Şimdi Ara

Hangisini Seçmeliyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kaç oyun mantle destekli çıkıyor? Farkındaysanız fos demedim. ŞİMDİLİK fos çıktı dedim. Neden ne idüğü belirsiz bir şeye para bağlayayım? gtx770 her şey ultrada +60 fps tutturuyor görselliğe etkisi olmayan saçma ayarları kapatırsan.
  • KralDorduncuVites kullanıcısına yanıt
    tamam düşünmedim değil Ama Amd mantle teknolojisini araştırdım Şöyle bir özelliği var

Oyun yapımcılarının yaptıkları oyunu Ucuza maal ettiriyor hemde daha fazla fps veriyor Yani sadece Amd'nin faydasına değil her iki tarafta Faydalanıyor Bence bütün oyunlarda olur diye düşünüyorum
  • Fevzi1907 F kullanıcısına yanıt
    Bak güzel kardeşim olmaz demiyorum. Seninle anlaşamadığımız konular

1) Amd fiyat falan artırmaz

2) gtx 770 2 sene ultra-high götürür asla mediuma düşmez.

Bu kadar...
  • KralDorduncuVites kullanıcısına yanıt
    1-) Sadece duyum Aldım ve Yazdım Abarttın .

2-) biraz abartmış olabilirim ama gtx 770'i 2gb olduğundan dolayı r9 280x'e tercih etmem .
  • Yorumlar için tşkler Ama gerçekten 770 in 2 gb olması canımı sıkmıyor degil alt seviye ekran kartlarına 4 gb hafıza koyan bu şirketler malesef bu tür kartlarda o miktarlarda hafıza koymamakta nedenini bilen varmı acaba , 2 sene gerçekten büyük bir zaman dilimi oyunların veya programların nasıl bir yol izleyecegini bilmek mümkün degil ki şimdiden bazı oyunlar illaki fazla miktarda hafıza istemekte aslında akıl diyor al iki tane 660 ti sli yap seneye daha iyisini yaparsın diye ama oda şuan için gereksiz ne yapsam bilemiyorm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

ben hayatımda hiç bu kadar harika bir yorum görmedim. demek gtx 770 2 sene mediumda götürür ha neyse....

konuyu açan arkadaşa tavsiyem 2 kart da kafa kafaya kartlar. Aralarında sadece nvidia ve amd'ye has özellikler farklılık gösteriyor. hangisini alırsan al pişman olmazsın. 2 kart da 1080p çözünürlükte seni rahatlıkla ultra-very high götürür 2-3 sene sonra da high'ın altına düşmezsin. 280x'te 3 gb bellek var ancak 770'in de daha güçlü gpu'su mevcut. Kişisel tavsiyem gtx 770 olur. Aynı parayı verdikten sonra neden 3-5 fps almayasın. Mantle için şimdiden yatırım yapmak mantıksız. Ne olacağı belli değil. Bırak mantle iyice bir otursun neler yapabiliyor görelim sonra oturur hep birlikte düşünürüz.

arkadaşlar bonzai felan çekiyor herhalde foruma ayık kafayla giren çok az

GTX770 bana göre

çoğu başyapıt oyunlar nvidia reklamlı çıkıyor bu konuda ezici üstünlüğü var hal böyleyken amd nin cigolaytları nvidianın yeni driverine yenik düşüyor orası komik oluyor. +Physx + ShadowPlay var.

Asus Dcu2-OC modeli olduğu için hem soğutması harika yükte bile 0 ses. hemde oc yapma potansiyeline sahip. yani bu premium bir ürün.

2gb olayına takılma sakın bir kaç oyunda AA yı 16X yerine 8X ' e 4X'e düşürürsün amd kartlardan çok daha güzel ve gerçekçi oynarsın oyununu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Mayıs 2014; 1:13:27 >

• Keşke sizin kadar şanslı olsak da 4gb kapsak hocam Anlatamıyorsun ki adamlara... Mantlemış. Nvidia o fps'yi sırf driver desteğiyle yakalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

Keşke sizin kadar şanslı olsak da 4gb kapsak hocam Anlatamıyorsun ki adamlara... Mantlemış. Nvidia o fps'yi sırf driver desteğiyle yakalıyor.

yahu zaten bilen biliyor gerçekleride söylemesi zor geliyor 4GB 770 satışa çıktığı andan itibaren kapış kapış gitti heryerde stok geldi o da max 1 gün dayandı. bana birtane amd kart göster bu şekilde olan ?
  • Bence o 2 kartta önümüzde ki 2 sene ultra sonra high ayarlarda götürür. 5 sene de kasmadan oynatır Bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.