Şimdi Ara

Hangi mesleği seçmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana yardımcı olun forumdaşlarım.Babam yüksek maaşlı bir işte çalışmamı istiyor.Annemde öyle.İlkokuldan beri bir hedefim yoktu meslekle ilgili.Sizce hangi bölüm için çalışmalıyım ? veya hangi üniversitede hangi bölümü okumalıyım ? Şöyle hayatım boyunca rahat edebileceğim (madi anlamda) sıkılmayacağım bir iş...

• Siyaset. Çalmasını bildin mi gerisi geliyor. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayata bişeyler katacak insanlığa faydalı olabilecek meslek seçmeni öneririm yada ülkene.
    Bir yönetmen senarist yada ne bileyim filmlerdeki efektleri yapan insanlara ne denir hatırlayamadım. Bu meslekleri seçebilirsin.
    Savcı,Mühendis vs olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofluking61

Bana yardımcı olun forumdaşlarım.Babam yüksek maaşlı bir işte çalışmamı istiyor.Annemde öyle.İlkokuldan beri bir hedefim yoktu meslekle ilgili.Sizce hangi bölüm için çalışmalıyım ? veya hangi üniversitede hangi bölümü okumalıyım ? Şöyle hayatım boyunca rahat edebileceğim (madi anlamda) sıkılmayacağım bir iş...

Eğer sayısalcıysan itü-odtü-boğaziçi-ytü tutturamıyorsan mühendis olma.Mühendislik istemiyorsan tıp, diş hekimliği, eczacılık, fizyoterapi ve rehabilitasyon, odyoloji güzel meslekler.
  • Ilk öncelikle hayatları Odtu-itu diyip tutturan cahil insanları dinleme. Tabi parayida göz önüne alarak yap demiyorum. Çünkü sevmediğin bir mesleği yapma. Eğer sevmediğin bir şeyi yaparsan hayatının her alanına yansır bu durum. Neye ilgin var araştır. Tarihe mi ilgin var o zaman onun üzerine araştırmacı ol. Elektriksel konulara mi ilgin var git araştır. Bu ülkede Odtu mezunu adam ile başka bir üniversite de adam işe her zaman aynı maaşla başlar. Biri kendini ilerletir. Gelistirir diğeri ise ugrasmaz.

Artık sıkıldım burada bir iki kişinin Odtu-itu haricinde okuma diyeni ulan cahil herif o zaman diger üniversiteler ne diye var? Üniversite sana bir yere kadar lazım olur. Ilk başvurunda sadece sonra işe girer çalışırsin. Ardından tecrübe artık üniversitenin yerini almış olur.
    Herneyse kardeşim, birazdan buraya ODTÜculer gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SolSerçe kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ediyorum öncelikle şunu söyleyeyim bilgisayara baya ilgim var.Ama bilgisayar mühendisliğini kazanacak kadar zeki değilsin diyorlar.Bilgisayar programcılığı okuyup bitiren bir adamın çelik kapı sattığınıda hatırlar gibiyim.Bu yüzden ilgim olsada içimden gelmiyor bilgisayarla ilgili bölümleri okumak.Ama uçmaya hevesim var.Gel pilot ol deseler koşarak giderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜzgünPalyaço -- 5 Aralık 2014; 23:38:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofluking61

Cevabınız için teşekkür ediyorum öncelikle şunu söyleyeyim bilgisayara baya ilgim var.Ama bilgisayar mühendisliğini kazanacak kadar zeki değilsin diyorlar.Bilgisayar programcılığı okuyup bitiren bir adamın çelik kapı sattığınıda hatırlar gibiyim.Bu yüzden ilgim olsada içimden gelmiyor bilgisayarla ilgili bölümleri okumak.Ama uçmaya hevesim var.Gel pilot ol deseler koşarak giderim

Programcılık kötü meslek değildir işi bilirsen mühendisten bile fazla kazanırsın uçak bakım falan seçeblrsn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Meslek?
    2 yıl önce açıldı
    Hangi Irkı Seçmeliyim
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.