Söyle düşünelim ; -- Bize 80 lwl bi warrior werilcek... Fll İtem (rüyada belki ) Tip olarak Elmorad or KArus -- Veya 80 lwl mage tekrar fll itemli ... Elmoradın Mage tiplerinden mi?? yoksa karusun mu ?? -- Aynı şekilde 80 lwl priest fll itemli... Elmorad mı karus mu ?? -- Asasian or archery 80 lwl fll item... Elmorad mı karus mu ??(elmoradın ceşitleri var ayrı ayrıı)
Ben herzaman karusları daha tipli bulmuşumdur ... Acaba hiç elmorad oynamadığım için mi bilmem.. Siz yukarıdakilerden hangisini seçerdiniz ??? 4 secenek için de yorumm... Sizin yorumlarınızı özellikle Roquede bekliom... acaba ne açsam ???
şekil önemli değil.hangi tarafta çevrem varsa onu seçerim zaten el emeğiyle 80'e kasmış birisi bunu biliyordur
quote:
Orjinalden alıntı: ®ed
şekil önemli değil.hangi tarafta çevrem varsa onu seçerim zaten el emeğiyle 80'e kasmış birisi bunu biliyordur
Tamam Diğer faktorleri devre dısı bırakıp sadecve şekil bakarsak ???
HERSEY BITTI SEKIL MI KALDI
Niye yada diyceğin yerde or kullanıyorsun .
Ama sana şöylde diyim.
Karus Berserker Hero Human Archmage Human Paladin Karus Shadov Vane alırdım yani warior ve rogue orc , mage ve priest human olsun isterdim
ELmorad İnCe Warrior +9 SheL'SetLi Haline' ßayılıyorum Karus'lardan Hiç bir Crakteri ßeğenmıyorum