Bildirim
Hangisini almalıyım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
samsung tonerli var bende. sorun çıkarsa teknik yardımı iyi. garanti süresi bittiği halde ücretli yaptırmak istiyorum dedim ve ücret almadan hatayı giderip 1 haftada verdiler. -
Bildiğim kadarıyla normal yazıcılara da windowsa bir iki ayar yaptıktan sonra bilgisayarı fax alan bir hale cevirip gelen faxlarıda yazıcı dan çıktı alabilecek şekilde ayarlayabiliyoruz bu yüzden fotokopi özelliği olanı almanızı tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: akincoskun
samsung tonerli var bende. sorun çıkarsa teknik yardımı iyi. garanti süresi bittiği halde ücretli yaptırmak istiyorum dedim ve ücret almadan hatayı giderip 1 haftada verdiler.
Sanırım bende samsung ta karar kılmak üzereyim toneride hp göre uygun
quote:
Orijinalden alıntı: AySe NuR
Bildiğim kadarıyla normal yazıcılara da windowsa bir iki ayar yaptıktan sonra bilgisayarı fax alan bir hale cevirip gelen faxlarıda yazıcı dan çıktı alabilecek şekilde ayarlayabiliyoruz bu yüzden fotokopi özelliği olanı almanızı tavsiye ederim
Hem fax göndermem hemde fax almam gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkosif -- 19 Ekim 2011; 21:44:13 >
-
dediğim gibi windowsa bir iki ayar yapıldığında fax gnderip almak ve gelen faxları yazıcıdan baskı yapmak veya bilgisayar ortamında tutmanız mümkün o yüzden mantıklısı fotokopi özelliği olan sizin için daha uygun iki işlemide aynı anda yürütebilirsiniz -
hp veya canon almanızı tavsiye ederim. -
canon çok sorun çıkartıyo boş kağıt çıkarma sorunu ile çok sık karşılaşılıyor en iyisi hp almanız -
en iyisi Brother yazıcı toneri cok uzun sureli dayanıyor -
Acilen lazım oldu Canon almak zorunda kaldık -
hımmm neyse olcak ile ölceğe care bulunmazmış dediğim gibi boş kağıt cıkarma sorunu ile karşılaşırsınız ama diğer hizmetlerde pek sorn olmuyo hayırlı olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X