Şimdi Ara

Hangisini Almalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kafamda 3 araba var bunlarn arasında kararsız kaldım performans ve donanım olarak sizce hangisi daha fazla haz verir?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-o-bir-yasam-tarzi-o-bir-cadillac-catera-134717150/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-9-yildir-kullanmaktayim-original-1988model-w126-300sel-full-plusfull-130343361/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-satilik-1997-model-volvo-134647768/detay/

bu üç model arasında kaldım sizce hangisi tercih edilmeli şu an benim için terazi mercedesten yana ama bütçemi biraz aşıyor prestij ve donanım olarak diğerlerinden önde ama performans olarak nasıl onu bilmiyorum kullananlar veya kullanmış olanlar bilgi verirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbarossa01 -- 21 Ağustos 2013; 9:59:44 >

• Bence daha yeni modellere bakın hocam bu araçlar sıkıntı çıkarırlar ve parçaları da bir o kadar sıkıntı.
    size tavsiyem Mitsubishi Lancer bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen macera arıyorsun resmen. Bir yıl omega kullandım, anamdan emdiğimi burnumdan getirdi diyebilirim. Tabi her araba aynı olacak değil de kesinlikle tavsiye etmem bu 3 arabayıda. Ama illa bi aşk yaşayım diyorsan Mercedes mercedestir derim..
  • 3 'ü arasından Mercedes Benz 300 Sel.
  • cevabın için çok teşekkürler mevcut aracım 1963 model Opel Rekord Coupe yani parça ve yakıt konusunu dert etmiyorum 1963 model aracın bile orjinal parçalarını biraz sıkıntıntılıda olsa bulabiliyorsam 88 model aracın o kadar problem olmasa gerek üstelik mercedesin parçası oldukça bol benim opelime göre ben sadece kronik sorunlar ve performans konusunu merak ediyorum mesela volvonun turbosu gözümü korkutuyor acaba turbodan çok çeken var mı? çünkü ben arabaya keyif için bineceğim ve bu araçlardan birini tercih etme sebebim uzun yolda kullanmak için olacak.
  • TEZ_TEX kullanıcısına yanıt
    hocam doğrudur ben bu işe çok şaşıyorum opel forumları vardı eskiden onlara takılıyordum omegaları olanlar çok mutluydu enteresan birşey :S peki omegayı performans olarak nasıl değerlendirirsin?
  • Barbarossa01 B kullanıcısına yanıt
    performans göreceli bir durum ama çok yavaş bir araba değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini önerirsiniz?
    9 ay önce açıldı
    Hangisini alayım dostlar
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence 3 u de pek mantıklı değil ancak illa bu 3 ü dersen mercedes derim
  • sanırım 300 SEL de karar kıldım sahibinin tatilden dönmesini bekleyeceğim. neye göre mantılı değil dediğinizi anlamadım. benim gibi ayda maks. 500 belki daha az km yapan biri için aracın yakışı v.s mühim değil zaten ben ş.içi işlerimi dediğim gibi 63 opelimle hallediyorum ve hiç bir sorunda yaşamıyorum yolda kalma parça bulamama yakıtın pahalı gelmesi v.s benim tek derdim uzun yol ve kışın kullanacağım bir araç. bunun içinde 1.4 arka camları manuel kağnı arabası alacak değilim otomobil meraklısı biride olduğum için kolleksiyon değeri olan bir araç istiyorum soruyorum 88 mercedesteki donanımlar hanginizin araçlarında var kullanılır kullanılmaz o ayrı mevzu bundan 10 sene sonra mercedes daha ilgi çekici hale gelecektir. ama bir mitsubishi carisma veya pejo 206 belki yollarda bile olamayacak. umarım meramımı anlatabilmişimdir. şimdi bu araçlardan kullananlar varsa bana performansları ve konforları hakkında bilgi verebilir mi? mesela kick-down yapıldığında sizde uyandırdığı his gibi.

• arakdaşım sorman bile hata tabiiki mercedes

değil 1988 model 1978 olsa bile alınır,şimdiki son model arabalardan sağlamdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.