Şimdi Ara

Lisede bölüm seçecek biri olarak hangi bölümü seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okulda alan seçmek için kağıt verildiğinde mühendislik okuyacağım diye sayısalı seçtim ama dogru kararı verdim mi emin degilim. hocaya yazın bölüm kararımız değiştirilebilir mi diye sorduğumda evet demişti bu yüzden buradada sizin tavsiyenizi almak istiyorum sizce doğru kararı mı verdim sayısal derslerim iyi değil ama bu yazın düzeltmeyi planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 20 Ekim 2022; 23:20:30 >

• sayısaldan devam edip TIP seçmeni tavsiye ederim dostum yurt dışına çıkmak istersen de zorlanmadan çıkarsın

• Say tek bölüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sayısal seç kesinlikle

• Sayısaldan devam et
    Ea geçmek istersen geçmesi ea->sayısal geçmekten daha kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğin mesleğe göre seç, şahsen EA'dan istediğim bir bölüm olsaydı kesinlikle seçerdim.
    10 yıl sonra neyi yaparken mutlu olacaksan onu seç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mirac124213 kullanıcısına yanıt
    sebep aramayın hocam bulamazsınız. bu arada ben ingilizcem iyi diye dil bölümünü seçmiştim. sonrasında iyi bir sıralama yaptım ve dilde mutlu olamayacağıma karar verdim. sayısala hazırlandım mezun senemde sıfırdan. böyle bir şey yaşanmasını istemiyorsanız sevdiğiniz derslere göre değil de seçmek istediğiniz mesleğe bölüm seçimi yapın. yabancı dilin mühendisliklerde de işinize yarayabileceğini de unutmayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.