Bildirim
Hangisini Alirdiniz?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Galaxy S hepsini tek geçer -
SONY ERİCSSON X10 -
nexus one kaldımı ki??? -
2. el nexux one satiliyor hala, ayrıca arkadaslar htc desire hd gelecekmis eylulde bu telefon turkiyede calısacakmıs sizce bu telefonu beklemek mantıklı mı? yoksa bu ay sonunda galaxy s almayı dusunuyorum...iphone4g cok pahalı ve flash desteklemedigi için hic yanasmadım bıle iphone4g ile flash destekleyen siteleri acmak mumkunmudur? -
Tartışmasız Motorola Droid X.Eğer Motorola Droid X'i Bulamazsan Nexus One Yerine HTC Desire'yi Öneririm. -
galaxy s içlerinden en iyi tercih olur... -
Motorola droid x gelecek ay avrupaya geliyor turkiye ye gelmesi cok geç olur ama ben avrupadan getirtebilirim buyuk ihtimal ile ama bekleye deger mi bilmiyorum ayrıca motorola guvenemiyorum... -
galaxy s daha iyi bir seçenek. -
cok kararsız kaldim acikcasi birde gelecek ay htc desire hd gelecekmiski ozellikleri harbidende super... -
quote:
Orijinalden alıntı: Kenshinta
cok kararsız kaldim acikcasi birde gelecek ay htc desire hd gelecekmiski ozellikleri harbidende super...
O Zaman Biraz Daha Bekle HTC Desire HD Veya Motorola Droid 2 Alirsin. -
henüz kullanıp test edemedim ama forumdaki yorumlara göre galaxy s gerçekten iyi bir cihaza benziyor diğerlerinin yanında ayrıca htc hd 2 nin wm 7 desteği olmayacak yani ileride program sıkıntısı çekmen muhtemel..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 18 Ağustos 2010; 19:11:19 > -
HTC -
Kalite İstiyorsan %100 HTC'yi Tercih Etmelisin. -
galaxy s iyi bir tercih olucaktır bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X