Şimdi Ara

hangisini tercih etmeliyim iphone 11 mi s20 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 senedir kullandığım iphone 6s telefonumu 16 gb olmasından dolayı değiştirmek zorundayım.
    Aklımda 2 model var s20 ve iphone 11.

S20 teknosada eski telefon kampanyasıyla 6000 tlye denk geliyor iphone 11 7500 tl en uygun. Apple fan boyu değilim sadece eski telefonumdakileri samsunga aktarmakta ve alışmakta zorluk çeker miyim bilemiyorum kararsız kaldım , gönlüm s20'den aklım iphone 11 den yana. Bilindiği gibi iphonelarda değer kaybı cok az oluyor samsung cihazda değer kaybı yaşar mıyım ?

• Samsunglarda değer kaybı yaşamaman imkansız gibi birşey bu tüm anroid cihazlar içinde geçerli.Apple senede 1 cihaz çıkartırken,android kanadı haldır haldır model yardırıyor.Misal note 10'lar daha dün'ün amiral gemisiyken,üstüne 2 model geldi 6 ayda cihaz eskidi,çıkış fiyatı 12k olan cihaz şuan 9k bandına indi.Apple'da da fiyatlar oynuyor ama android gibi değil.Tavsiyem değer korusun sattığımda alış fiyatına göre fazla zarar ettirmesin dersen 11 al ama genel kullanım olarak bakarsan s20 daha iyi bir cihaz.
  • iPhone 11. Apple en az değer kaybı yaşayan marka ikinci elde.
  • Değer kaybı açısından soruyorsan iphone alırsan değer kaybı yaşamazsın. Samsung da değer kaybı yaşamaman imkansız. Ama bence kullanım açısından s20 daha iyi bir tercih olur. Eğer S20 alırsan değer kaybı yaşarsın ama kullanım anlamında daha rahat edersin.
  • Gönül s20
    Mantık iphone 12 bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 11 almanızı tavsiye ederim, işletim sistemi androide göre biraz daha kolaydır, kamera lensi de olukça kaliteli ama piyasadaki fiyatları şu an oldukça pahalı, eğer parayı dert eden biriyseniz bir iki model altı da işinize fazlasıyla yetecektir, yine de almadan önce iyi araştırmanızı öneririm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung al

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Androidin ayrı bir özgürlüğü var. İos ta tarayıcıya eklenti kuramıyorsun sanırım yani reklamları engelleyemiyorsun. Bir şeyin apk sını hemen indirip kuramıyorsun. Mesela Fortnite appstore dan kalktı ama androidde apk sını indirip oynayabilirsin. Öte yandan ios unda çok akıcı hızlı arayüzü var. Değer kaybetmiyorlar. Fakat alıp 5 6 sene kullanacaksan o cihaz her türlü ölü fiyatına gidecektir. O yüzden fiyatını değerini düşünmemek mantıklı olabilir. Ben sağlam bataryalı bir android tercih ederdim. ios alacaksan bekle iphone se plus çıkarsa onu öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS’da .ipa dosyası olarak kurulabiliyor. Kurması zor değil. Bende fortnite yüklü zaten güncellemeleri alamadığı için çok zevk vermiyor şuan. Ben 11 öneriyorum. Artık android de kapalı sistem yapmaya çalışıyorlar. Bendeki S9+ rootlamaya çalıştım rmm sayacı kilitlendi hiçbir şey yapılmıyor cihaza rom kurma olsun şey olsun. One UI hiç sevmiyorum. Android alınacaksa root ve rom desteği iyi cihaz alınmalı.
  • iphone
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.