Şimdi Ara

Düz Lisedeyim Hangi Bölümü Seçmeliyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar düz lisedeyim iyi meslekler olduğu için sayısal seçmek istiyorum ama matematiğim gerçekten çok kötü yani ilk sınavdan 16 ikinci sınavdan 12 aldım, çalışıp yapmak istiyorum ama çok uğraşmama rağmen genede anlamıyorum. Sözel seçsem çok iyi meslekler olmadığı için okulda kötü olduğu için çoğu dersi kaynatanlar sözelde o yüzden sözelde seçmek istemiyorum. Yabancı dil bölümünü seçmeyi çok istiyorum hem okul sonrasında hemde günlük yaşantımda bana daha çok katkısı olduğu kanaatindeyim. Şuanda ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum lütfen yardımcı olun

• Aynı durumdayız bende düze gidiyorum ya sözel ya da dil seçicem
  • kardeşim dil i anlamıyorsanız gelmeyin.sınıfa millet sırf mat.yok diye geliyor ing.den birşey anladıkları yok onlar yüzünden bildiğim konuları tekrar işletiyorlar
  • Sayisala geç zamanla alisirsin.Dile ilgin varsa o da mantikli ama sayisal daha mantikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Aynı durumdayız bende düze gidiyorum ya sözel ya da dil seçicem

düz lisede söylediğin bölümler okumayacak boş beleş insanlarla doludur.okumak istiyorsan sayısal seç
  • 10. sınıfta dili seçtim hala dil bölümüyüm aslında ama 11. sınıfta okul değiştirdiğim için ve orada da dil bölümü olmadığı için sözel seçtim.

Dil ile sözel arasında baya fark var bunu 12. sınıfta daha iyi anlayacaksınız.

Fark ise; 1. fark sözel ingilizcesi çok kolaydır sene sonuna kadar en fazla Present Perfect görürsünüz. Dil sınıfında 10. sınıfta tüm grameri öğrenceksiniz.

2. fark Sözelin çok ağırlıklı olması yani bu 12. sınıf için geçerli insan bayılacak gibi oluyor burada ben de bayılcak gibi oluyorum. Ama dilde ise lys5 gireceğin için sadece dil üzerinde yoğunlaşacaksın ki eğer ingilizcen iyi ise kelime biliyorsan gramerinde iyi ise gerçekten zevkli gelecektir sana.

Umarım biraz da olsa anlatabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Aynı durumdayız bende düze gidiyorum ya sözel ya da dil seçicem

düz lisede söylediğin bölümler okumayacak boş beleş insanlarla doludur.okumak istiyorsan sayısal seç

Sayısalım kötüyse öleyim mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayısalın kötü ama sırf sayısalda iyi meslekler var diye sayısal seçmek istiyorsun.
    Sözelin hakkında bir şey söylememişsin, sırf iyi meslekler olduğunu düşünmediğin için seçmek istemiyorsun.
    Yabancı dil bölümünü seçmek istiyorsan şimdiden alıştırmalar yap.

Bu arada; yanlış yoldasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Sayısalın kötü ama sırf sayısalda iyi meslekler var diye sayısal seçmek istiyorsun.
    Sözelin hakkında bir şey söylememişsin, sırf iyi meslekler olduğunu düşünmediğin için seçmek istemiyorsun.
    Yabancı dil bölümünü seçmek istiyorsan şimdiden alıştırmalar yap.

Bu arada; yanlış yoldasın.

Doğru yolu gösterir misin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi dersi seviyorsan, senin ilgini hangi dal çekiyorsa ona yönelmelisin.
  • Sözelde meslek kalmadı. Dile git.
  • Yabancı Dil seç bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.