Şimdi Ara

Hangisini Seçmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler iki ekran kartı arasında kaldım sizce bunların hangisini almalıyım yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum ve beni en az 2 yıl iyi kötü idare edebilmesi gerek..
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-directcu-ii-top-3gb-gddr5-384bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

cevaplarınız için şimdiden tşkler.

Ayrıca eger yeni seri ekran kartı 1 aya kadar gelecekse 1 ay kadar bekleyebilirim ne zaman gelicegi konusunda pek bilgim yok açıkcası..

• akunaki A kullanıcısına yanıt
    r9 280x alın ama sapphire alın. neden derseniz 2 gb bellek var gtx 770 de. ilerde sorun çıkarabilir ki bazı oyunlar 2 gb üstü vram kullanıyor full detayda. o yüzden r9 280x. yada alabilirseniz gtx770 4 gb lik modelini alın
  • akunaki A kullanıcısına yanıt
    2 sene iyi kötü diyorsunuz Şöyle açıklıyım gtx 770 Alırsanız evet sizi 2 sene mediumda götürür

Ama AMd r9 280x asus top modelini alırsanız 3 sene ultra gideri var :) Kesinlikle amd , amd fiyatları çıkarmadan alalım derim çünkü mantle sayesinde cryengine'ye destek filan veriyor vs. fiyatlar artabilir yeni yeni oturmaya başlıyor amd kartlar Kesinlike r9 280x Amd derim
  • Fevzi1907 F kullanıcısına yanıt
    ben hayatımda hiç bu kadar harika bir yorum görmedim. demek gtx 770 2 sene mediumda götürür ha neyse....

konuyu açan arkadaşa tavsiyem 2 kart da kafa kafaya kartlar. Aralarında sadece nvidia ve amd'ye has özellikler farklılık gösteriyor. hangisini alırsan al pişman olmazsın. 2 kart da 1080p çözünürlükte seni rahatlıkla ultra-very high götürür 2-3 sene sonra da high'ın altına düşmezsin. 280x'te 3 gb bellek var ancak 770'in de daha güçlü gpu'su mevcut. Kişisel tavsiyem gtx 770 olur. Aynı parayı verdikten sonra neden 3-5 fps almayasın. Mantle için şimdiden yatırım yapmak mantıksız. Ne olacağı belli değil. Bırak mantle iyice bir otursun neler yapabiliyor görelim sonra oturur hep birlikte düşünürüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

ben hayatımda hiç bu kadar harika bir yorum görmedim. demek gtx 770 2 sene mediumda götürür ha neyse....

konuyu açan arkadaşa tavsiyem 2 kart da kafa kafaya kartlar. Aralarında sadece nvidia ve amd'ye has özellikler farklılık gösteriyor. hangisini alırsan al pişman olmazsın. 2 kart da 1080p çözünürlükte seni rahatlıkla ultra-very high götürür 2-3 sene sonra da high'ın altına düşmezsin. 280x'te 3 gb bellek var ancak 770'in de daha güçlü gpu'su mevcut. Kişisel tavsiyem gtx 770 olur. Aynı parayı verdikten sonra neden 3-5 fps almayasın. Mantle için şimdiden yatırım yapmak mantıksız. Ne olacağı belli değil. Bırak mantle iyice bir otursun neler yapabiliyor görelim sonra oturur hep birlikte düşünürüz.
    :D medium mu.

KralDorduncuVites @ katılıyorum 2 karttında seni üzeceği ve sevindireceği oyunlar mevcut piyasada. 2 kartta güçlü fiyatlarıda yakın. 3gb 2gb 256bit olaylarına hiç takılma ,gönlün hangisini istiyorsa onu al.

• quote:

mediummu o.OOO valla arkadaşlar ne kullanıyosa banada sarın yollayın merak ettim

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    valla hocam ben de merak ettim. bir de bombalar bununla da kalmıyor. adam Amd fiyatları artırmadan alalım diyor hem amd diyor hem de fiyat artırmak diyor adamlar sadece nvidiadan ucuz diye ayaktalar. öyle bir günden öbür güne fiyat atrtırsa diğer güne de batar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    8 ay önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

valla hocam ben de merak ettim. bir de bombalar bununla da kalmıyor. adam Amd fiyatları artırmadan alalım diyor hem amd diyor hem de fiyat artırmak diyor adamlar sadece nvidiadan ucuz diye ayaktalar. öyle bir günden öbür güne fiyat atrtırsa diğer güne de batar

Yalanı yok bu işin ama aslında durum ülkemizde böyle sadece biliyomusun bir arkadaşım var iş için chicagoya gitti orda intel alanı dövüyolarmış i7 dışında intele elini süren pek yokmuş nereye gitsem amd bilgisayar görmekten sıkıldım diyor adam

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Fiyat politikaları ve bütçe sınırları farklı olabilir pek tabiki. Bir de şöyle bir şey var. Biraz da ön yargılıyız. Ben intel sistem de kullanıyorum amd sistem de ikisinden de bir şikayetim yok. Ne istediğimizi bilmeden sadece paraya bakıyoruz olmuyor o da.
  • quote:

Fiyat politikaları ve bütçe sınırları farklı olabilir pek tabiki. Bir de şöyle bir şey var. Biraz da ön yargılıyız. Ben intel sistem de kullanıyorum amd sistem de ikisinden de bir şikayetim yok. Ne istediğimizi bilmeden sadece paraya bakıyoruz olmuyor o da.

Birazda öyle abartı önyargılı bir milletiz :) bende aynı şekilde hem intel hem amd kullanıyorum 4310 ve fx6200 kullanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Birazda öyle abartı önyargılı bir milletiz :) bende aynı şekilde hem intel hem amd kullanıyorum 4310 ve fx6200 kullanıyorum :)

Alıntıları Göster
    Yazılım desteğinin daha iyi olmasından dolayı GTX770 öneririm. Bu işlerin yarısı donanımsa yarısıda optimizasyon ve yazılımdır bunu unutmayın. 3GB 4GB 6GB bilmem kaç bit olması elbette önem arz eder ancak yazılım yönünden yoksunsa ve alternatif olarak daha iyi bir yazılım ve optimazson sunan bir firma varsa kesinlikle yatırımınızı yazılımsal yönde yapmanız sizin faydanıza olacaktır.

• KralDorduncuVites kullanıcısına yanıt
    Dalga geçmeyi bir yana bırak adam akıllı birşey diyoruz benim görüşüm bu görüşüme saygı duymak zorundasın Ve dediğimde Olacak şey Görürsün kardeşimm 2 sene istemiş arkadaş kartı bende dedim 2 sene medium da götürür bu seneyi ultra-high tamamlar ama kesinlikle 1-2 sene sonra ki oyunları açıcak belleğe sabhip değil bu kart . bir videoda tanık oldum tekledi kart 2.100 mb bellek kullanımı olunca tekliyor kart Watch dogs , tom clancy's the division bu tarz oyunları ultrada açabileceğini sanmıyorum .

alttaki fotoya Göre de 25-35 Fps vereceğini düşünüyorum .
     Hangisini Seçmeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fevzi1907

Dalga geçmeyi bir yana bırak adam akıllı birşey diyoruz benim görüşüm bu görüşüme saygı duymak zorundasın Ve dediğimde Olacak şey Görürsün kardeşimm 2 sene istemiş arkadaş kartı bende dedim 2 sene medium da götürür bu seneyi ultra-high tamamlar ama kesinlikle 1-2 sene sonra ki oyunları açıcak belleğe sabhip değil bu kart . bir videoda tanık oldum tekledi kart 2.100 mb bellek kullanımı olunca tekliyor kart Watch dogs , tom clancy's the division bu tarz oyunları ultrada açabileceğini sanmıyorum .

Hangisini Seçmeliyim
    2 sene mediumda götüreceğini sanmam.
    Ama ileride işe yarayacağı için 4 gb 770 alın alamıyorsanız 280i alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziboaydino -- 15 Mayıs 2014; 18:56:16 >

Zeki şey seni ben demiyorum sadece bir forumda gördüm ama bana da mantıklı geldi cryengine 3 destek yapmış amd ve bu tarz oyunlarda daha yüksek performans alır sanırım ee durum böyle olunca adamlar fiyatları yükseltmezmi sence
  • quote:

Zeki şey seni ben demiyorum sadece bir forumda gördüm ama bana da mantıklı geldi cryengine 3 destek yapmış amd ve bu tarz oyunlarda daha yüksek performans alır sanırım ee durum böyle olunca adamlar fiyatları yükseltmezmi sence
    770 iyidir oyun hediyesi de var
  • quote:

Hangisini Seçmeliyim

o yüzden arkadaş gtx570 ile ultrada bf4 multi oynuyo yada forumdaki biçok kişi hd5870 ile yada ben hd 4850 ile benimki daha trejik :D tamam fxaa ve shadows kapatıyorum ama olsun gerisi ultra

• quote:

Orijinalden alıntı: duru kırtasiye

770 iyidir oyun hediyesi de var

+1 Orjinal oyununda olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fevzi1907 F kullanıcısına yanıt
    1) Artırsaydı en başta artırır fiyatları sonra o fiyatlara tamamen yerleşirdi çünkü ilk başlarda bu mantle olayı o kadar abartıldı ki biz de bir şey var sandık ama içi fos çıktı ŞİMDİLİK. Gelişmesi uzun zaman alacak bir teknoloji sonuçta.

2) Zaten AMD'yi ayakta tutan f/p kartları iken Nvidia'ya karşı olan bu tek dayanağını bırakması şirket için intihar olur.

3) Gtx 770 2gb modeli önümüzdeki 2 seneyi ultrada götürür. Desen ki very high falan amenna ama tutup işkembeden atarak medium götürür yazmışsın.

4) Saçma sapan bir yorum yaptığın bu kadar ortadayken bence daha da batma dibe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Hangisini Seçmeliyim

o yüzden arkadaş gtx570 ile ultrada bf4 multi oynuyo yada forumdaki biçok kişi hd5870 ile yada ben hd 4850 ile benimki daha trejik :D tamam fxaa ve shadows kapatıyorum ama olsun gerisi ultra

+1 Gene son sözü ustat tamamlamiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tamam Gtx 770 2gb konusu biraz abartmış olabilirim ama full ayarda açmaz bundan eminim . ve mantle fos filan değil . %30 Bir Fps Artışı var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.