Şimdi Ara

Hangisini secmeliyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun aksam 17.00 a kadar aşağıdakı fıyatlardan bır telefon secmem gerek

W710I-SILVER. 304,220

W850I-BLACK. 608,440

W880I-SILVER. 556,288

bunlardan hangisini tavsiye edersenınz benım ıçın onemlı olan zarıf ve kullanıslı olması ancak bı yandan da 3g destekleyen almaya gerek varmı radyo vb gıbı sorularda var kafamda ayrıca bunlardan bırını bugun almassam

LG chocolote ve k800/k500 sanırım kayan kapaklı dokunmatık ekranlı modeller de var onlar da son derece zarıf duruyor yardımcı olabılırmısınız?

Edıt: LG chocolote sılver onun fıyatı da 630 cıvarı yukarıdakıler bugun ıcın ındırımlı sırket calısanlarına LG ındırımlı deıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeyN -- 26 Eylül 2007; 10:18:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SeyN

Merhaba arkadaşlar

Bugun aksam 17.00 a kadar aşağıdakı fıyatlardan bır telefon secmem gerek

W710I-SILVER. 304,220

W850I-BLACK. 608,440

W880I-SILVER. 556,288

bunlardan hangisini tavsiye edersenınz benım ıçın onemlı olan zarıf ve kullanıslı olması ancak bı yandan da 3g destekleyen almaya gerek varmı radyo vb gıbı sorularda var kafamda ayrıca bunlardan bırını bugun almassam

LG chocolote ve k800/k500 sanırım kayan kapaklı dokunmatık ekranlı modeller de var onlar da son derece zarıf duruyor yardımcı olabılırmısınız?

Edıt: LG chocolote sılver onun fıyatı da 630 cıvarı yukarıdakıler bugun ıcın ındırımlı sırket calısanlarına LG ındırımlı deıl

Bu ucu arasindan 300 ytl ye W710i kacirilmaz derim arkadasim..takip ettiysen 3G ihalesi de iptal oldu..bu yuzden 3G ye gerek yok alacagin telde.. ayrica W880i de yuksek fiyatina ragmen radyo, kizilotesi, EDGE baglantisi gibi ozellikler bulunmuyor..W710i de hepsi var..secim senin.. LG ise pek onermiyorum..

• valla bencede çok iyi miş fiyatlar W710i kaçırma derim...
  • w850I sılver
  • Merhaba Yorumlarınız için teşekkur ederim kararlarımda etkılı oldu,

biraz araştırdıktan sonra şu ikisi arasında kaldım

LG CHOCOLATE PLATINUM ( 512 MB HAFIZA KARTI HEDİYELİ )

ile

SONY ERICSSON W850i

Hepsı burada da LG nın fıyatı 613 YTL daha ucuza da bulunabılınır belkı w850 nın kı 608YTL peşin özellık olarak ınceledıgımde anladıgım kadarıyla sony erıksonun daha ustun oldugunu goruyorum ancak nedense LG cok daha şık duruyor gıbı belkıde w850 yı yakından gormedım dıyedır

ıkısının arasında hangınsın tavsıye edersınız?

• W850İ
  • tabiki w850i
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeyN

Merhaba Yorumlarınız için teşekkur ederim kararlarımda etkılı oldu,

biraz araştırdıktan sonra şu ikisi arasında kaldım

LG CHOCOLATE PLATINUM ( 512 MB HAFIZA KARTI HEDİYELİ )

ile

SONY ERICSSON W850i

Hepsı burada da LG nın fıyatı 613 YTL daha ucuza da bulunabılınır belkı w850 nın kı 608YTL peşin özellık olarak ınceledıgımde anladıgım kadarıyla sony erıksonun daha ustun oldugunu goruyorum ancak nedense LG cok daha şık duruyor gıbı belkıde w850 yı yakından gormedım dıyedır

ıkısının arasında hangınsın tavsıye edersınız?

Ikisi arasinda kesinlikle W850i yi tercih etmelisin arkadasim..LG daha s1k ve cekici gorunebilir, aldanma derim:) ses kalitesi, batarya omru, kullanim kolayligi, teknik ozellikler bakimindan W850i daha ustundur..3G destegi, cift kamera ve beraberinde 1 Gb kart verilmesi diger
    artilari..siddetle tavsiye ediyorum..

• W850i
  • w850i
  • ne w710i si ya tabiki w850i
  • w850i
  • w850i
  • w850i nin tek eksiği auto focus onun dışında herşey mükemmel ama af eksiğini de merceğinin kalitesiyle bir parça kapatıyor
  • w850i
  • w850i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 6 Ekim 2007; 19:29:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.