Şimdi Ara

Hangisini almalı?yardımlarınız bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar wp8 bir telefon almak istiyorum bütçem 800 TL ye kadar çıkabilir o veya 2.el olabilir benim için en önemli şeyler
    ses kalitesi
    internet hızı
    stabillik ve akıcılık
    bana bunları en iyi yaşatacak WP8 telefon hangisidir veyahut sizin önerileriniz nelerdir yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Artaloth

Evet arkadaşlar wp8 bir telefon almak istiyorum bütçem 800 TL ye kadar çıkabilir o veya 2.el olabilir benim için en önemli şeyler
    ses kalitesi
    internet hızı
    stabillik ve akıcılık
    bana bunları en iyi yaşatacak WP8 telefon hangisidir veyahut sizin önerileriniz nelerdir yardımlarınızı bekliyorum

720 lumia.
    yada htc 8X ikinci el bakabilirsin.

form htc sini satan var. Bak istersen 3 aylık 750 Tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mga93 lumianın tasarımını pek beğenmedim 8X e karşı bir + sı varmı? siz hangi modeli tavsiye edersiniz?
  • Wp8 de nokianın kendine has uygulamaları var. Ha tabii ki htc için de kullanılabiliyor çeşitli yollarla ama aynı akıcılığı sunmuyor demişlerdi.

Lumia tavsiye ederim ben 720. 8x'in tasarımı daha kotu geliyor bana da. Ama 8s çok tatlı duruyor. Siyah beyazı özellikle.

• @insunwetrust bende şimdi 8S e baktım gerçekten hoş hemde beats audioymuş sanırım müzik için tatmin edici olur herhalde bunlar arasında ne farkı var peki ? yani sistem özellikleri dahamı iyi lumia 720 ve 8X in 8s onlara göre daha ucuz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artaloth -- 13 Eylül 2013; 2:15:13 >
  • 8x daha iyi donanımlara sahip 720'ye göre. Ama mesela htc'de menüyü aşağı indirirken kayarken oluşan bulanıklığı hissediyorsunuz, lumialarda öyle değil. Mesela öyle efektli şeyleri severseniz htc :) kendine özel tema da var htc nin. Mavi renkte çok hoş. Beats elbette farkı hissettirir ama saglam kulaklıkta. İçinden çıkan sizi tatmin etmez.

telefonun ileriye donuk yönünde ise lumia. Amber gibi güncellemeler, ekstra yazılımlar sunuyor. Bence iyice araştırın. Aceleniz yoksa 8.1'i bekleyin :)

• @insunwetrust anladım pek acelem yok zaten şu sıra para biriktiriyorum telefonumun elbette güncel olmasını isterim herkes gibi 8.1 nezaman çıkacak bir bilginiz varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artaloth

@insunwetrust anladım pek acelem yok zaten şu sıra para biriktiriyorum telefonumun elbette güncel olmasını isterim herkes gibi 8.1 nezaman çıkacak bir bilginiz varmı ?

WP 8.1 2014 Ocak 15'inde çıkacak. Bence Lumia serisi en uygunlarıdır wp8 için başkasına bakma.
  • Ocakta diye biliyorum ama Microsoft bu ne yapacağı belli olmaz :D bence 8.1 e kadar bekleyin hem daha çok bütçe ayırabilirsiniz belki de :)

• quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

Ocakta diye biliyorum ama Microsoft bu ne yapacağı belli olmaz :D bence 8.1 e kadar bekleyin hem daha çok bütçe ayırabilirsiniz belki de :)

Beklerse yeni telefonlar duyurulur yine bekler sonra yine duyurulur. En sonunda gider samsung alır
    boş ver beklemesin.

• Samsung alacaksa beklemesin tabii ki :D bazen kızıyorum bu nasıl olmaz diye wp'ye ama yazı yazarken kasar mı bir telefon yahu. Hem de s4. İyi ki wp almışım diyorum, uygulamaya oranla akıcılık daha önemli, takıntılı bir insanım :D

• quote:

Samsung alacaksa beklemesin tabii ki :D bazen kızıyorum bu nasıl olmaz diye wp'ye ama yazı yazarken kasar mı bir telefon yahu. Hem de s4. İyi ki wp almışım diyorum, uygulamaya oranla akıcılık daha önemli, takıntılı bir insanım :D

Evet, nasıl oluyor da xperia s kasmıyor anlamadım garip durum. Her neyse iyi sistem iyi. Beni ilgilendirmiyor samsung. Ama tizeni çıkaracakmış şubat gibi. Ben onu merak ediyorum.

• Tizen en baştan başlarsa bence yolu çok uzun. WP8 gibi olur ama bende merak ediyorum tizeni, android gibi kişiselleştirilebilir, aynı zamanda stabil olursa tercih edilir. Yine de samsung tasarım yapmasın dostum, benim naçizane görüşüm bu

• quote:

Tizen en baştan başlarsa bence yolu çok uzun. WP8 gibi olur ama bende merak ediyorum tizeni, android gibi kişiselleştirilebilir, aynı zamanda stabil olursa tercih edilir. Yine de samsung tasarım yapmasın dostum, benim naçizane görüşüm bu

Aynen tasarım özürlüsü birileri de diyor ki içi harika boş ver dışını. Ula eş seçerken sadece iç güzelliğine mi bakıyorsun? Onu geçtim içi de pek güzel değil.

• Ben,hep diyorum su an piyasa da iphone en tercih edilesi telefon, fiyatlar dışında. Ama hep küçük ekranlı ucuz modelleri. 5 bir nebze ama 2 'den başlıyor hâlâ

• Ardı ardına mesaj atıyorum ama muhabbetin için sagol hocam. Kaçarım artık ben

arkadaşta umarım samsung gibi bir hata yapmaz :D hadş iyi geceler :)

• quote:

Ardı ardına mesaj atıyorum ama muhabbetin için sagol hocam. Kaçarım artık ben

arkadaşta umarım samsung gibi bir hata yapmaz :D hadş iyi geceler :)

İyi geceler. Ben de kaçıyorum sohbet için sağol. İphone iyi hoş da küçük ekranda kör olmak istemiyorum. Ve o donanım ve özelliklere o para olmuyor.

• Ramini filan dert etmeyip ask evliligi yaptim ve 720 aldim gayet memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 720 0 olarak alabileceğin bir telefon ama 2. el'e girersen 820 gibi modellere de yönelebilirsin.
  • Arkadaşlar 1-2 ay para biriktirmeyi düşünüyorum bu süre zarfından sonra sınırımda artacaktır 1000 TL yapıyorum düz olarak
    bu fiyata kadar tavsiye verebilirsiniz yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.