyor, bmw genel tercih, mercedes kimse önermedi.

Bu arada, bmw nin ön kısmı çok uzun malum, şehir içinde bu sıkıntı yaratmıyor mu görüş ve park açısından?
  • Her ne kadar da eskisini sevmesem de, yenisi çok güzel olmuş.

• Makyajlı 1 serisinde önceden bi bmw havası alamıyodum ama makyajlanınca sanki 320 lere vs. kafa tutar gibi olmuş. Tabiki bu söylediklerim görsel açıdan..
  • Volvo v40 tek geçilir. .

• 2.el V40 R-Design 1.6 Dizel alırsanız değer kaybı olmaz. Bekleyebilirseniz makyajlı 1 serisini bekleyin yoksa V40 alın derim. Şuan 1 serisi alırsanız nisanda makyajlı kasa çıkınca değeri illa ki biraz düşecek
  • V40 bayide test surusu yapip oyle karar verin emin olun memnun kalacaksiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.