Şimdi Ara

Hangisini alsam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Hangisini alsam

(En Son Oy Tarihi: 6.6.2012)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domınıc toretto -- 22 Nisan 2012; 14:37:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Domınıc toretto

Beyler bu benim ilk anketim

uncharted 1-2 yi oynadıysan ve hikayeyi devam edip öğrenmek istiyorsan benim için multide olsun diyorsan uncharted 3 al ancak diyorsanki benim için açık dünya önemli istediğğimi yapayım bol bol yan görev olsun güzel bir senaryom hafiften kırık multim olsun ve saatlerce başından kalkamayacağın oynayış olsun o zaman red dead redemption u almanı öneririm kısacası ikiside güzel (uncharted 3 benim için pek güzzel değildi ama genede güzeldi) paranı boşa çıkarmaz yani 2 oyunda

• Orijinalden alıntı: 10UR67

Beyler bu benim ilk anketim

uncharted 1-2 yi oynadıysan ve hikayeyi devam edip öğrenmek istiyorsan benim için multide olsun diyorsan uncharted 3 al ancak diyorsanki benim için açık dünya önemli istediğğimi yapayım bol bol yan görev olsun güzel bir senaryom hafiften kırık multim olsun ve saatlerce başından kalkamayacağın oynayış olsun o zaman red dead redemption u almanı öneririm kısacası ikiside güzel (uncharted 3 benim için pek güzzel değildi ama genede güzeldi) paranı boşa çıkarmaz yani 2 oyunda
    [/quote
    o zaman rdr yi almalıyım matematik sayesinde çok oyun göremiyorum

• oha noldu lan alıntı yaptım senden benim mesajım senin alıntının içine girdi o yüzden yeniden yazıyorum o zaman rdr yi almalıyım çünkü matematik yuzunden cok oyun goremıyorum
  • quote:

oha noldu lan alıntı yaptım senden benim mesajım senin alıntının içine girdi o yüzden yeniden yazıyorum o zaman rdr yi almalıyım çünkü matematik yuzunden cok oyun goremıyorum

yazmana gerek yoktu okuyabildim yazdığın ilk mesajı
  • boşver yazmaktan zarar gelmez aslında senin dediğin gibi bende rdr ye kaymıstım biraz nedeni; 86 tlye buldum game of the year (2 oytunu birleşmiş olan) u3 106 tl buldum ya bide ben skyrim için bir konu açsam yazsam skyrim ile ilgili sorunlarınızı buraya yazın diye o konuyu silerlermi sence veya tutarmı (ben yeniyim pek bilmiyom )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domınıc toretto -- 22 Nisan 2012; 21:40:07 >

• quote:

boşver yazmaktan zarar gelmez aslında senin dediğin gibi bende rdr ye kaymıstım biraz nedeni; 86 tlye buldum game of the year (2 oytunu birleşmiş olan) u3 106 tl buldum ya bide ben skyrim için bir konu açsam yazsam skyrim ile ilgili sorunlarınızı buraya yazın diye o konuyu silerlermi sence veya tutarmı (ben yeniyim pek bilmiyom )

silmezlerde pek tutmaz bi arkadaş oyun öneri ve anket buraya diye konu açtı ama herkez kendi kafasına göre açıyo sen dahil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    2 hafta önce açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10UR67

quote:

boşver yazmaktan zarar gelmez aslında senin dediğin gibi bende rdr ye kaymıstım biraz nedeni; 86 tlye buldum game of the year (2 oytunu birleşmiş olan) u3 106 tl buldum ya bide ben skyrim için bir konu açsam yazsam skyrim ile ilgili sorunlarınızı buraya yazın diye o konuyu silerlermi sence veya tutarmı (ben yeniyim pek bilmiyom )

silmezlerde pek tutmaz bi arkadaş oyun öneri ve anket buraya diye konu açtı ama herkez kendi kafasına göre açıyo sen dahil

Ya ben görmedim onu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.