Bildirim
Hangisini Alirdiniz?
Skechers Artists Bluff'da zirve buluşması Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CB1W4LYY
10 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Galaxy S hepsini tek geçer -
SONY ERİCSSON X10 -
nexus one kaldımı ki??? -
2. el nexux one satiliyor hala, ayrıca arkadaslar htc desire hd gelecekmis eylulde bu telefon turkiyede calısacakmıs sizce bu telefonu beklemek mantıklı mı? yoksa bu ay sonunda galaxy s almayı dusunuyorum...iphone4g cok pahalı ve flash desteklemedigi için hic yanasmadım bıle iphone4g ile flash destekleyen siteleri acmak mumkunmudur? -
Tartışmasız Motorola Droid X.Eğer Motorola Droid X'i Bulamazsan Nexus One Yerine HTC Desire'yi Öneririm. -
galaxy s içlerinden en iyi tercih olur... -
Motorola droid x gelecek ay avrupaya geliyor turkiye ye gelmesi cok geç olur ama ben avrupadan getirtebilirim buyuk ihtimal ile ama bekleye deger mi bilmiyorum ayrıca motorola guvenemiyorum... -
galaxy s daha iyi bir seçenek. -
cok kararsız kaldim acikcasi birde gelecek ay htc desire hd gelecekmiski ozellikleri harbidende super... -
quote:
Orijinalden alıntı: Kenshinta
cok kararsız kaldim acikcasi birde gelecek ay htc desire hd gelecekmiski ozellikleri harbidende super...
O Zaman Biraz Daha Bekle HTC Desire HD Veya Motorola Droid 2 Alirsin. -
henüz kullanıp test edemedim ama forumdaki yorumlara göre galaxy s gerçekten iyi bir cihaza benziyor diğerlerinin yanında ayrıca htc hd 2 nin wm 7 desteği olmayacak yani ileride program sıkıntısı çekmen muhtemel..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 18 Ağustos 2010; 19:11:19 > -
HTC -
Kalite İstiyorsan %100 HTC'yi Tercih Etmelisin. -
galaxy s iyi bir tercih olucaktır bence
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- ipro smart 2.4s
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- kapalı kutu telefon satmak
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- play protect nedir
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telegramda video izleme
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X