Şimdi Ara

Hangisine Başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden Pokemon Crater Oynardım Sonra Kapandı Ve Başka Pokemon Oyununa Başlamamıştım.Nedense Şimdi Canım Çekti :D Ama 4-5 Tane Oyun Sitesi Var Hangisine Başlamalıyım Hangisinde Daha Çok Pokemon Türü Var Veya Hangisi Daha Hızlı Gibi Özelliklerini Kısaca Belirtip Sitesinin Urlsini Verirseniz Çok Memnun Olucağım :D Bu Arada Galiba Artık Web Tabanlı Değilde Yüklenip Oynanıyor Pek Anlamadım Baktım Biraz Foruma...

• Pokémon Cyrus Online
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Pokémon Cyrus Online
    Ne güzel birazdan CeFurkan gelip tabii ki de Pokémon Craft demeyecek ve sitesinin linkini yazmayacak.Ayrıca en iyi Pokémon oyunu bu en iyi özellikleri Türkçe dil avantajı,Gameboy oyununu baz alması demeyecek.
  • quote:

Pokémon Cyrus Online
    Tek sorunsuz oynayabileceğin oyun Pokémon Cyrus Online
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

Ne güzel birazdan CeFurkan gelip tabii ki de Pokémon Craft demeyecek ve sitesinin linkini yazmayacak.Ayrıca en iyi Pokémon oyunu bu en iyi özellikleri Türkçe dil avantajı,Gameboy oyununu baz alması demeyecek.

seninde başın göğe erecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Tamam.
  • quote:

quote:

quote:

Tamam.

Alıntıları Göster
    Pokemon Cyrus Online: İndiripte oynayabilirsin. Hiç tavsiye etmem. Oyuna yeni başladıysan yenilikler sayesinde exp, para gibi şeyler çok az. Önceden kolaydı artık çok zorlaştırdılar oyunu. Yeni başladıysan başkalarının arasında ezilirsin demek istiyorum.
    Pokemon World Online: İndiripte oynarsın.Cefurkan sayesinde oyun kapama aşamasında. Üye olamazsın. Üyelikler açılırsa , oyun açılırsa oynaması Cyrus'a göre çok daha zevkli bence.
    Pokemon Vortex Online:Web tabanlı ve Crater'e en çok benzeyen oyun bu. Live battle hariç her şey var.
    Pokemon Deluge Online: Web tabanlı ve vortex'e kafa kafaya yarışıyorlar oyuncu için. Cratere daha az benzemekte.
    Diğerleri yok yani en azından kapandı sayılır.(CeFurkan sayesinde buda.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Gitarı almalıyım
    7 ay önce açıldı
    Sizce hangi üniversite?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: White Cluster

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    CeFurkan Kim ya :D anlamadım hackermı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ErayNamli

Alıntıları Göster
    CeFurkan

Reklamcı , Kendi oyununu tüm pokémon oyunlarından üstün gören(di). Her pokémon oyun konusuna kendi reklamını yapmadan duramayan biri...

Açıklayıcı olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

CeFurkan

Reklamcı , Kendi oyununu tüm pokémon oyunlarından üstün gören(di). Her pokémon oyun konusuna kendi reklamını yapmadan duramayan biri...

Açıklayıcı olmuştur.

Alıntıları Göster
    Cyrus da kapanacak mı? Buna göre başlayacağım ve buradan Ce Furkan'ı kınıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardaktaki mısır

Cefurkan burdaki kişilerin oynadığı pokemon oyunlarını kapatmaya çalışan biri.Oyunların kapanıp kapanmayacağı belirsiz. Nintendo bu işten vazgeçirse oyunlar geri döner. Dava söz konusu şuan hiç bir oyunun açık kalıp kalmayacağı belirli değil.a
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: bardaktaki mısır

Cefurkan burdaki kişilerin oynadığı pokemon oyunlarını kapatmaya çalışan biri.Oyunların kapanıp kapanmayacağı belirsiz. Nintendo bu işten vazgeçirse oyunlar geri döner. Dava söz konusu şuan hiç bir oyunun açık kalıp kalmayacağı belirli değil.a

Alıntıları Göster
    Bazı oyunlar buldum

pokemon indigo

pokemon battlearena

Bu Oyunları kimse önermemiş bunlar iyi değilmi?

• quote:

Bazı oyunlar buldum

pokemon indigo

pokemon battlearena

Alıntıları Göster
    Pokemon Indigo kapalı
  • quote:

• quote:

Bazı oyunlar buldum

pokemon indigo

pokemon battlearena

Bunların kapanma ihtimali %95
  • quote:

quote:

Bazı oyunlar buldum

pokemon indigo

pokemon battlearena

Bunların kapanma ihtimali %95

Alıntıları Göster
    CeFurkan bence çok iyi yaptı zaten nintendo bütün pokemon oyunlarını kapatacaktı sitelerini vermesiyle erkene alındı bu iş adamın bir suçu yok o sadece ''benim oyunumu kapatıyorsunuz ama daha bir sürü oyun var pokemon ile ilgili onlarıda kapatın'' demiştir.Yaptığı yeni %100 Türk oyunuda bence çok iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceKusu -- 8 Şubat 2011; 18:22:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qeceKusu

CeFurkan bence çok iyi yaptı zaten nintendo bütün pokemon oyunlarını kapatacaktı sitelerini vermesiyle erkene alındı bu iş adamın bir suçu yok o sadece ''benim oyunumu kapatıyorsunuz ama daha bir sürü oyun var pokemon ile ilgili onlarıda kapatın'' demiştir.Yaptığı yeni %100 Türk oyunuda bence çok iyi olacak

Sen kimin sahtesi olabilirsin? Sahtesin demiyorum. Hakaret yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 8 Şubat 2011; 22:31:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qeceKusu

Sen kimin sahtesi olabilirsin? Sahtesin demiyorum. Hakaret yok.

Alıntıları Göster
    Boşver kiminse kimin Allah'a havale etBu arada Vortex'e başladım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Boşver kiminse kimin Allah'a havale etBu arada Vortex'e başladım :)

Alıntıları Göster
    Pokemon Deluge
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.