Şimdi Ara

Hangisini Almalıyım? ( MacbookPro vs Ipad vs Laptop )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle evde RX 460 lı masa üstü bir bilgisayar kullanıyorum bu konuda bilgilendireyim.
    Yeni alacağım cihazı kullanım amacım evden uzak bir yere gittiğimde zaman geçirmek, sunum yapmak, gerektiğinde okula götürmek, yazın yazlığa götürmek vs.. özetle aktif olarak kullanmayacağım.
    İnternete girmesi, basit word işlemlerimi halletmesi, netflix, youtube, eğer bilgisayar alırsam da league of legends 60 fps oynamak benim için yeterli.

ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM ÜRÜNLER;

1) Apple Macbook Pro 2013 13.3'' Retina ( İKİNCİ EL 2500 TL )

Özellikleri;

MacBook Pro (Retina, 13-inç, 2013)
    2.4 GHz Dual-Core Intel Core i5 işlemci
    8 GB 1600 MHz DDR3 RAM
    Intel Iris 1536 Ekran Kartı
    Pil Devrini bilmiyorum.
    251GB SSD

Biliyorum bir windows bilgisayar kadar performans vermez ama zaten ihtiyaç duyduğum şey o kadar performans değil, beni az kullanımla 2-2,5 sene idare etmesi yeterli, ayrıca apple logosunun da etkisi var tabi bu ürünü düşünmemde.

2) AMD Radeon 530 vb. bir ekran kartı bulunan SSD li Windows bir laptop.

Çok araştırmadım öneriniz varsa önerilere açığım araştıracağım freedos olabilir bulabildiğim en f/p ürünü alacağım, bundan da beklentim aynı en az 2,5 yıl gitsin sonra satacağım.

3) Ipad 7. Nesil 32 GB 10.2 ( veya Ipad Air 2 de olabilir. )

Bunu istememin sebebi taşınabilirliği ve hafifliği (sırf evden uzaklaşmam gereken zamanlarda kullanacağım için bu çok önemli) , çok yüksek şarjı, kalemiyle beraber kağıtsız not tutabilmem( en büyük etken bu ), lol oynamak haricinde bilgisayarın yapabildiği her şeyi yapabilmesi ( bu olumsuz ), kardeşimin de kullanabilecek olması, dokunmatik ekran, içimdeki yavaş yavaş apple ekosistemine geçme isteği, sunum yapabilmem.

-----

Lütfen apple fanboy diye yargılamadan objektif bir şekilde cevap verin beklentilerim zaten çok değil hayvan gibi oyun oynamayacağım basit işler için istiyorum eee hazır alıyorken neden bir cihazım da apple olmasın yani hiç olmazsa apple ekosistemini denemiş olurum ( Daha önce hiç kullanmadım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carl Gallagher -- 20 Ocak 2020; 22:38:26 >

• up
  • Bütçeyi tam olarak yazmamışsın ama bu laptop indirimde 5000 lira seviyesine düşüyor. Macbook değil ama almayı düşündüğün modellerden çok daha performanslı.

• 1. Bu cihazların biraz daha canı var. temel işleri yapabilir.

2.Bu model veya benzerleri size uygun olabilir.

3. ipad içerik tüketmek için güzel fakat bir bilgisayarın yerini tutamıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    2 ay önce açıldı
    Monster Vs Msi Hangisini Alayım?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.