Şimdi Ara

Hangisini alıyım-- Nikon L3 mü?- Canon A-530 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar digital fotoğraf makinası alıcam ama bu Nikon la Canon arasında kafam çok karıştı

ben normal amatör olarak çekimler yapıcam ama bazen otomobil yarışlarında görev alıyorum(ralli pist farketmiyo) oralarda resimler çekicem mesela şimdi F1'e gidicem daha sonralar rallilere gidicem dağda fln çekimler yapıcam
    şimdi ben

Nikon L3 mü alıyım yoksa Canon A-530 mu yorumlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STEEP41 -- 16 Ağustos 2006; 15:35:04 >

• arkadaşım amatör çekimler yapıcaksan 2 makina senin icinde yeterli..
    sadece ve sadece 2 makinaında en yüksek enstantene hızı belki senin hızlı şeyleri çekmende bir avantajlar saglayabilir... ama ne f1 ne de ralli arabaları o kadar hızlımı .. yada onları yakalamak için o kadar hız gereklimi bilmiyorum ..

iki makina arasındaki fotografcılık bakımından fark, canonun manuel ayarlara, nikon a nazaran daha cok izin veriyor olması ...
  • benim için kullanımı kolay ve kaliteli resim çeken bi makina ön planda
  • quote:

Orjinalden alıntı: STEEP41

benim için kullanımı kolay ve kaliteli resim çeken bi makina ön planda

o zaman ben olsam nikonu tercih ederdim .. ama bence iki makinayıda eline al ve hangisiyle daha rahat ve saglam hisseettigine de bi bak .. bu önemli bi konu ... sadece teknik olarak diil.. eldeki rahatlıgında çok önemli...
  • MERHABA ARKADAŞLAR. ARKADAŞIM BENİM DÜŞÜNCEM CANON A530 ALMAN. ÇÜNKÜ BEN BUNUN İKİ MODEL ALTI OLAN A510 KULLANIYORUM VE YÜKSEK ENSTANTENEDE ÇOK İYİ KARELER YAKALIYORUM. BU İŞTE CANON ÖNDER OLDUĞUNA GÖRE SANA BU MAKİNEYİ TAVSİYE EDERİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.