Şimdi Ara

Hangisini almalıyım? Tavsiyenize muhtacım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Huawei mate 20 lite telefonunu kullanıyorum. Huaweinin telefonla vermiş olduğum kulaklık bozulunca Hendest markalı bab 1 modelini (linki:https://www.hendest.com/hendest-galata-bab-01-earbuds-mikrofonlu-kulakici-kulaklik.html), kullandım. Fakat bu da yaklaşık 4 ay kadar kullandım. Buda bozuldu. Günlük toplu taşıma kullanırken müzik dinleyebileceğim. Film izliyebilecdğim sağlam bir kulaklık almak istiyorum. Fakat ne alsam bilemedim. Kulak içi kulaklık kulağımı rahatsız ettiği için earbuds kulaklık tipini tercih ediyorum. Bu kapsamda JBL T205 kulaklığı iyi gibi geldi fakat ondada telefon görüşmelerinde dışarıda ki gürültüyü önleyici özelliği yok. O yüzden bilemedim. Sizce bunu almalı mıyım yoksa bana ne önerirsiniz. Bütçem 150 TL fakat maksimum 200 e kadar da çıkabilirim. Sağlam birşey almak istiyorum. Siz değerli üyelerin fikirlerini almak istedim.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.hepsiburada.com
    Huawei Sport Lite AM61 Bluetooth Kulaklık Kırmızı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/huawei-sport-lite-am61-bluetooth-kulaklik-kirmizi-p-HBV00000CW5UH?magaza=KanyonTeknoloji

Hocam hiç uğraşmayın film izlerken 10 saat üzeri batarya süresi verir, en azından sizin içinde rahat bir kullanım sunar

• MR_ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: FisoFiso

Çok teşekkürler

Hocam xioami airdots da 120 TL civarı ama 4, saat pil ömrü oluyor, başka bir tarz isterseniz link vereyim size

• MR_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler gerek yok ben bakarım. İlginize teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    7 gün önce açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.