Bildirim
Hangisini tavsiye edersiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
MSİ GL62 tavsiye ederim F/P ürünü tüm oyunları orta-high ayarlarda açıyor 2016 yılında çıkmış ve öncesi oyunlarda hiç bir problem yaşamazsınız. -
Biri i7 digeri i5 gerci msi benim de gozumde daha iyi tabi de merak ettim sadece -
İmkan varsa almışken İ7 alın uzun kullanırım diyorsanız eğer ki uzun kullanmam 3 yıl kullanıp daha üst bir laptop alırım ileride diyorsanız i5 6300hq + gtx950m iş görür. i7 ile çok büyük fark olacağını düşünmüyorum açıkcası
hatta test sonuçları var buradan bakabilirsiniz;http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-6700HQ-vs-Intel-Core-i5-6300HQ -
Tesekkur ederim tercihimi msiden yana kullanicam turbo fani olmasıda beni uzmeyecek gibi gozukuyor tesekkur ederim yardimindan dolayi hocam -
Bende GP62 var bunun bir üst modeli ama özellikler yine aynı sadece bu modelde klavye ışık sistemi var turbo fanı çok çok iyi hatta pek çok oyunda gerek bile kalmıyorsun ağır oyunlarda açarsın fan turboyu ben teşekkür ederim her daim yardımcı olurum -
O zaman playstationuma veda etme zamani geldi elveda 30 fps 😇 -
Ya kusura bakma bir seyi daha merak ediyorum ghz hizlari uzer mi sence asus onde gorunuyor da bu konuda -
hocam sadece oyun oynayacağım dersiniz MSİ laptoplardan şaşmayın fan bakımından daha iyidir. Bu modelede bakabilirsiniz fiyat/performans ürünüdür hem w10 yüklü olarak geliyor fredos değil.
http://www.hepsiburada.com/dell-gaming-7566-intel-core-i5-6300hq-8gb-1tb-gtx-960m-15-6-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-b6300w81c-p-HBV000002I022 -
Sanirim bu gidisle 3k ya bakarken 4e tamamliycam fan olayinicbilmiyorum ama su model hosuma gitti acikcasi Asus X550VX-DM254DC 4 gb ekran karti ile sizin attiginiz model ile cok yakkn geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bearwannabeer -- 9 Ocak 2017; 19:42:49 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X