Şimdi Ara

Hangisini Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba prof. kamera alıcam max 1500 TL var.Fotoğrafçılıkta biraz amatör'üm.Uzun zamandır Fuji S4600 yarı prof. kamerayı kullamıyorum.Ama DSLR almaya karar verdim ben şu 4 kameranın arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum.

Canon EOS 650D Canon 600D Nikon D90 Nikon D5100. 0-2 el farketmez başka kameralarda önerebilirsiniz.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

• bence ÖNCE biraz forumda dolaş, zira istediğinden kat be kat fazla bilgi burada mevcut, hatta bu arasında kaldığın modeller defalarca çeşitli başlıklarda konuşuldu, tartışıldı

google'a 650d vs 600 d gibi arattırırsan birşeylere ulaşabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

bence ÖNCE biraz forumda dolaş, zira istediğinden kat be kat fazla bilgi burada mevcut, hatta bu arasında kaldığın modeller defalarca çeşitli başlıklarda konuşuldu, tartışıldı

google'a 650d vs 600 d gibi arattırırsan birşeylere ulaşabilirsin

Anladım teşekkürler ama zamanım yok 2 gün içinde bu modellerden birini almalıyım hangisini alayım onun için sordum.
  • Eğer DSLR geçmişin yoksa ve daha öncesindefotoğrafçılık ile haşir neşir değilseniz direk dslr başlarsanız hobiden soğuma ihtimaliniz çok yüksek. Çünkü manuel çekimler çekmek istediğinizde çekim ayarlarını öğrenmeniz biraz zaman alıyor. (Bizzat benden özenerek dslr alıp hobiye başlamadan pişman olan arkadaşım mevcuttur )
  • 600d kullanıyorum çok memnunum. Bi sıkıntısını görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.