Şimdi Ara

hangisini almalıyım? HD 7850 mi HD 7870 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni bi oyun bilgisayarı kuruyorum ama hangi ekran kartını alacağıma karar veremedim. internette bi test sitesinde ikisini karşılaştırdım 7850'nin performansı biraz daha azdı. öle aman aman bi fark yoktu aralarında. 7870 daha iyi diyolar ama aradaki fiyat farkına değer mi sizce? bi yardımcı olursanız sevinirim.

• o ürünü bende gördüm de şimdi bunu sipariş etsek güvenilir midir nasıldır sonra sakata gelmeyelim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyali_

o ürünü bende gördüm de şimdi bunu sipariş etsek güvenilir midir nasıldır sonra sakata gelmeyelim???

güven dediğin siteyse eğer teknobiyotik türkiyedeki en güvenilir 3-4 siteden birisidir
  • tamam siteye güvendik geldi peki ekran kartı spot veya çin malı olma ihtimali nedir? bi de garantisi oluyor mu bu ekran kartının???
  • Tabiki garantisi var.(2 yıl)
    Şuan piyasadaki çoğu markanın fabrikaları çindedir o çok güvendiğiniz markaların ürünleri hep çinde üretilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 6 Eylül 2012; 16:03:45 >
  • burdan alıyım diyorsunuz yani o zaman? iyice kararsız kaldım. şimdi denizlide duruyorum ben burdada powercolor yok. siz ne diyosunuz alıyım mı bu siteden?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alabilirsin.
  • tamam o zaman büyük ihtimal burdan alıcam. bişey daha sorcam şimdi 7870 mi alsam 7850 mi arada pek bi fark yok heralde. fiyat farkına değer mi yoksa 7850 yeter mi?
  • güzel de çok pahalı be agaD:
  • aynen aga diğeri çok pahalıya gelio aşağı yukarı aynı performans sağlanır heralde. hep para tuzağı bunnar:D
  • 7870 alma 7850 varken gereksiz yere 100TL'Ni çarçur etme vatan yada başka bir yerin indirimini bekle sapphire,msi veya asus al powercolar alma malzemesi pek kaliteli değil indirimle aynı fiyata geliyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnas2020

7870 alma 7850 varken gereksiz yere 100TL'Ni çarçur etme vatan yada başka bir yerin indirimini bekle sapphire,msi veya asus al powercolar alma malzemesi pek kaliteli değil indirimle aynı fiyata geliyor zaten

Hangi malzemesi pek kaliteli değil merak ettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

quote:

7870 alma 7850 varken gereksiz yere 100TL'Ni çarçur etme vatan yada başka bir yerin indirimini bekle sapphire,msi veya asus al powercolar alma malzemesi pek kaliteli değil indirimle aynı fiyata geliyor zaten

Elime aldığımda ÜST KISMINDAKİ PLASTİK kısmı diğer 7850'Lere göre pek kaliteli gelmedi bu benim şahsi görüşüm powercolar 7950'yide inceleme şansı buldum onunki 7850'ye göre çok daha kaliteli duruyor.Kısaca size şöyle özetliyim powercolar alınca elime s3 aldığımdaki hisin aynısını kapladı ne kadar dayanıksız duruyor diye geçirdim içimden dediğim gibi benim şahsi görüşüm 30-40TL için powercolor almaya değmez kaldı ki vatan indirimleri ile o fiyat farkı aradan kalkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unborn -- 6 Eylül 2012; 18:27:26 >

• Powercolor standart pcb kullanıyor. Pcbleirnde yada soğutmalarında herhangi bir kalitesizlik yok. Soğutucu üzerindeki plastikkısım biraz kalitesiz onun dışında bildiğimiz 7850/7870. Kartlar satışa çıkalı bir hafta filan oldu zaten. Alınmasında herhangi bir sakınca yok hatta piyasadaki en F/P 7850 ve 7870 şuanda. Kalitesiz yok kötü vs. , kimse bu tür şeylere aldanmasın. Ürünü getiren mascom servisinide çizgi sağlıyor. İçiniz rahat olsun
  • quote:

quote:

quote:

Elime aldığımda PCB'si diğer 7850'Lere göre pek kaliteli gelmedi bu benim şahsi görüşüm powercolar 7950'yide inceleme şansı buldum onunki 7850'ye göre çok daha kaliteli duruyor.Kısaca size şöyle özetliyim powercolar alınca elime s3 aldığımdaki hisin aynısını kapladı ne kadar dayanıksız duruyor diye geçirdim içimden dediğim gibi benim şahsi görüşüm 30-40TL için powercolor almaya değmez kaldı ki vatan indirimleri ile o fiyat farkı aradan kalkıyor.

Vayy be millet artık PCB'yi eliyle anlıyormuş.Biz neden yaşıyoruz ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Powercolor standart pcb kullanıyor. Pcbleirnde yada soğutmalarında herhangi bir kalitesizlik yok. Soğutucu üzerindeki plastikkısım biraz kalitesiz onun dışında bildiğimiz 7850/7870. Kartlar satışa çıkalı bir hafta filan oldu zaten. Alınmasında herhangi bir sakınca yok hatta piyasadaki en F/P 7850 ve 7870 şuanda. Kalitesiz yok kötü vs. , kimse bu tür şeylere aldanmasın. Ürünü getiren mascom servisinide çizgi sağlıyor. İçiniz rahat olsun

Bahsettiğim kısım aslına bakarsanız üst kısmındaki plastik yer zaten tüm 7850'lerde aynı PCB kullanıyor kusura bakmayın yanlış kelime kullanımı ama yine dediğim gibi 30-40TL için 7850 almaya değmez ama 7870 alınabilir diğerlerine göre daha uygun duruyor.

• aga varsın plastik olsun biz nası olsa bunun üzerinde tepinmicez yeterki ucuz olsun bizim işimizi görsün yani. şimdi arkdşlar 7870 almaya değer mi diyonuz deymez mi diyonuz bişey deyinde yarın bilgisayar alacam agalarrr bugün kararı vermem lazımmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyali_

aga varsın plastik olsun biz nası olsa bunun üzerinde tepinmicez yeterki ucuz olsun bizim işimizi görsün yani. şimdi arkdşlar 7870 almaya değer mi diyonuz deymez mi diyonuz bişey deyinde yarın bilgisayar alacam agalarrr bugün kararı vermem lazımmm

Arkadaşın başta linkini vermiş olduğu 7850'yi alabilirsin ama ben olsam almam msi yada asus alırdım dediğim gibi marka takıntın yoksa 7870 güzeldir al rahat rahat kullanırsın.Garantisinede çizgi bakıyormuş o çok büyük bir artı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.