Bildirim
Hangisini almalıyım UE-46D6500 veya 46PFL9705H 3D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer film ve codec desteği sizin için önemliyse Samsung'u tercih etmenizi öneririm. Philips'in USB üzerinden film oynatma konusunda sıkıntı yaşatır size ama Samsung'da DTS dahil neredeyse tüm codecleri sorunsuz izlersiniz. -
Peki bunun dışında Philips daha üstün gibi ise haricen mkv player ile tercih etmelimiyim ? Çünkü 9705 güzel bir tv çok beğendim ancak yorumunuz gibi samsung film konusunda daha iyi, aradaki fiyat farkını player ile kapatırsak sanırım 9705 tercih edilir duruma gelir. Ne dersiniz ? Bir de 3D konusunda hangisi tercih edilir ? Son noktayı bu belirleyecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: jedi_bayoz
Peki bunun dışında Philips daha üstün gibi ise haricen mkv player ile tercih etmelimiyim ? Çünkü 9705 güzel bir tv çok beğendim ancak yorumunuz gibi samsung film konusunda daha iyi, aradaki fiyat farkını player ile kapatırsak sanırım 9705 tercih edilir duruma gelir. Ne dersiniz ? Bir de 3D konusunda hangisi tercih edilir ? Son noktayı bu belirleyecek.
Philips pfl9705 modelini uzun süredir takip ediyorum. Eğer ikisi arasında kaldıysan, tabi ki PFL9705. Hiç düşünmezdim. -
Merhaba Jedi_bayoz.
Bu iki TV arasında kalsam tercihim 9705 olurdu.
Zaten dün kendime bir adet aldım.
TV araştırırken SD+HD kalitesi bir de PS3 performansı önemliydi benim için.Ambiligt Spectra'da cabası.
9705; Local Dimming + Gerçek Full LED bir TV ayrıca.
125 TL'ye de Philips HMP 3000 Media oynatıcı ya da muadili bir ürün aldımı da her tür filmi izlersin.
Kolay gelsin. -
Philips 9705 daha üst klasman bir TV, bir defa Full LED. Haricen player olarak TV DTS overpass etmiyorsa WD Live HUB gibi sağlan bir MP almanı tavsiye ederim. -
Evet, harici olarak alacağınız bir media player codec sorununu kaldıracaktır ortadan. Ama tabii alma zorunluluğunuz da olmayabilir uğraşırım derseniz. DTS hariç diğer formatlarda Philips de başarılı USB üzerinden evet ama eğer elinizdeki filmler DTS ise ya harici bir playera ya da DTS sesleri AC3'e dönüştüren programlara ihtiyacınız olur. Samsung için bunu yaşamazsınız.
Karar senin ama -
Benim için SD&HD kalitesi önemli diyorsanız 9705'ten yana kullanmanızı öneririm . İki TV'yi yaklaşık iki haftadır karşılaştırıyorum.
İki TV arasında + / - bir çok fark var. Önemli olan sizin için nelerin öncelikli olduğu, çünkü iki TV arasında
HD&SD görüntü , 3D görüntü , Net TV&Smart TV , çerçeve , ambilight, dahili uydu, mkv oynatması vs... gibi bir çok konuda birbirine göre farklar var.
Yaklaşık aynı fiyattalar bu yüzden sizin öncelikleriniz asıl bu TV'ler arasında belirleyici sebeptir.
Philips'in artıları
Bulutlanma (Clouding) nerdeyse hiç olmaması
SD & HD görüntü kalitesi (tartışılmaz)
Hoparlörlerin iyi olması (2x15W)
Full LED
Tabiki eşsiz Ambilight Spectra 3
Samsung'un artıları
3D kalitesinde cross talk Samsung'da daha az, Philips'te daha fazla (Henüz tecrübe etmedim)
Dahili uydu ve mkv'leri daha sorunsuz oynatması
İnce çerçeve
ben evimde Atlanta HD Box ve Egreat M34A kullandığım için Samsung'un dahili uydu ve mkv oynatıcısına gerek duymadım. Çerçevesi her ne kadar Samsung ağır bassa da ben Ambilight'ı hiç bir şeye değişmem. HD & SD kalitesi daha iyi olduğu için de ben tercihimi Philips'ten yana kullandım. 3D çok izleyecek olsaydım Samsung'u hatta LG'yi tercih ederdim.
Bu sitede 9705'ler detaylı bir şekilde incelenmiş.
http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1291289229
-
Yorumlarınız ve ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sanırım 9705 ten yana tercihimi kullanacağım. Peki yılbaşında güzel indirimler olurmu ? Yoksa beklemeden 2 hafta sonra alacağım. -
Mutlaka yılbaşını beklemenizi tavsiye ederim. Kampanya gelecektir. Daha ucuza alabilmek varken kampanyasız fiyatlara vermeyin o kadar parayı. -
Tekrar tekrar araştırınca LG LW5500 ve LW570S modeli ilgimi çekti ve artık bu son nokta.
Sizce LG serisinimi yoksa 46PFL9705'i mi tercih etmeliyim. Bu arada 9705 in 3D görüntüsünü hiç izleme fırsatı bulamadım . Ama LG gerçekten başarılı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X