Şimdi Ara

Hangisini Alirdiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cok kararsiz kaldim bunlardan hangisini en iyisi?

-Motorola Droid X
    -Htc HD2
    -Samsung Galaxy S
    -Nexux One

motorola droid x in su an icin turkiyede calismaz diye okudum turkiye standartlarina uygun bir sekilde gelecek mi? bilgilendirirseniz sevinirim...diger telefonlarda olabilir..

• Galaxy S hepsini tek geçer
  • SONY ERİCSSON X10
  • nexus one kaldımı ki???
  • 2. el nexux one satiliyor hala, ayrıca arkadaslar htc desire hd gelecekmis eylulde bu telefon turkiyede calısacakmıs sizce bu telefonu beklemek mantıklı mı? yoksa bu ay sonunda galaxy s almayı dusunuyorum...iphone4g cok pahalı ve flash desteklemedigi için hic yanasmadım bıle iphone4g ile flash destekleyen siteleri acmak mumkunmudur?
  • Tartışmasız Motorola Droid X.Eğer Motorola Droid X'i Bulamazsan Nexus One Yerine HTC Desire'yi Öneririm.
  • galaxy s içlerinden en iyi tercih olur...
  • Motorola droid x gelecek ay avrupaya geliyor turkiye ye gelmesi cok geç olur ama ben avrupadan getirtebilirim buyuk ihtimal ile ama bekleye deger mi bilmiyorum ayrıca motorola guvenemiyorum...
  • galaxy s daha iyi bir seçenek.
  • cok kararsız kaldim acikcasi birde gelecek ay htc desire hd gelecekmiski ozellikleri harbidende super...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshinta

cok kararsız kaldim acikcasi birde gelecek ay htc desire hd gelecekmiski ozellikleri harbidende super...

O Zaman Biraz Daha Bekle HTC Desire HD Veya Motorola Droid 2 Alirsin.
  • henüz kullanıp test edemedim ama forumdaki yorumlara göre galaxy s gerçekten iyi bir cihaza benziyor diğerlerinin yanında ayrıca htc hd 2 nin wm 7 desteği olmayacak yani ileride program sıkıntısı çekmen muhtemel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 18 Ağustos 2010; 19:11:19 >
  • HTC
  • Kalite İstiyorsan %100 HTC'yi Tercih Etmelisin.
  • galaxy s iyi bir tercih olucaktır bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.