Bildirim
Hangisini Alayım ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Crazy Fırat
Arkadaşlar ben TTNet kullanıcısıyım ve pek de memnun değilim.Dowland/Upload çok yavaş.5 ay kaldı bitmesine neyse.Şimdi arkadaşlar hangisi almalıyım?SuperOnline,Smilevs. en hızlısı hangisi ? Hangisi önerirsiniz?Çok acil !
hepsi aynı. zaten hepsi ttnet altyapısını kullanıyor.
yani eğer adsl alıyorsan smile de alsan superonlinede alsan
ttnet ile aynı tas aynı hamam olacak. -
Superonline kullanıyorum yıllardır, Gayet memnunum hiç kesinti olmuyor tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nepazystamasis
Superonline kullanıyorum yıllardır, Gayet memnunum hiç kesinti olmuyor tavsiye ederim.
Teşekkürler -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nepazystamasis
Superonline kullanıyorum yıllardır, Gayet memnunum hiç kesinti olmuyor tavsiye ederim.
Teşekkürler
Rica ederim. Müşteri hizmetleride fazlasıyla ilgili sorun oldugu takdirde sorunu çözene kadar yardımcı oluyorlar. -
Yanlışınız var. Turkcell Superonline türk telekom değil, kendi alt yapısını kullanmaktadır. Ben süperonline kullanıyorum ve bugüne kadar niye ttnet ile çile çektim dedim kendime. Takırtakır çalışıyor. saniyede max 620kb ile indirme yapıyorum sınırsız 50 tl veriyorum. bence gayet iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgisayarchi
Yanlışınız var. Turkcell Superonline türk telekom değil, kendi alt yapısını kullanmaktadır. Ben süperonline kullanıyorum ve bugüne kadar niye ttnet ile çile çektim dedim kendime. Takırtakır çalışıyor. saniyede max 620kb ile indirme yapıyorum sınırsız 50 tl veriyorum. bence gayet iyi.
bahse konu bağlantı adsl ise. türkiyede altyapı sadece ttnet de var. -
quote:
Orijinalden alıntı: utkanizmit
quote:
Yanlışınız var. Turkcell Superonline türk telekom değil, kendi alt yapısını kullanmaktadır. Ben süperonline kullanıyorum ve bugüne kadar niye ttnet ile çile çektim dedim kendime. Takırtakır çalışıyor. saniyede max 620kb ile indirme yapıyorum sınırsız 50 tl veriyorum. bence gayet iyi.
bahse konu bağlantı adsl ise. türkiyede altyapı sadece ttnet de var.
Süperonline kendi alt yapısını kullanmaktadır. ( Turkcell Superonline )
(Örn:Şuan konyada sadece adsl hizmeti veriliyor. Fakat altyapı çalışmaları şuan devam ediyor.Bir iki yıla fiber internet hizmeti verilmeye başlanacak deniliyor. )
Bu alt yapı ile hem adsl hemde fiber internet hizmeti verilmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumura Uğrayamayan Adam -- 15 Ocak 2012; 17:02:52 >
-
alma boşver -
quote:
Teşekkürler, bende sınırsız almayı planlıyorum.Zaten TTnet'e 50-60 Tl yatırıyoruz her ay.Ve tabii ki çok yavaş -
quote:
quote:
Teşekkürler, bende sınırsız almayı planlıyorum.Zaten TTnet'e 50-60 Tl yatırıyoruz her ay.Ve tabii ki çok yavaş
Tam yol ileri üstad :D -
quote:
quote:
quote:
Teşekkürler, bende sınırsız almayı planlıyorum.Zaten TTnet'e 50-60 Tl yatırıyoruz her ay.Ve tabii ki çok yavaş
Tam yol ileri üstad :D
Aynen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X